WINDOWS 7

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

WINDOWS 7

Мнение от Shankulov »

Добър ден, колеги. Нали от скоро, Майкрософт пусна Windows 7 и се чудя да го инсталирам ли :idea: Изчетох сума си и коментари относно него и всеки се изказва за себе си! Така и така не разбрах дали си заслужава или не ? Във тракерите изчетох коментарите и всеки един говори различно... на един му давало някаква си грешка, на друг някои програми не му тръгвали, а бе ей такива. Може би, защото е безплатен ама нямам 200лв и горница да си го купя, така че бих се задоволил и на неща от пиратския залив :) Та ще ви помоля, някой ако си го е инсталирал да изкаже мнение, или евентуално да даде линк да си изтегля отнякъде читав Windows 7. Засега това, ако се сетя още нещо, ще питам пак :) Благодаря предварително :drinkers:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
snegk
и господ не е толокова добър

Re: WINDOWS 7

Мнение от snegk »

Комшията е с такъв и е оригинален.Има проблеми с някой програми и драйвери :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Еми явно програмите са несъвместими с него :roll:
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

За да се подкара обаче 7мицата,се иска компа да има ДуалКор проц.минимум 2гб рам и т.н.Второ,как да им тръгнат програми на колегите,които са писани за ХР :idea: :idea: :idea: На Виста има програми които не тръгват а на Уиндоус 7 как да стане.Аз го прегледах на компа на приятел, и да си кажа ми хареса.Лошото е че повечето колеги са свикнали с ХР,/както на времето караха с W 2000/ и като излезе ХР то взеха да го плюят и т.н.Всичко ново е в пъти по-добро от старото - запомни го от мен, и недеи да им четеш простотията на тези които плюят Вистата и Уиндоус 7.Това ще ти кажа и те съветвам да си го купиш ако искаш да ти върви както трябва, и да нямаш проблеми.Даже си мисля че ще се згомнясва много по-бързо от ХР ако не е оригинален а пиратски.Абе,сами ще се убедите.7мицата си има вградени всички поддържащи програми,които го правят да работи перфектно.Можеш всичко да си поправиш само с едно кликване и да си проверяваш системата също с едно кликване.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk

Мнение от snegk »

Тя и вистата е много хубава, ама :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
kalcho
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от kalcho »

Windows 7 Ultimate RTM x86-x64 BG използвам го откакто е излязла първата версия на RTM.За лаптоп е препоръчително!По добър от виста и xp.Първите 2-3 дни ще работи по тегаво,след което лети.нямаш нужда от драйвери,а ако някой липсва ти идва като ъпдеит
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Както казах и по-горе,Виста и Уиндоус 7 ще работят само с програми писани за тях.Много стари програми писани за ХР няма да работят на 7цата а само някои за ХР работят под Виста :idea: :idea: :idea: Още щом пеистна егзето/.ехе/ на определена програма в папка,ако няма в долния десен ъгал иконка на уиндоус,изобщо неще да я инсталира и дава грешка :!: :!: :!:
Последно промяна от krokibg на Нед Дек 13, 2009 3:03 pm, променено общо 1 път.

Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:За да се подкара обаче 7мицата,се иска компа да има ДуалКор проц.минимум 2гб рам и т.н.Второ,как да им тръгнат програми на колегите,които са писани за ХР :idea: :idea: :idea: На Виста има програми които не тръгват а на Уиндоус 7 как да стане.Аз го прегледах на компа на приятел, и да си кажа ми хареса.Лошото е че повечето колеги са свикнали с ХР,/както на времето караха с W 2000/ и като излезе ХР то взеха да го плюят и т.н.Всичко ново е в пъти по-добро от старото - запомни го от мен, и недеи да им четеш простотията на тези които плюят Вистата и Уиндоус 7.Това ще ти кажа и те съветвам да си го купиш ако искаш да ти върви както трябва, и да нямаш проблеми.Даже си мисля че ще се згомнясва много по-бързо от ХР ако не е оригинален а пиратски.Абе,сами ще се убедите.7мицата си има вградени всички поддържащи програми,които го правят да работи перфектно.Можеш всичко да си поправиш само с едно кликване и да си проверяваш системата също с едно кликване.
Да, разбирам, че по-новото е по-добро от старото.Но все оше не изкарвам пари, че да си го купя :) Все пак благодаря ти за обемния отговор. А с компа не би трябвало да имам проблем:
Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.500GHz 2.500GHz
3.00GB Ram
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ще върви като самолет на него /Pentium Dual-Core CPU E5200 @ 2.500GHz 2.500GHz
3.00GB Ram/ но ако е оригинален.Пиратския ще ти прави парчета и ще викаш че не е хубав :idea: :idea: :idea:

Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

А бихте ли ми обяснили, каква е разликата между х64 и х84 битова версия :wink: Изобщо за какво става на въпрос :oops:
Последно промяна от Shankulov на Нед Дек 13, 2009 3:10 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
dancho11
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от dancho11 »

С 7-ца съм от както си купих лаптопа март месец и като цяло съм си напълно доволен. Всичко което съм ползвал на ХП-то ми работи и на 7-цата(за ралика от Виста-та). Единствениет проблем който имам от време на време е че ми се губи драйвера на безйичната карта и не тръгва, докато не го преинсталирам(за драйвера говоря), но доколкото го следя напоследък мисля че проблема ми е в картата тъй като май е сменяна когато го пращах за ремонт.
Както и дае според мен слагай 7-цата и само го кракни за да не ти вади разните му лицензи всеки пъткато го пускаш. :)

п.п Немога да кажа нищо относно дали всички игри тръгват просто защото не играя игри
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

dancho11 написа: Всичко което съм ползвал на ХП-то ми работи и на 7-цата(за ралика от Виста-та)
Тук не съм съгласен изобщо с теб :idea: :idea: :idea: От четири опита да кача четири програми на компа на колегата,само една тръгна.На всички други даваше грешка за несъвместимост !!!А може и да не разбирам от качване на програми :lol: :lol: :lol:

Аватар
pachosz
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pachosz »

Аз за проба на сестра ми на лаптопа го инсталирах преди около 2 месеца, много читава версия. Позна си всичкия хардуер, направо лети! Ъпдейтва се безпроблемно, минава проверките на Майкрософт!!! А това, че бързо работи го отдавам на малкото резидентни процеси, които се стартират с ОС. Почти 3 пъти по-малко са от тия на ХР-то.
Абе според мен си заслужава, като Линукс хвърчи, много бърз е :D Само да не случиш на някоя недоизкусурена версия, щото доста излязоха от една година насам. Иначе всичко си му е на БЪЛГАРСКИ! Фонетика, БДС... всичко си има в него. Много лесно и удобно е и превключването му на български, английски... доста езици поддържа. Не като при ХР-то да деинсталираш българския интерфейс на ОС като искаш да минеш на английски. Просто си го ''превключваш" на какъвто език ти е кеф.
А на приложенията които се качват си има опция да се подкарат като при ВинХР, Любо. Поне софтуера, който качвах не правеше проблеми! Ако иде реч за някой специализиран софт, който примерно е само за ХР, може. Ама аз не съм се сблъсквал с такъв до момента.
От вистата е светлинни години напред, въпреки, че ядрото е същото!
Javor

Мнение от Javor »

Зависи от версията на 7:
http://windows.microsoft.com/en-us/wind ... ts/compare
Windows XP Mode има от про нагоре
Venkicha
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Venkicha »

Shankulov написа:А бихте ли ми обяснили, каква е разликата между х64 и х84 битова версия :wink: Изобщо за какво става на въпрос :oops:
х64 и х86 :) х86 е предназначен за 32 битови процесори, а х64 - за 64 битови. А относно Windows 7 - послушай бат си Кроки :wink: и аз съм на същото мнение !
Най-посещаваният риболовен форум : въй въй въй.nariba.com
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”