Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Търсят се 4-ма мераклии за НАДУВАЕМИ ЛОДКИ /тънка лайсна/
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Търсят се 4-ма мераклии за НАДУВАЕМИ ЛОДКИ /тънка лайсна/
Всичко добре, ама защо заблуждаваш хората, че ще вкараш същите лодки като моите "но с друг надпис", като в Китай има десетки фабрики и няма 2, който да правят точно еднакви лодки... Смея, отговорно да заявя, че не е имало и скоро няма да има същите лодки от същата фабрика в БГ!
Между другото вътрешния транспорт на контейнер от Варна да Сф струва повече, отколкото от Китай до Варна... В момента е 600-700Е плюс ДДС-то... А до Видин ще е повечко... Друг е въпросът, че има по-евтин начин да се транспортират 2 или 5 лодки...
Ако се бяхте събрали 5 човека (вероятност 0.1%
) и бяхте ми се обадили като колеги от Форума, спокойно можеше да договориме преференциална цена... Но сега при положение, че изписа толкова глупости, не бих ти продал лодка дори за двойна цена!
Между другото вътрешния транспорт на контейнер от Варна да Сф струва повече, отколкото от Китай до Варна... В момента е 600-700Е плюс ДДС-то... А до Видин ще е повечко... Друг е въпросът, че има по-евтин начин да се транспортират 2 или 5 лодки...
Ако се бяхте събрали 5 човека (вероятност 0.1%

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Тедо, Тедо, не го даваш никак професионално! Т'ва е бизнес, няма място за лични чувства и емоции.Тедо написа:Но сега при положение, че изписа толкова глупости, не бих ти продал лодка дори за двойна цена!

Андон /Promarine/ има много по-добър подход от теб.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

За всички отворковци искам дебело да подчертая че схемата с лодките от китай няма да ви проработи защото не сте чак изобщо за какво иде реч.Вчера ми дойде новия параход 4.20 метра с две дъски и алуминиево дъно.И понеже и аз се занимавам с митници/специално се обръщам към колегата НАС-да не се прави на много оборотен защото го знам какъв оправач е/на мен кефа ми легна 2350 лева което е харабийската цена на тази лодка.А ако наистина иска някой да ми пише чакам още 5 в края на месеца.И си избийте от главите че ще пише ХОНДА ЯМАХА или БЕЙЛАЙНЕР може да даже да ви ги вземат накуп.И после ще има

- КИРО
- Обратна връзка:
Бозав,кога ша ти видя парахода ? 

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
bozaviq написа:За всички отворковци искам дебело да подчертая че схемата с лодките от китай няма да ви проработи защото не сте чак изобщо за какво иде реч.Вчера ми дойде новия параход 4.20 метра с две дъски и алуминиево дъно.И понеже и аз се занимавам с митници/специално се обръщам към колегата НАС-да не се прави на много оборотен защото го знам какъв оправач е/на мен кефа ми легна 2350 лева което е харабийската цена на тази лодка.А ако наистина иска някой да ми пише чакам още 5 в края на месеца.И си избийте от главите че ще пише ХОНДА ЯМАХА или БЕЙЛАЙНЕР може да даже да ви ги вземат накуп.И после ще има![]()
![]()

Колега незнам кой се прави на отворко и оправач, незнам колко ме познаваш, и не мога да разбера защо ги написа тия изречения по-горе. Обясних на Киро (Godzilata) с какво мога да помогна тъй като и аз се замислям за лодка. Според мен няма смисъл от подобни писаници.
Тука сме все рибари и целта е който с каквото може да помага.
- GODzillata
nas написа:Тука сме все рибари и целта е който с каквото може да помага.

Именно воден от такива подбуди пуснах настоящата тема, ама когато човек сам не иска да си помогне - и Господ не може да му помогне.

- krokibg
- учете се от него
Киро,нали прочете поста на Маверик ??? Прав е, че с каквото и да отидеш на Дунава,винаги ще трябва да си оставиш колата на брега,колкото и да не ти се иска.Другия вариант е да я товариш и джипа на лодката
Купувай си лодка от Румънските ! Вързваш я на шлепа но със 10 метра синджир и от задната страна котва за да не се разхожда на ляво и дясно.Няма щой да хвърли фас 20 метра ако ще и магьосник да е.Стига си търсил извинения,че след две години няма да имаш пак лодка,колкото и да я пазиш - капиш

П.П Ето ти една ,която е евтина,красива,здрава, и няма палене.Срува 950 евро в този вид

П.П Ето ти една ,която е евтина,красива,здрава, и няма палене.Срува 950 евро в този вид

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- GODzillata
Едно е колата на брега, друго е джипа с колесара във водата.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Киро,нали прочете поста на Маверик ??? Прав е, че с каквото и да отидеш на Дунава,винаги ще трябва да си оставиш колата на брега,колкото и да не ти се иска.

Както и да е...колко е дълга тази лодка, която предлагаш?

В момента събирам оферти за надуваема лодка, че нещо ми е влезнала в главата......предполагам обаче, че следващата(след надуваемата) ще е porta-bote.

