Търсят се 4-ма мераклии за НАДУВАЕМИ ЛОДКИ /тънка лайсна/

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Търсят се 4-ма мераклии за НАДУВАЕМИ ЛОДКИ /тънка лайсна/

Мнение от Тедо »

Всичко добре, ама защо заблуждаваш хората, че ще вкараш същите лодки като моите "но с друг надпис", като в Китай има десетки фабрики и няма 2, който да правят точно еднакви лодки... Смея, отговорно да заявя, че не е имало и скоро няма да има същите лодки от същата фабрика в БГ!

Между другото вътрешния транспорт на контейнер от Варна да Сф струва повече, отколкото от Китай до Варна... В момента е 600-700Е плюс ДДС-то... А до Видин ще е повечко... Друг е въпросът, че има по-евтин начин да се транспортират 2 или 5 лодки...

Ако се бяхте събрали 5 човека (вероятност 0.1% :shock: ) и бяхте ми се обадили като колеги от Форума, спокойно можеше да договориме преференциална цена... Но сега при положение, че изписа толкова глупости, не бих ти продал лодка дори за двойна цена!
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

Тедо написа:Но сега при положение, че изписа толкова глупости, не бих ти продал лодка дори за двойна цена!
Тедо, Тедо, не го даваш никак професионално! Т'ва е бизнес, няма място за лични чувства и емоции. :idea:
Андон /Promarine/ има много по-добър подход от теб. :wink:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
bozaviq
новобранец
новобранец

Мнение от bozaviq »

За всички отворковци искам дебело да подчертая че схемата с лодките от китай няма да ви проработи защото не сте чак изобщо за какво иде реч.Вчера ми дойде новия параход 4.20 метра с две дъски и алуминиево дъно.И понеже и аз се занимавам с митници/специално се обръщам към колегата НАС-да не се прави на много оборотен защото го знам какъв оправач е/на мен кефа ми легна 2350 лева което е харабийската цена на тази лодка.А ако наистина иска някой да ми пише чакам още 5 в края на месеца.И си избийте от главите че ще пише ХОНДА ЯМАХА или БЕЙЛАЙНЕР може да даже да ви ги вземат накуп.И после ще има :axe: :axe: :axe:
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

Бозав,кога ша ти видя парахода ? :D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

bozaviq написа:За всички отворковци искам дебело да подчертая че схемата с лодките от китай няма да ви проработи защото не сте чак изобщо за какво иде реч.Вчера ми дойде новия параход 4.20 метра с две дъски и алуминиево дъно.И понеже и аз се занимавам с митници/специално се обръщам към колегата НАС-да не се прави на много оборотен защото го знам какъв оправач е/на мен кефа ми легна 2350 лева което е харабийската цена на тази лодка.А ако наистина иска някой да ми пише чакам още 5 в края на месеца.И си избийте от главите че ще пише ХОНДА ЯМАХА или БЕЙЛАЙНЕР може да даже да ви ги вземат накуп.И после ще има :axe: :axe: :axe:

:lol: :lol:
Колега незнам кой се прави на отворко и оправач, незнам колко ме познаваш, и не мога да разбера защо ги написа тия изречения по-горе. Обясних на Киро (Godzilata) с какво мога да помогна тъй като и аз се замислям за лодка. Според мен няма смисъл от подобни писаници.
Тука сме все рибари и целта е който с каквото може да помага.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

nas написа:Тука сме все рибари и целта е който с каквото може да помага.
:smt023

Именно воден от такива подбуди пуснах настоящата тема, ама когато човек сам не иска да си помогне - и Господ не може да му помогне. :?
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Киро,нали прочете поста на Маверик ??? Прав е, че с каквото и да отидеш на Дунава,винаги ще трябва да си оставиш колата на брега,колкото и да не ти се иска.Другия вариант е да я товариш и джипа на лодката :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: Купувай си лодка от Румънските ! Вързваш я на шлепа но със 10 метра синджир и от задната страна котва за да не се разхожда на ляво и дясно.Няма щой да хвърли фас 20 метра ако ще и магьосник да е.Стига си търсил извинения,че след две години няма да имаш пак лодка,колкото и да я пазиш - капиш :idea: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :wink: :drinkers:

П.П Ето ти една ,която е евтина,красива,здрава, и няма палене.Срува 950 евро в този вид :idea: :idea: :idea:
Изображение
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Киро,нали прочете поста на Маверик ??? Прав е, че с каквото и да отидеш на Дунава,винаги ще трябва да си оставиш колата на брега,колкото и да не ти се иска.

П.П Ето ти една ,която е евтина,красива,здрава, и няма палене.Срува 950 евро в този вид
Едно е колата на брега, друго е джипа с колесара във водата. :lol: :wink:

Както и да е...колко е дълга тази лодка, която предлагаш? :roll:

В момента събирам оферти за надуваема лодка, че нещо ми е влезнала в главата......предполагам обаче, че следващата(след надуваемата) ще е porta-bote. :roll: През август се надявам да видя на живо лодката на Simbat и тогава ще реша окончателно. :D
BACHO
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от BACHO »

Колега според мен Китай не е Луната,че да ти трябват врьски да отидеш от написаното в темата установих че си надьхан и най важното мераклия така че те саветвам да действаш и ще успееш .И вносителите са имали пьрви пьт
GODzillata написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Киро,нали прочете поста на Маверик ??? Прав е, че с каквото и да отидеш на Дунава,винаги ще трябва да си оставиш колата на брега,колкото и да не ти се иска.

