Това ли е новото поколение "колеги" ? Жалко...

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Това ли е новото поколение "колеги" ? Жалко...

Мнение от lusienn »

Имам следния проблем,моя син е лятна ваканция-аз бачкам и немам време да го наблюдавам-иска да яде иска всичко :lol: Пари малко,па не е само той :lol: Сутринта ела му викам да бегаме за здраве у парка 4 км пробегах за 20 минути,полезно е-той на компа-онлайн и 2 скайпа :roll: Сега се прибрах нахраних го и пак на работа-излезе с приятели не казва къде-11 г :cry:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Em1l написа:Мамицата им ! Трябва да са давят на място без значение с парашут ток бомба.Треа за сички смъртна присъда.Ся съм на 17год и се интересувам каде да вляза да уча че да мога работя като ИАРАджия.Дано да ми се сбъдне мечтата някои ден. :x
Що ти е да учиш приятелю? Те половината ИАРА-джии не са ходили на училище и не могат да напишат два реда без грешка.И има голяма опасност да се корумпираш и да те дават с Канна Рачева по btv.... :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Поздравления за постъпката колеги!Пък и нагли"на папараци ли се правите?"-я вземи тия шамари,ама лошото е,че няма да му дойде акъла в главата!
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Em1l »

glushaka написа:.И има голяма опасност да се корумпираш и да те дават с Канна Рачева по btv.... :D
Повярваи няма такава опасност.Не съм за пари мога да си живея без да работя благодарение на моите родители така че не ми требват пари не ми трябва нищо!
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
Invader
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Invader »

Браво за мъжката постъпка колеги! Дано се срещат все повече 0,12 тонови колеги по водоемите и реките на България. То се е видяло, че по друг начин няма да се запази рибното богатство :x

А щом е било в района на Баня, е възможно тези същите бастуни от яд да са направили и тази беля :arrow: ЦЪК :axe:
:fishing6:
glushaka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от glushaka »

Em1l написа:
glushaka написа:.И има голяма опасност да се корумпираш и да те дават с Канна Рачева по btv.... :D
Повярваи няма такава опасност.Не съм за пари мога да си живея без да работя благодарение на моите родители така че не ми требват пари не ми трябва нищо!
Ех, приятелю млад.Ще пораснеш и ще ти се изяснят някои работи, включително и че парите не са най-важното нещо.Поздравявам те за големия мерак, хъс и ентусиазъм, които имаш! Само така го давай!!! :D
Ти помниш ли морето и машините,и трюмовете пълни с лепкав мрак....
Аватар
Herodot
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Herodot »

namaste написа:"Големи наглости, ей, са тия , младите!" Значи не съм съгласен с тези думи...
Значи, пропуснах да добавя основната причина за шамарите...Иде "детето" и ми вика:"Трий снимките, всичките!" Колегата го "моли" да се разкара, а оня:"Дядка, ти трай, че..."...И "дядката" го .."изтри", ама хубавоооооо! :wink: :D
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Аз сам от тяхното поколение но ако ги барна такива идиоти
ще ги вразумя малко :ANAL: :ANAL: :ANAL: :axe: :axe: :axe: :smt071 :smt071 ще ги разтрелям
Изображение Изображение
Sparky
новобранец
новобранец

Мнение от Sparky »

Хлебарки винаги е имало,има и ще има колкото и да се опитваме да се отървем от тях.
Същото важи и за бракониерите.
Това е моето мнение.
Дано поне някой ден им дойде акъл в главата какво вършат и какво оставят след себе си.
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Ех колеги,да бяха само младите... Два пъти повече са пенсионерите бракониери :axe: Миналата година при един излет на Панчарево някакъв старец реши да ни покаже улова си - костури по 700-800 грама и то поне 40 бройки.Отивам аз да видя къде ги лови и хоп: ми човека пуснал 3 от така наречените ''цапала'' и то с големи дупки.Е,бяха запалени на момента а на старец му беше казано че мерне ли се втори път на езерото ще бъде удавен с камък на шията.Смятам че всички трябва да вземем пример от колегата и като се разчуе за масови саморазправи с бракониери по водоемите може поне парашутите и цапалата на намалеят :axe:
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Колега ти добре казваш за саморазправа ама тея с мрежите са по
четирима петима в група и как ти самичак да се разправяш сас тях
ако е един двама наи-много добре ама защото нали се сешташ,че като са
четирима ще те пребият.И ако са и пиинали както повечето браконери
ако им хрумни може и да те одавят.Така че оттарвия няма от тези гламави
идиоти.Само актове ги оправят,имах един сасед беше браконер като му изпраскаха
акта 1000 и косур лева незнам точно колко над хиляда ама доста си беше и сега го е страх.
Изображение Изображение
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

...
Последно промяна от Diman на Вто Авг 25, 2009 4:35 am, променено общо 1 път.
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Димане няма нищо против този метод който спомеваш ама ако си ги виждал скоро килеметата те си знаят правата и са нагли до неознаваемост неможе дете на 8-9 години да седиш и да го гледаш как пуши цигара и то да ти вика кво гледаш уе п*дал .....
Изображение
Без риболов няма любов !
Аватар
sundy
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sundy »

Хммм, може ли някой да ми обясни като на идиот какви са тия балони - днес видях един... с ромско излъчване... да мята таквоз нещо и много се чудих, ама ме досрамя да питам какво е - явно е трябвало :evil: Тя цялата групичка беше съмнителна и с особени такъми, ама така и нищо не извадиха освен няколко ситни костурчета, а и не бяха особено общителни (то не че ми се щеше да си общувам с тях де ;) ) Та какво е това странно мрежесто чудо и как се ползваи защо е забранено (ако е)? Съжалявам за лаишките въпроси, но днес за първи път видях такова нещо и изобщо не съм в час (пък и може да се каже, че съм новак рибарче - от 10г не бях хващала въдица :oops: )
Надпис в каубойски бар:"Моля, не стреляйте по пианиста - свири колкото може!"
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Парашути се казват, колежке! Абсолютно са забранени и спадат към бракониерските методи за риболов! Не са виновни тези, дето ги купуват, а тези, дето ги правят и продават.
Ако забележиш пак някой да използва такива такъми, сигнализирай по най-бързия начин на ИАРА-та, пък вече друг е въпроса, дали те ще си свършат работата!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”