Душанци-релакс,приятели и някоя рибка!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: Душанци-релакс,приятели и някоя рибка!

Мнение от ivan_yo »

tedy написа:Та мислихме къде да отпочинем от сивото ежедневие със приятели,и в крайна сметка решихме яз.Душанци.Тъй като на скоро изкарахме прекрасни четири дена там,та това наклони везните!И ето ни на път към това прекрасно местенце.
Изображение
Изображение
В крайна сметка благополучно кацнахме привечер на язовира.И пак познатата картинка мнооого боклуци много нещо!!!
Изображение
Събрахме колкото можахме и докато се усетиме то станало ракийно време,светкавично сглобяване на барбекюто и
Изображение
Изображение
Изображение
Хапване,пийване и по палатките да сънуваме някяви си митични рибоци :D :D На другият ден ставане още по тъмно,по кафенце и секи по местата!
Работното ми кътче :)
Изображение
Пръв ме навести един раиран разбойник :)
Изображение
Илиян също зареден със солидна доза "рибарски"оптимизъм се настани до мене :)
Изображение
И не на празно,към десет часа излъга една"джапанка".
Изображение
И при мене се обади по някоя платика,но риболова като цяло беше доста тегав :!:
Изображение
Да не забравиме и сестра ми все пак за първи път хващаше въдица и да си признаеме се справяше доста добре :) :!:
Изображение
Изображение
Илиян даже хвана и златната рибка,дали си е казал трите желания господ знае :D :D :D
Изображение
Така приключи ден първи,на сутринта денят ни посрещна със прекрасно време!
Изображение
Някоя и друга платика и към обяд почти предал се че ще хвана риба на фидера,забелязах как върха се размърда :shock: :shock: :shock:. Сънувам ли,май не :),кратка борба и ето резултата :!:
Изображение
Изображение
Изображение
Последва леко затишие,след обяд излезна по още някоя платичка и хайде пак на маса.
Към катуна се присъедини и другия агент от групата Илиян (Sote)
Изображение
Така като едни истиннски хайдути,спретнахме един боб по хайдушки :D
Хич не беше лош :wink:
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Какви хайдути сме без огън :!:
Изображение
Изображение
Изображение
Последния ден премина със същото темпо редки риби който изобщо не се влияеха от захранката!
Изображение
Изображение
Докато стягаме багажа нещо пригърмя за дъж,викам си ще имаме време.
Да ама НЕ :!: :!: За двайсет минути стана ад,такъв дъж не ме беше валял скоро :!: :!: :!:
Озовахме се насред малка рекичка :D :D
Изображение
Изображение
Изображение
Във крайна сметка си прекарахме страхотно!Няма нищо по хубаво от това да си със приятели на такова красиво местенце :!: Да не забравя че си намерих и някоя рибка във живарника :D
Изображение
Успех и НАСЛУКА на всички :smt023 :smt023 :smt023
А пък аз се надявах за сигнал за втора среща :roll:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
venci72
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от venci72 »

убав излет .евала
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

Всичко е на ниво.Браво на групата.
Аватар
dess0
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от dess0 »

:smt023 Страхотно. Поздравления за чудния излет!
И да попитам (може да е споменато някъде в темата, но не съм прочел) на какво кълвяха платиките? И как ги ловихте - дъно , плувка...?
Поздрави!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

Браво за хубавия репортаж .Дори за боба е верно но неможах да го опитам щото много късно се запознахме с колегите от форумът. Събота се приземихме с приятелсо семеиство но колегата като поразпита за риболова побесня че няма да му кълве и да си прави кефа. Кокто и да е риболова продължи е не както го разказа бачо Илия но сигурно сме по слаби в тези води. http://media.snimka.bg/4158/014571451.jpg http://media.snimka.bg/4158/014570934.jpg Те тези рибки улових но пак си плуват защото шарко е към 700 гр а платиката още по надолу . Забелязах как и там няма контрол от ИАРА мрежи има доста . http://media.snimka.bg/4159/014572441-thumb.jpg Браво на колегите от другата група които изгориха мрежата макар и да се скъса. Ето така трябва да се учи подрастващото поколение http://media.snimka.bg/4159/014572543.jpg браво на симпатягата и на неиния баща. Дъждът малко ни понамокри но не и повече от на колегата стола http://media.snimka.bg/4158/014571016.jpg Аз съм доволен от излета на Душанци е не както си го преставях след репортажа на бачо Илия но пък си прекарахме разкошно . :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

hitthehead написа::smt023 Страхотно. Поздравления за чудния излет!
И да попитам (може да е споменато някъде в темата, но не съм прочел) на какво кълвяха платиките? И как ги ловихте - дъно , плувка...?
Поздрави!
Извинявам се за пропуска :!: Основно лових на директен 7м.основно 0.12(Shogun)на Lazer,повод 0.104(Xilo)на Comic,плувка Colmic 3гр.Кука 12-ска(Оwner Funa)Еми това е на фидера рибите бяха още по редки,само три на брой!
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

borislav58 написа:Браво за хубавия репортаж .Дори за боба е верно, но не можах да го опитам щото много късно се запознахме с колегите от форума. Събота се приземихме с приятелско семейство но колегата като поразпита за риболова....... Както и да е, риболова продължи ......:
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

:D 8)
Последно промяна от Бачо Илия на Вто Сеп 01, 2009 10:42 pm, променено общо 1 път.
Изображение
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

ivan_yo написа: А пък аз се надявах за сигнал за втора среща :roll:
Не съм те забравил изобщо но си мислих че си още на Клисура!А и да си призная честно не можах да намеря телефона ти поради простата причина че се отнесъх предния път и не го записах!Виноват :oops: :oops: :oops: Пак ше намина на там този път ще те навстиме,готин човек си :smt023 :smt023 :smt023
ilko iliev
новобранец
новобранец

Мнение от ilko iliev »

много добри платики :wink: :wink: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: :prayer: ти си царя!
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

IDA написа:
петко стоянов написа:Тоя язовир взе все-повече да ме вика :mrgreen:
Мен постоянно ме "вика" и аз постоянно откликвам :D 8) Като гледам снимките, рано сутринта на "мойто място" отсреща, пак е имало накакъв "самонастанил се" :D :mrgreen:

Изображение

:? :D
Ааа видях го аз този агент :D Беше ми съсед през една палатка и рано преплува със лодката до отсреща :!:
Успя да излъже едно шаранче и някоя и друга платика :!:
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”