Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

възмутен съм !!!
Модератор: dantho.mihov
Re: възмутен съм !!!
bisqo написа:ок де. ти си имаш теорията, аз имам своята. целта на темата ми бе да ви обърна малко внимание на това какво ни правят, но като гледам не е имало нужда. тук всички си го знаете или пък просто сте доста напред във финансово отношоние щом 520лв или пък 700лв(както даде пример колегата) ви се струват нормални.
абе и на мене ми се струва ненормално 500 000лв эа кола ама хората си ги карат
всеки купува това което може да си поэволи эа съжаление
bisqo написа:неподходящо сравнение
эащо да е неподходящо
колата не е въдица. кола не си купуваш всеки ден.докато въдица можеш

Незнанието не е извинение.
според мене цената си е нормална и всеки може да си продава на каквато си цена иска пък ако искаш купуваш ако не не
хората са казали "За всеки влак си има пътници "

там е работата че примерно със тази въдица ще изкараш много време ако ти пасне разбира се и защо да си купуваш всеки ден купуваш веднъш нещо качествено и забравяшbisqo написа:колата не е въдица. кола не си купуваш всеки ден.докато въдица можеш
bisqo написа:колата не е въдица. кола не си купуваш всеки ден.докато въдица можеш
е аэ не мога да си поэвола да купувам въдици и макари всеки ден эатова съм си купил хубави и не мисля да ги сменям скоро

за това говоряslavi253 написа:bisqo написа:колата не е въдица. кола не си купуваш всеки ден.докато въдица можеш
е аэ не мога да си поэвола да купувам въдици и макари всеки ден эатова съм си купил хубави и не мисля да ги сменям скоро

и кое е нормалното да дадеш 520лв за една пръчка-ти колега да не би да взимаш 4000-5000лв заплата? а и на всичкото отгоре после я виждаш не на половин цена, че и по-малко.няма ли да се почустваш като най-големия балък? верно такава е призката "За всеки влак си има пътници" - но според теб кои пътници са го казали-тези дето са се преебали или другите?

що бе колега , след като 500-700 само за пръчка ти се струват нормални значи можеш през ден ако не всеки ден да си взимаш. противоречите си.

еми колега миналата година си купихме vw passat 6 чисто нов 68 000 лв всички екстри и допълнителни глезотиики сега ги има по магазините на wv за по 50 000 ... кфо да напраим да почнем да се възмущаваме ?
колега явно си нямаш и на хабер за търговията ... аз спирам да пиша
да мога преэ седмица не преэ ден да си купувам боклуци но идеята е да се купи нещо читаво и да го полэваш години наред а не да сменяш китаиски бангии постоянно и накрая на годината като теглиш чертата да иэлеэе че си дал пари колкото эа едни читави макари а да немаш нищо 

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ммммммммм , много интересна темичка !
Специално за гегичките на Беркли ако и да имам опит само със спининговите им такива нищо лошо не мога да кажа .
Темичката ми се струва мъртвородена щото гледам е изплющена ей тъй наизуст
пп - Сапуне , къде виде търгове в линковете които си пуснал ?
Специално за гегичките на Беркли ако и да имам опит само със спининговите им такива нищо лошо не мога да кажа .
Темичката ми се струва мъртвородена щото гледам е изплющена ей тъй наизуст

пп - Сапуне , къде виде търгове в линковете които си пуснал ?
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов