WINDOWS 7

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър

Re: WINDOWS 7

Мнение от Павел Иванов »

И аз на едното ми ПС съм със седмицата и съм съгласен че е в пъти по , по , по от Глистата която освен че и требва много ресурс си е недомислена отсекъде ама айде . Всичко правено за ХР си тръгва ако си вземеш оригиналната ( за предпочитане 64 битова ) версия ! Проблем с несъвместимост .... ае да не се правиме на хакери секи път а ?!? Още повече че ако имаш приятел учащ в някое от повечето читави висши учебни заведения може да те снабди с оригинален еднократен код за активация :idea:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Слагай смело пич ! Аз съм с него от почти дето се вика година , още в деня в който излезе RC версията :) Уникален е ! Раобти добре , намира си сам дравйери само да се върже с Интернет ;)
Инсталирам съм го на 6-7 лаптопа, на 2-3 настолни. На моя имам и Виста и 7 и мога да кажа,че 7 с нищо не отстъпва, не ми прави проблеми и като цяло е доста бърз дори с Аеро-то :)
Само внимавай да не свалиш някой сглобяван релийз от некадърници ;)
puntakis
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от puntakis »

sandista написа:
Инсталирам съм го на 6-7 лаптопа, на 2-3 настолни. На моя имам и Виста и 7 и мога да кажа,че 7 с нищо не отстъпва, не ми прави проблеми и като цяло е доста бърз дори с Аеро-то :)
За да не ти "бави" Аеро-то, Видео картата ти трябва да не е с "shared memory" , защото
компа ти остава "без" :) .
А относно Microsoft-ските продукти, аз си чакам поне SP1 преди да тествам каквото и да било.
Love & Ribolov
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павел Иванов написа:И аз на едното ми ПС съм със седмицата и съм съгласен че е в пъти по , по , по от Глистата която освен че и требва много ресурс си е недомислена отсекъде ама айде . Всичко правено за ХР си тръгва ако си вземеш оригиналната ( за предпочитане 64 битова ) версия ! Проблем с несъвместимост .... ае да не се правиме на хакери секи път а ?!? Още повече че ако имаш приятел учащ в някое от повечето читави висши учебни заведения може да те снабди с оригинален еднократен код за активация :idea:
Оооо,Павле,ти беше с дсет годишния Windows дет не си го пипал никога та чак ще искара до 2012 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Мараба,направо се бях затъжил за теб,ама нема отърване просто,всичко при теб е на шест и празно нема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: павле,не ми обясняваи от къде какво мога да взема и да върви.Мога да ти изброя поне шест програми които не тръгват под Вистата и три/тествано онзи ден/които не тръгват и на седмицата.ама аре че пак ще згомнясаме хубавата тема :axe: :axe: :axe: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Ми Любе , на едното ми домашно ПС съм си още с онова ХР и не мисла да го сменувам :wink:

Павел Иванов
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Сутринта си закарах лап-топа на преинсталация и си сложих 7-ца /под въздействие на тая тема/ в сравнение с "Вистата" - направа лети :lol: /Любо/
на другия съм с ХP - скороста е почти еднаква , но тука екстрите са в пъти повече ,за сега ми отваря всички програми :smt023
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Току що инсталирах Уина :) Имам няколко въпроса:
1. Трява ли да инсталирам драйверите на звука и видеото ?
2. Като ми покаже че има упдейт на Уинда, да го упдейтвам ли ?
3. Защо като вляза в главната страница на "нариба.ком" и браузера ми я показва страницата, ама изместена от лявата част на екрана ? Иначе във форума всичко си е наред :)
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Митев написа:Сутринта си закарах лап-топа на преинсталация и си сложих 7-ца /под въздействие на тая тема/ в сравнение с "Вистата" - направа лети :lol: /Любо/
на другия съм с ХP - скороста е почти еднаква , но тука екстрите са в пъти повече ,за сега ми отваря всички програми :smt023
Митев,къде чу че не харесвам 7цата :?: :?: :?: Казах само че от четирите програми които се опитах да инсталирам на компа на приятеля ми,трите цапецнаха и ми дадоха несъвместимост.Имам програми,кито ги ползвам от дълго време и не ми се разделя с тях защото съм свикнал и са разучени.Едната е Сейф ХР,другите не се сещам кои искаше да му качвам.Пак повтарям,нямам 100 процентова визия и не мога да имам за един час проба на Windows 7,така че когато го разуча,тогава ще мога да говоря за всичко.Вистата си е перфектна и си я ползвам от както си взех Сонито.Това е положението :lol:

Павле,аре преинсталираи го това ХР вече де,то ша пенсионираш три компютъра с него или си караш от 10 години с един компютър :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Shankulov написа:Току що инсталирах Уина :) Имам няколко въпроса:
3. Защо като вляза в главната страница на "нариба.ком" и браузера ми я показва страницата, ама изместена от лявата част на екрана ? Иначе във форума всичко си е наред :)
Инсталирай ги,задължително, ама не от ъпдейта,а от официалния сайт разработчик на Видеокартата и Звуковата карта.
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Е някои викат, че за този Уин не са нужни да се инсталират и затова питам :)
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Shankulov написа:Току що инсталирах Уина :) Имам няколко въпроса:
Малък , то всеки ,ако ставаше хакер :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

Shankulov написа:Е някои викат, че за този Уин не са нужни да се инсталират и затова питам :)
По принцип си намира само всичко , но ,ако ти е лицензен :wink:
Аватар
Fishing_Fan
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Fishing_Fan »

Shankulov написа:Е някои викат, че за този Уин не са нужни да се инсталират и затова питам :)
А питай ги колко са хората които са слагали драйверите от уиндоуския ъпдеит и са имали известната грешка СИН ЕКРАН.

Има си български сайт специално за Windows 7 , http://www.windows7bg.com
Аватар
Павел Иванов

Мнение от Павел Иванов »

Shankulov написа:...2. Като ми покаже че има упдейт на Уинда, да го упдейтвам ли ?...
:smt044 :smt044 :smt044 Що , пита ли те ? :smt044 :smt044 :smt044

Ми Любе тва ПС не се бара :lol: Единственото нещо което му е сменяно за туй време е "печката" и то щото не беше ДВД а обикновена СД ( клавиатура и мишки са консуматив та не се броят ) . Пробвам колко ще изкара без нищо да му се бара и за сега дава отчайващо добри резултати ! После да ми разправят че Вестърн дижитал примерно били некси малко по-бавни ( тва кат частичен пример де ) :lol: :lol: :lol:

Павел Иванов
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Като вкарам дисковете с драйверите и като дам да отвори диска ми дава някаква грешка... Не иска да ми ги приеме :evil:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”