Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

WINDOWS 7
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
WINDOWS 7
Добър ден, колеги. Нали от скоро, Майкрософт пусна Windows 7 и се чудя да го инсталирам ли
Изчетох сума си и коментари относно него и всеки се изказва за себе си! Така и така не разбрах дали си заслужава или не ? Във тракерите изчетох коментарите и всеки един говори различно... на един му давало някаква си грешка, на друг някои програми не му тръгвали, а бе ей такива. Може би, защото е безплатен ама нямам 200лв и горница да си го купя, така че бих се задоволил и на неща от пиратския залив
Та ще ви помоля, някой ако си го е инсталирал да изкаже мнение, или евентуално да даде линк да си изтегля отнякъде читав Windows 7. Засега това, ако се сетя още нещо, ще питам пак
Благодаря предварително 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- и господ не е толокова добър
Re: WINDOWS 7
Комшията е с такъв и е оригинален.Има проблеми с някой програми и драйвери 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Еми явно програмите са несъвместими с него 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
- krokibg
- учете се от него
За да се подкара обаче 7мицата,се иска компа да има ДуалКор проц.минимум 2гб рам и т.н.Второ,как да им тръгнат програми на колегите,които са писани за ХР
На Виста има програми които не тръгват а на Уиндоус 7 как да стане.Аз го прегледах на компа на приятел, и да си кажа ми хареса.Лошото е че повечето колеги са свикнали с ХР,/както на времето караха с W 2000/ и като излезе ХР то взеха да го плюят и т.н.Всичко ново е в пъти по-добро от старото - запомни го от мен, и недеи да им четеш простотията на тези които плюят Вистата и Уиндоус 7.Това ще ти кажа и те съветвам да си го купиш ако искаш да ти върви както трябва, и да нямаш проблеми.Даже си мисля че ще се згомнясва много по-бързо от ХР ако не е оригинален а пиратски.Абе,сами ще се убедите.7мицата си има вградени всички поддържащи програми,които го правят да работи перфектно.Можеш всичко да си поправиш само с едно кликване и да си проверяваш системата също с едно кликване.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- и господ не е толокова добър
Тя и вистата е много хубава, ама 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Windows 7 Ultimate RTM x86-x64 BG използвам го откакто е излязла първата версия на RTM.За лаптоп е препоръчително!По добър от виста и xp.Първите 2-3 дни ще работи по тегаво,след което лети.нямаш нужда от драйвери,а ако някой липсва ти идва като ъпдеит
- krokibg
- учете се от него
Както казах и по-горе,Виста и Уиндоус 7 ще работят само с програми писани за тях.Много стари програми писани за ХР няма да работят на 7цата а само някои за ХР работят под Виста
Още щом пеистна егзето/.ехе/ на определена програма в папка,ако няма в долния десен ъгал иконка на уиндоус,изобщо неще да я инсталира и дава грешка

Последно промяна от krokibg на Нед Дек 13, 2009 3:03 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
Да, разбирам, че по-новото е по-добро от старото.Но все оше не изкарвам пари, че да си го купяЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:За да се подкара обаче 7мицата,се иска компа да има ДуалКор проц.минимум 2гб рам и т.н.Второ,как да им тръгнат програми на колегите,които са писани за ХР![]()
![]()
На Виста има програми които не тръгват а на Уиндоус 7 как да стане.Аз го прегледах на компа на приятел, и да си кажа ми хареса.Лошото е че повечето колеги са свикнали с ХР,/както на времето караха с W 2000/ и като излезе ХР то взеха да го плюят и т.н.Всичко ново е в пъти по-добро от старото - запомни го от мен, и недеи да им четеш простотията на тези които плюят Вистата и Уиндоус 7.Това ще ти кажа и те съветвам да си го купиш ако искаш да ти върви както трябва, и да нямаш проблеми.Даже си мисля че ще се згомнясва много по-бързо от ХР ако не е оригинален а пиратски.Абе,сами ще се убедите.7мицата си има вградени всички поддържащи програми,които го правят да работи перфектно.Можеш всичко да си поправиш само с едно кликване и да си проверяваш системата също с едно кликване.

Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.500GHz 2.500GHz
3.00GB Ram
- krokibg
- учете се от него
Ще върви като самолет на него /Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.500GHz 2.500GHz
3.00GB Ram/ но ако е оригинален.Пиратския ще ти прави парчета и ще викаш че не е хубав

3.00GB Ram/ но ако е оригинален.Пиратския ще ти прави парчета и ще викаш че не е хубав

-
- разбира нещата
А бихте ли ми обяснили, каква е разликата между х64 и х84 битова версия
Изобщо за какво става на въпрос 

Последно промяна от Shankulov на Нед Дек 13, 2009 3:10 pm, променено общо 2 пъти.
- dancho11
- новобранец
- Обратна връзка:
С 7-ца съм от както си купих лаптопа март месец и като цяло съм си напълно доволен. Всичко което съм ползвал на ХП-то ми работи и на 7-цата(за ралика от Виста-та). Единствениет проблем който имам от време на време е че ми се губи драйвера на безйичната карта и не тръгва, докато не го преинсталирам(за драйвера говоря), но доколкото го следя напоследък мисля че проблема ми е в картата тъй като май е сменяна когато го пращах за ремонт.
Както и дае според мен слагай 7-цата и само го кракни за да не ти вади разните му лицензи всеки пъткато го пускаш.
п.п Немога да кажа нищо относно дали всички игри тръгват просто защото не играя игри
Както и дае според мен слагай 7-цата и само го кракни за да не ти вади разните му лицензи всеки пъткато го пускаш.

п.п Немога да кажа нищо относно дали всички игри тръгват просто защото не играя игри
- krokibg
- учете се от него
Тук не съм съгласен изобщо с тебdancho11 написа: Всичко което съм ползвал на ХП-то ми работи и на 7-цата(за ралика от Виста-та)

- pachosz
- сериозен играч
Аз за проба на сестра ми на лаптопа го инсталирах преди около 2 месеца, много читава версия. Позна си всичкия хардуер, направо лети! Ъпдейтва се безпроблемно, минава проверките на Майкрософт!!! А това, че бързо работи го отдавам на малкото резидентни процеси, които се стартират с ОС. Почти 3 пъти по-малко са от тия на ХР-то.
Абе според мен си заслужава, като Линукс хвърчи, много бърз е
Само да не случиш на някоя недоизкусурена версия, щото доста излязоха от една година насам. Иначе всичко си му е на БЪЛГАРСКИ! Фонетика, БДС... всичко си има в него. Много лесно и удобно е и превключването му на български, английски... доста езици поддържа. Не като при ХР-то да деинсталираш българския интерфейс на ОС като искаш да минеш на английски. Просто си го ''превключваш" на какъвто език ти е кеф.
А на приложенията които се качват си има опция да се подкарат като при ВинХР, Любо. Поне софтуера, който качвах не правеше проблеми! Ако иде реч за някой специализиран софт, който примерно е само за ХР, може. Ама аз не съм се сблъсквал с такъв до момента.
От вистата е светлинни години напред, въпреки, че ядрото е същото!
Абе според мен си заслужава, като Линукс хвърчи, много бърз е

А на приложенията които се качват си има опция да се подкарат като при ВинХР, Любо. Поне софтуера, който качвах не правеше проблеми! Ако иде реч за някой специализиран софт, който примерно е само за ХР, може. Ама аз не съм се сблъсквал с такъв до момента.
От вистата е светлинни години напред, въпреки, че ядрото е същото!
Зависи от версията на 7:
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... ts/compare
Windows XP Mode има от про нагоре
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... ts/compare
Windows XP Mode има от про нагоре
-
- вече хвърля и на тежко
х64 и х86Shankulov написа:А бихте ли ми обяснили, каква е разликата между х64 и х84 битова версияИзобщо за какво става на въпрос