Търсят се 4-ма мераклии за НАДУВАЕМИ ЛОДКИ /тънка лайсна/

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър

Търсят се 4-ма мераклии за НАДУВАЕМИ ЛОДКИ /тънка лайсна/

Мнение от GODzillata »

В търсенето на надуваема лодка стигнах чак до Китай. :mrgreen: Лодки има всякакви - цени народни. :wink:

Лошото е, че минималното количество за поръчка е 5 бр., та затова търся поне още 4-ма мераклии, за да можем да напазаруваме. :smt023
Марката на лодката /т.е. - какво ще пише на нея :lol: / - може да е по ваше желание. :wink: :lol:

ЛОДКИ С НАДУВАЕМО ДЪНО
Изображение
Изображение

ЛОДКИ С АЛУМИНИЕВО ДЪНО
Изображение
Изображение

ЛОДКИ С ТВЪРДО ДЪНО
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Цените са в долари, а в левове варират между 680 - 1000 лв.
Размери има всякакви - от 2,30 до 4,40.
Може малко да съм оплескал реда на снимките, та ако някой недовижда размери, цени и т.н. - да пуска ЛС.

Лодките са ПВЦ, имат 4г. гаранция - това са лодките, които виждате в БГ магазините, но на двойна и тройна цена. :wink:

Е, ако има поне 4 човека, които са решили да си вземат някоя лодка - да свиркат на ЛС, за да уточним кооперирането по закупуването и доставката.
В момента преговарям с различни спедиторски фирми, за да намеря най-добрата оферта за транспорт и логистика. :idea:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
valiooooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Търсят се 4-ма мераклии за НАДУВАЕМИ ЛОДКИ /тънка лайсна/

Мнение от valiooooo »

Купи 5 броя и останалите 4 ще продадеш :D :D :D
Изображение

"Когато говорите,думите ви трябва да бъдат по-полезни от мълчанието" -- Фулър
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Незнам дали си купувал досега нещо от Китай ама нещата не са точно както изглеждат, първо предполагам че спидиторите ще ти одерат кожуха и второ ако стоката е на стойност над 100 евро се плащат мита, и тем подобни освен ако този който ти ги праща не ги пише че са подарък и са на стйност под сто евро, другия вариант е да имаш познат митничар :wink: :roll: !
Пожелавам ти успех и ако можех и аз щях да се включа, офертата е доста изгодна!!!
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

valiooooo написа:Купи 5 броя и останалите 4 ще продадеш :D :D :D
valiooooo, ако исках да правя бизнес, нямаше да анонсирам всичко това тук, няма да вземем хляба на Тедо, я. :wink:

@всички, На и-мейл мога да ви изпратя pdf файла със снимки, размери и цени. :idea:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

kamen написа:Незнам дали си купувал досега нещо от Китай ама нещата не са точно както изглеждат, първо предполагам че спидиторите ще ти одерат кожуха и второ ако стоката е на стойност над 100 евро се плащат мита, и тем подобни освен ако този който ти ги праща не ги пише че са подарък и са на стйност под сто евро, другия вариант е да имаш познат митничар :wink: :roll: !
Пожелавам ти успех и ако можех и аз щях да се включа, офертата е доста изгодна!!!

Приятелю, митото е 2,7%, както и 20% ДДС от фактурната стойност + шипинга.
Фактурната стойност е предмет на договорки :wink: , а и защо пък мой добър приятел от Китай, с който си пишем от деца :lol: да не ми изпрати 5 лодки като подарък, та да имам по една за всеки работен ден. :mrgreen:
Дал съм 10г. от живота си в служба на митниците, така че все ще се намери и жокер "помощ от приятел". :D
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

GODzillata написа:Приятелю, митото е 2,7%, както и 20% ДДС от фактурната стойност + шипинга.
Фактурната стойност е предмет на договорки :wink: , а и защо пък мой добър приятел от Китай, с който си пишем от деца :lol: да не ми изпрати 5 лодки като подарък, та да имам по една за всеки работен ден. :mrgreen:
Дал съм 10г. от живота си в служба на митниците, така че все ще се намери и жокер "помощ от приятел". :D
Ето ти проста сметка:
Вземаме модел CN-I-320/DKIB на цена 570$.

((((5 лодки * 570$) + 1000$ транспорт) + 2,7% мито + символична упаковъчна такса) + 20% ДДС) * 1,45 (курс на долара) + 50$ за банковия превод = близо 6930 лв

Разделям на 5 и получавам 1386 лв

В тази сметка не включвам чакане (около 2 мес), бягане по митници и пр.... Та питам се къде е евтиното ? :lol:
Последно промяна от promarine на Пет Май 29, 2009 9:24 pm, променено общо 1 път.
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

promarine написа:Разделям на 5 и получавам 1386 лв

В тази сметка не включвам чакане (около 2 мес), бягане по митници и пр.... Та питам се къде е евтиното ?
Никъде,то и сега ги има на 1300лв.стига да решиш и взимаш веднага.Ситуацията към момента ме бави,иначе ще сменям и аз.Новия ZENDER изглежда много по-добре :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

promarine написа: Ето ти проста сметка:
Вземаме модел CN-I-320/DKIB на цена 570$.