П.П Ето ти една ,която е евтина,красива,здрава, и няма палене.Срува 950 евро в този вид
Едно е колата на брега, друго е джипа с колесара във водата. :lol: :wink:

Както и да е...колко е дълга тази лодка, която предлагаш? :roll:

В момента събирам оферти за надуваема лодка, че нещо ми е влезнала в главата......предполагам обаче, че следващата(след надуваемата) ще е porta-bote. :roll: През август се надявам да видя на живо лодката на Simbat и тогава ще реша окончателно. :D
ХУБАВО ЕВТИНО НЯМА
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

BACHO написа:Колега според мен Китай не е Луната,че да ти трябват врьски да отидеш от написаното в темата установих че си надьхан и най важното мераклия така че те саветвам да действаш и ще успееш .И вносителите са имали пьрви пьт
Благодаря за подкрепата, колега! :smt023 :D

Смених вълната, сега се ориентирах към Англия, по-малко разправии, няма мита и т.н., пък си е и евтинийка.

Лодки, които тук са по 350-400 лева, от Англия ти идват за около 250лв., при двигателите е още по-голяма далаверата, спестяваш около 600-700 лева, пък ако се пазарува от http://www.ebay.co.uk/ - тогава вече си е далавера! :wink:

На вниманието на всички - подготвям транспортна линия "GB2BG", т.е. от Great Britain to Bulgaria /от Англия до България" - доставки от Англия за България и обратно.
Цената ще варира между 1GBP - 1,5 GBP на килограм, т.е. около 2-3 лева/кг.

В момента, в който започне линията, ще ви уведомя, както и ще ви представям яки оферти оттам. В момента преговарям за преференциални цени на бъдещата транспортна фирма. :smt023
Maverick
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Maverick »

Що се занимаваш с глупости не мога да разбера, като Еконта вече има тази услуга :)

Даже може и те да ти го закупят и да ти го доставят... само че ако играеш на търг, тогава ти си го купуваш и оказваш UK адреса на Еконт.
Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
tolio_pm
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tolio_pm »

Лодки, които тук са по 350-400 лева, от Англия ти идват за около 250лв., при двигателите е още по-голяма далаверата, спестяваш около 600-700 лева, пък ако се пазарува от http://www.ebay.co.uk/ - тогава вече си е далавера! :wink:
Поздрави Киро,и успех в начинанието :smt023 Не нещо,амаааа,само да кажа че зимата питах за две лодки и за доставката им до България,и двамата селъри не доставяха(като единия си беше някакъв немски производител)Та мисълта ми е че цените са перфектни ,ама продавачите са педе...и :D
ПпсЩе следя темата с интерес,че на есен вече Толио има мноооооо кинти :wink: И пак ти пожелавам искрено:Много успехи в преговорите с ингилизите
Spear го каза в един друг форум:От вас зависи кога ще спрете и ще се задоволите с постигнатото, но едно е сигурно -
пътят е безкраен а бариерите си ги слагаме сами вървейки по него.
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Maverick написа:Що се занимаваш с глупости не мога да разбера, като Еконта вече има тази услуга :)

Даже може и те да ти го закупят и да ти го доставят... само че ако играеш на търг, тогава ти си го купуваш и оказваш UK адреса на Еконт.
Не е само Еконта, има още една фирма, но народът е пропищял от нея.
Всичко е въпрос на пазарна ниша, обслужване, подход и ЦЕНА. Сравни техните цени срещу 1 паунд/кг. :idea:
Аз няма да имам разходи за офис в Лондон, но поне 4-5 англичанина там ще ми оказват логистика. :wink:

tolio_pm написа:
Поздрави Киро,и успех в начинанието :smt023 Не нещо,амаааа,само да кажа че зимата питах за две лодки и за доставката им до България,и двамата селъри не доставяха(като единия си беше някакъв немски производител)Та мисълта ми е че цените са перфектни ,ама продавачите са педе...и :D
ПпсЩе следя темата с интерес,че на есен вече Толио има мноооооо кинти :wink: И пак ти пожелавам искрено:Много успехи в преговорите с ингилизите
Йо, Толиооооооо! Стискам палци на есен вярно да имаш мнооооого кинти, че да не ти се налага да търсиш "тънката лайсна" :smt023
Оня немски селър....за Navigator III ли е ставало дума? :roll:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Упс!
Забравих да ви кажа! :D

Когато в последния мейл написах любезен отказ на китайците, те ми върнаха отговор, че тъкмо щели да ми пишат, че са съгласни да ми изпратят дори само две лодки на промоционална цена от минус 100 долара на лодка от цената видна на снимките!!!

Така че, дерзайте, пичове! :wink: :smt023
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Само да кажа, че совите не са това което са.

Само глупости по темата.
Киро колко си наясно с пазара в Англия на мотори втора употреба. Повечето мотори са МНОГО ама МНОГО карани.
Трудно излизат читави оферти в И-бей.
Единствения читав вариант е да се кипи нова надуваема лодка в комплект с нов мотор. :wink:

Аз си купих мотор от Англия :wink: , сега ходя по сервизи с него :oops: :lol:

Та евтинийката може да ви вземе живота. :idea: :idea: :idea:

Не напразно някой надуваеми струват 2000-2500 лв други 1000. Не е само надценка, Вервайте ми :wink:
Заключено

Обратно към “Екипировка”