питане за лодки ZANDER

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Re: питане за лодки ZANDER

Мнение от krokibg »

Djack написа:Никой ли не е пробвал или виждал "ZANDER Al 400" как се държи на море?
За корозията и нуждата от цинкови протектори ми е ясно, интересува ме, стабилна ли е на вълна, понеже гледам , че е доста лекичка - 100кг. и ако излезе вятър, може ли примерно да ме извади къде турско :D ?!
п.п. Защо не мога да намеря официален сайт на производител?
Джак,само Тедо може да ти отговори на тези въпроси,към него се обърни,пусни му ЛС !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Джак,само Тедо може да ти отговори на тези въпроси,към него се обърни,пусни му ЛС !!!
Абе предположих аз, ама се надявах да надникне тук и да отговори, щеше да е полезно и за други мераклии като мен!
Поздрави!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Djack написа:
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Джак,само Тедо може да ти отговори на тези въпроси,към него се обърни,пусни му ЛС !!!
Абе предположих аз, ама се надявах да надникне тук и да отговори, щеше да е полезно и за други мераклии като мен!
Поздрави!
Скандинавците ги ползват непрекъснато,разнасят се из фиордите за риба и мисля че нямат проблем.Фиордите са свързани с океяна и вълните са както на Черно море предполагам.С малко тунинг,може да стане непотопяема,ако ще и ураган да има.Аз не мисля обаче че ако времето вземе да се разваля,не мисля че чякяту да ви отнесе в Анадола :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

те и сега са си непотопяеми - имат 2 балона от пяна в пейките...
дали ще те отнесе в турско зависи от мотора ти... лодката позволява до 25кс... аз карам една с 15кс и се движи доста добре с товар около 250кг + мотор + резервоара... засега само в язовир е пробвана, но на Искъра единия път имаше сериозни вълни и се държеше много добре благодарение на острия кил...
лодката си е морско изпълнение и при положение, че се продават в Канада и т.н. едва ли има проблем с вълните... Просто за момента не съм имал време и възможност да пробвам модела в морски условия...
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

водата в надуваемите лодки е често явление, но не пречи по никакъв начин на сигурността...

от утре заминавам за 1 седмица и не знам дали ще има интернет, така че ако не Ви отговарям не се чудете :wink:
после ще дам отзиви за РИБ430 и 50кс мотор дали стават за морски риболов на Халкидики :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”