((((5 лодки * 570$) + 1000$ транспорт) + 2,7% мито + символична упаковъчна такса) + 20% ДДС) * 1,45 (курс на долара) + 50$ за банковия превод = близо 6930 $

Разделям на 5 и получавам 1386 лв

В тази сметка не включвам чакане (около 2 мес), бягане по митници и пр.... Та питам се къде е евтиното ? :lol:
Не е точно така! :wink:

1. Доларът е 1.40 лв.
2. Транспортът...варира според начина на доставка и количеството.
3. Фактурната стойност няма да е точно тази. :P
4. Колкото повече народ се съберем /да речем за 1 контейнер :wink: /- тогава цената от 570$ също няма да е такава.
5. Разделям на 5, 6, 7...и т.н. и получавам едни 600-700 лв. разлика. :idea:

@MITKO70, твоят Зендер е същият като онези на снимката, ако ще го сменяш - да те броя ли за контейнера? :roll:
Пък ако искаш на новата ти лодка може да пише я Хонда, я Ямаха. :mrgreen: :lol:
Последно промяна от GODzillata на Пет Май 29, 2009 9:32 pm, променено общо 2 пъти.
promarine
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от promarine »

MITKO70 написа:
promarine написа:Разделям на 5 и получавам 1386 лв

В тази сметка не включвам чакане (около 2 мес), бягане по митници и пр.... Та питам се къде е евтиното ?
Никъде,то и сега ги има на 1300лв.стига да решиш и взимаш веднага.Ситуацията към момента ме бави,иначе ще сменям и аз.Новия ZENDER изглежда много по-добре :wink:
Точно това имам предвид. С 5 лодки не се вързва сметката, май трябва да се съберат поне 40-50 :wink:
Нашите реформи са като да ви заменят якето за тениска и да ви кажат: честито ви палто!
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

promarine написа:Точно това имам предвид. С 5 лодки не се вързва сметката, май трябва да се съберат поне 40-50 :wink:
Дори с 1 лодка пак на човек ще му излезне по-евтино, "вервай ми", а и ти много добре го знаеш. :wink:
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

искам да видя как ще вкараш лодки, на които пише Хонда, Ямаха, Зодиак или... Зандер...
Не заблуждавай хората, щото още на митницата ще им ги конфискуват...

Как точно смяташ да се възползваш от тая "гаранция" - ще си пращаш лодката за ремонт в Китай ли?

Ако поръчваш по снимка и на доверие и после останалите 4 "опитни зайчета" не си харесат лодките, какво става? Теглиш им по една майна :shock: или може би ще им върнеш парите...

Както си се засилил да пишеш щуротии, скоро може и литературна награда да вземеш...
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

GODzillata написа:@MITKO70, твоят Зендер е същият като онези на снимката, ако ще го сменяш - да те броя ли за контейнера?
Пък ако искаш на новата ти лодка може да пише я Хонда, я Ямаха.
Незнам за кой мой Зендер имаш предвид ,все още нямям такъв,просто ми харесаха на първо четене.Все още си перкам със стъклопластиката,добра или лоша за сега.От разговор с човек който е запознат с нещата ,в Китай има град в който 10-15 фирми правят такива лодки .Така ,че точно марката ,не е толкова проблем-технология,материял ,стандарти са им едни.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Тедо написа:Как точно смяташ да се възползваш от тая "гаранция" - ще си пращаш лодката за ремонт в Китай ли?
Фирма "4-ма мераклии и 1 ентусиаст" ООД ще има договори за дистрибуция на лодки в България и ще разчита на 100% подкрепа от производителя за сервизната дейност и резервните части, също като теб ---> http://www.zanderbg.com/about_us.html :wink:

Както каза MITKO70 - "технология,материял ,стандарти са им едни" :mrgreen:
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

Прогрес в преговорите с китайците - очертават се отстъпки от тези цени...в зависимост от количеството! :D :drinkers:
nas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от nas »

Здрасти колега,
отдавна се облизвам и аз за лодка, но все още не мога да отделя финансите.
Мога да помогна откъм транспорта и митниците. От 5 години се занимавам с тези неща и няма да има никакво ходене по мъките и разкатаване.

1. Транспорт до Варна - около 1000$ за 40` контейнер (където се събират около 20-30 лодки). Варианта за групаж за 5 лодки е най-удачен, но времето за доставка е повече.
2. Транспорт до Варна - около 700$ за 20` контейнер

По моя сметка излиза 6200лв. за 5бр. лодки х 570$ със 20` контейнер. Ако някой има въпроси за спедицията да пита.

п.п. Godzila на лс ти пращам e-mail си, ако можеш да ми пратия pdf файла.
Заключено

Обратно към “Екипировка”