Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На лед на Широка поляна - 21.01.
-
- научил се да хвърля
Re: На лед на Широка поляна - 21.01.
simo72 точно така е баце
А колкото до природата както споменах от поне 25 г ходя та това място,едно време се вадиха доста добри енземпляри кефали по 1.5 шарани по 5и нагоре кг костури по 1кг,перки хвълиш вадиш, пъстава имаше каракуда да не ти говоря.беше ми нм кеф като хвана некоя др риба и преди да започна да правя скарата да го исипя отново вав водата ,а надр ден отначало супер почивка на хубаво място смн добри приатели що ракия сам испил там
Хубави времена бяха повтарям бяха.Но доиде времето и на тапаците с мреж ток и какво ли още не,и нещата започнаха да се влошават за сажаление,тапаците с мрежи трябжа да се
ама мн яко.Живи и здрави 

-
- разбира нещата
Уууу каква прекрасна зимна приказка,браво братче,страхотен репортаж!
-
- кандидат преподавател
И аз от 15г. мноого често съм горе. Имам трима приятели който имат вили там. Собствениците на бунгалата на Кавал тепе, също са ми приятели. Това което беше някога, трудно ще се върне. Но и сега, пролетно време, пъстървата се лови доста прилично, особено ако знаеш къде,кога,и как. Миналата пролет, имам три поредни излета, като най- слабия беше 18 балканки по около 200-250гр. За кефалите и каракудите не искам да коментирам. Тези пастърви ги развъдиха на Тошков чарк, и после ги пуснаха на широка поляна. Лошото е че хищниците ги надушиха рано-рано, и голяма част от тях, бяха изловени още глупави и малки. Тези който се запазиха, тази година вече трябва да са станали 400-600гр. Надявам се пролетта да ги ловя. Ако ги напипам, обещавам да направя един хубав репортаж. От миналата година пазя едно клипче, но е снимано с телефона, и качеството му е много лошо. За тази година обаче ще взема необходимите мерки.batkovi kolio 3 написа:simo72 точно така е бацеА колкото до природата както споменах от поне 25 г ходя та това място,едно време се вадиха доста добри енземпляри кефали по 1.5 шарани по 5и нагоре кг костури по 1кг,перки хвълиш вадиш, пъстава имаше каракуда да не ти говоря.беше ми нм кеф като хвана некоя др риба и преди да започна да правя скарата да го исипя отново вав водата ,а надр ден отначало супер почивка на хубаво място смн добри приатели що ракия сам испил там
Хубави времена бяха повтарям бяха.Но доиде времето и на тапаците с мреж ток и какво ли още не,и нещата започнаха да се влошават за сажаление,тапаците с мрежи трябжа да се
ама мн яко.Живи и здрави
Върл Shimano фен!
Това е абсолютната истина. Дано колегите имат възможност и тази година да се насладят на прекрасния зимен риболов, който предлага това кътче от Родината ни.simo72 написа:Браво, хубав излет на най-красивия язовир в България!!!
Много ..много красиво
.Добър излет.

- borislav58
- сериозен играч
Симо на пролет ако си ходил, то много често държех местото под горското, до върбата която е във водата.Събота и неделя лагерувах долу на гърков склад .Смятам че знаеш къде е щом си ходил от 15 години .Аз ходя на широка малко повече и ме познават почти всички които са там от татово време.simo72 написа:И аз от 15г. мноого често съм горе. Имам трима приятели който имат вили там. Собствениците на бунгалата на Кавал тепе, също са ми приятели. Това което беше някога, трудно ще се върне. Но и сега, пролетно време, пъстървата се лови доста прилично, особено ако знаеш къде,кога,и как. Миналата пролет, имам три поредни излета, като най- слабия беше 18 балканки по около 200-250гр. За кефалите и каракудите не искам да коментирам. Тези пастърви ги развъдиха на Тошков чарк, и после ги пуснаха на шиbatkovi kolio 3 написа:simo72 точно така е бацеА колкото до природата както споменах от поне 25 г ходя та това място,едно време се вадиха доста добри енземпляри кефали по 1.5 шарани по 5и нагоре кг костури по 1кг,перки хвълиш вадиш, пъстава имаше каракуда да не ти говоря.беше ми нм кеф като хвана некоя др риба и преди да започна да правя скарата да го исипя отново вав водата ,а надр ден отначало супер почивка на хубаво място смн добри приатели що ракия сам испил там
ама мн яко.Живи и здрави
рока поляна. Лошото е че хищниците ги надушиха рано-рано, и голяма част от тях, бяха изловени още глупави и малки. Тези който се запазиха, тази година вече трябва да са станали 400-600гр. Надявам се пролетта да ги ловя. Ако ги напипам, обещавам да направя един хубав репортаж. От миналата година пазя едно клипче, но е снимано с телефона, и качеството му е много лошо. За тази година обаче ще взема необходимите мерки.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хубав излет и много полезна информация! 

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS