Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

"Циганка,Паламуд"
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- ще става разбирач
Re: "Циганка,Паламуд"
Колега ,след като ти казвам значи има ,с риба шега не си правя,утре атакувам имам ново инфо от преди 30 мин с което затвардяавам ,че го ИМА!!!!savi aleksiev написа:Вадят на мрежи и на Траката е същото , карагьоз и тук там някой лефер![]()
Но за паламуд и дума не става още, иначе знаеш ли къде щях да съм и дори грипав![]()
моята риба никой не може да я хване ,
въпроса е да мога аз да я хвана
въпроса е да мога аз да я хвана

Колега всички правим правописни грешки,и всички сме тук да си даваме инфо.и никой не е казал че си учител по правопис,тука всички сме риболовци но форума си има правила,аз несам ти направил забележка просто ти казах като на колега,но ако съм те обидил със това аз се извинявамEl Pescador написа:Мисля,че прословутото Ч или 4 което е плод на неволна грешка не би тряабвало толкоз да дразни ГОСПОДСТВАШТИТЕ МОДЕРАТОРИ,ако е така моля за извинение!!!Целта ми е да дам инфо, а не да дразня някого с правописат си в този динамичен електронен свят!!!Ако желаете изключете ме,аз сам риболовец ,а не у4ител по правопис!!!!
п.п извинявам се за спама
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Ако кажеш и горе долу на каква дистанция от брега излиза,El Pescador написа: Колега ,след като ти казвам значи има ,с риба шега не си правя,утре атакувам имам ново инфо от преди 30 мин с което затвардяавам ,че го ИМА!!!!
ще си точен.Или поне на каква дълбочина.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- новобранец
Нямам против , даже го чакаме, но липсва още от масата
без лоши намерения

без лоши намерения

- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Царево. Вчера вечер бяхме няколко лодки с мрежи за паламуд. Няма и няма. Бяхме на различни дистанции от брега.
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Благодарско адаш,в момента Тошето и Жоро пируват около теб,утре са във вашето море.kiril_bulgaria написа:Царево. Вчера вечер бяхме няколко лодки с мрежи за паламуд. Няма и няма. Бяхме на различни дистанции от брега.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
сега и от мен първото инфо вчера (неделя) в царево за паламуд с мрежи ама едно голямо нищо постоях и на пристанището после запивах на шопен отвън и не видях някой от другите лодки да е изкарал . това е от мен дано не съм ви охладил ентусиазма.
-
- новобранец
И това е важно 
но от къде е ифото

но от къде е ифото

- 1000n
- разбира нещата
Здравейте!fokobg написа:Колега всички правим правописни грешки,и всички сме тук да си даваме инфо.и никой не е казал че си учител по правопис,тука всички сме риболовци но форума си има правила,аз несам ти направил забележка просто ти казах като на колега,но ако съм те обидил със това аз се извинявамEl Pescador написа:Мисля,че прословутото Ч или 4 което е плод на неволна грешка не би тряабвало толкоз да дразни ГОСПОДСТВАШТИТЕ МОДЕРАТОРИ,ако е така моля за извинение!!!Целта ми е да дам инфо, а не да дразня някого с правописат си в този динамичен електронен свят!!!Ако желаете изключете ме,аз сам риболовец ,а не у4ител по правопис!!!!
п.п извинявам се за спама

И аз се извинявам предварително, защото тези няколко реда, които съм написал тук ще са си спам за конкретната тема.

Първо, когато се пише на кирилица се чете много по-лесно и е по-прегледна информацията. Но това не е просто някаква прищявка имаща само някаква естетическа страна на въпроса! Проблемът е, че ако сгрешим някоя дума, то търсачката на форума няма да може да я открие впоследствие при търсене на тази думата!

-
- новобранец
На БЯЛА отделни екземпляри в мрежите
В магазина на 15 лв бройката 

С магазина ли ще затворим темата за Паламуда. Не му ли е време вече да идва.
Споделете някой ако е имал слука на чепаре на Юг.
Споделете някой ако е имал слука на чепаре на Юг.
ГОЛ ШАРАН ...
И на север ако може 

-
- новобранец
Току що се върнах от Лозенец,бях на 10 км. на вътре влачехме пред Царево
пълно капо.Около 11 се пробвахме на заргана от брега....4 бр за 2 часа 3 човека
след което и тръгнахме ,пълен провал,риболова беше под надслов"с чисти ръце
Тошето разбрах е хващал и заради нас ,за което ще почерпи

пълно капо.Около 11 се пробвахме на заргана от брега....4 бр за 2 часа 3 човека

след което и тръгнахме ,пълен провал,риболова беше под надслов"с чисти ръце