-
- научил се да хвърля
Колега според мен Китай не е Луната,че да ти трябват врьски да отидеш от написаното в темата установих че си надьхан и най важното мераклия така че те саветвам да действаш и ще успееш .И вносителите са имали пьрви пьт
GODzillata написа:Едно е колата на брега, друго е джипа с колесара във водата.Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Киро,нали прочете поста на Маверик ??? Прав е, че с каквото и да отидеш на Дунава,винаги ще трябва да си оставиш колата на брега,колкото и да не ти се иска.
П.П Ето ти една ,която е евтина,красива,здрава, и няма палене.Срува 950 евро в този вид![]()
![]()
Както и да е...колко е дълга тази лодка, която предлагаш?![]()
В момента събирам оферти за надуваема лодка, че нещо ми е влезнала в главата......предполагам обаче, че следващата(след надуваемата) ще е porta-bote.През август се надявам да видя на живо лодката на Simbat и тогава ще реша окончателно.
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
- GODzillata
Благодаря за подкрепата, колега!BACHO написа:Колега според мен Китай не е Луната,че да ти трябват врьски да отидеш от написаното в темата установих че си надьхан и най важното мераклия така че те саветвам да действаш и ще успееш .И вносителите са имали пьрви пьт

Смених вълната, сега се ориентирах към Англия, по-малко разправии, няма мита и т.н., пък си е и евтинийка.
Лодки, които тук са по 350-400 лева, от Англия ти идват за около 250лв., при двигателите е още по-голяма далаверата, спестяваш около 600-700 лева, пък ако се пазарува от http://www.ebay.co.uk/ - тогава вече си е далавера!

На вниманието на всички - подготвям транспортна линия "GB2BG", т.е. от Great Britain to Bulgaria /от Англия до България" - доставки от Англия за България и обратно.
Цената ще варира между 1GBP - 1,5 GBP на килограм, т.е. около 2-3 лева/кг.
В момента, в който започне линията, ще ви уведомя, както и ще ви представям яки оферти оттам. В момента преговарям за преференциални цени на бъдещата транспортна фирма.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Що се занимаваш с глупости не мога да разбера, като Еконта вече има тази услуга 
Даже може и те да ти го закупят и да ти го доставят... само че ако играеш на търг, тогава ти си го купуваш и оказваш UK адреса на Еконт.

Даже може и те да ти го закупят и да ти го доставят... само че ако играеш на търг, тогава ти си го купуваш и оказваш UK адреса на Еконт.
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
-
- разбира нещата
Лодки, които тук са по 350-400 лева, от Англия ти идват за около 250лв., при двигателите е още по-голяма далаверата, спестяваш около 600-700 лева, пък ако се пазарува от http://www.ebay.co.uk/ - тогава вече си е далавера!
Поздрави Киро,и успех в начинанието
Не нещо,амаааа,само да кажа че зимата питах за две лодки и за доставката им до България,и двамата селъри не доставяха(като единия си беше някакъв немски производител)Та мисълта ми е че цените са перфектни ,ама продавачите са педе...и
ПпсЩе следя темата с интерес,че на есен вече Толио има мноооооо кинти
И пак ти пожелавам искрено:Много успехи в преговорите с ингилизите

Поздрави Киро,и успех в начинанието

ПпсЩе следя темата с интерес,че на есен вече Толио има мноооооо кинти

Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
- GODzillata
Не е само Еконта, има още една фирма, но народът е пропищял от нея.Maverick написа:Що се занимаваш с глупости не мога да разбера, като Еконта вече има тази услуга
Всичко е въпрос на пазарна ниша, обслужване, подход и ЦЕНА. Сравни техните цени срещу 1 паунд/кг.

Аз няма да имам разходи за офис в Лондон, но поне 4-5 англичанина там ще ми оказват логистика.

Йо, Толиооооооо! Стискам палци на есен вярно да имаш мнооооого кинти, че да не ти се налага да търсиш "тънката лайсна"tolio_pm написа:
Поздрави Киро,и успех в начинаниетоНе нещо,амаааа,само да кажа че зимата питах за две лодки и за доставката им до България,и двамата селъри не доставяха(като единия си беше някакъв немски производител)Та мисълта ми е че цените са перфектни ,ама продавачите са педе...и
![]()
ПпсЩе следя темата с интерес,че на есен вече Толио има мноооооо кинтиИ пак ти пожелавам искрено:Много успехи в преговорите с ингилизите

Оня немски селър....за Navigator III ли е ставало дума?

- GODzillata
Упс!
Забравих да ви кажа!
Когато в последния мейл написах любезен отказ на китайците, те ми върнаха отговор, че тъкмо щели да ми пишат, че са съгласни да ми изпратят дори само две лодки на промоционална цена от минус 100 долара на лодка от цената видна на снимките!!!
Така че, дерзайте, пичове!

Забравих да ви кажа!

Когато в последния мейл написах любезен отказ на китайците, те ми върнаха отговор, че тъкмо щели да ми пишат, че са съгласни да ми изпратят дори само две лодки на промоционална цена от минус 100 долара на лодка от цената видна на снимките!!!
Така че, дерзайте, пичове!

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:

Само да кажа, че совите не са това което са.
Само глупости по темата.
Киро колко си наясно с пазара в Англия на мотори втора употреба. Повечето мотори са МНОГО ама МНОГО карани.
Трудно излизат читави оферти в И-бей.
Единствения читав вариант е да се кипи нова надуваема лодка в комплект с нов мотор.

Аз си купих мотор от Англия

Та евтинийката може да ви вземе живота.

Не напразно някой надуваеми струват 2000-2500 лв други 1000. Не е само надценка, Вервайте ми