Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Клубни карти
Модератор: sapuna
- bat_boiko_nikolov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Клубни карти
Мога да кажа само, че ни чака дълга работа !
Никой на никого не дава на тепсия .
Дет викат хората - яко ни дупе
Никой на никого не дава на тепсия .
Дет викат хората - яко ни дупе

За да победи злото е нужно само едно - добрите хора да не правят нищо !
- krokibg
- учете се от него
Разгеле,разбрахме се

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
И аз подметам същата вече 3 години,и незнам какви облаги имам с нея.Питал съм,ама беше нещо от сорта е член си на клуба,викам ми добре.Не че ме интересува,ама е хубаво да се знае за кво служи.Ето колегите от пловдив си знаят.nikozia написа:И аз имам клубна карта от "При майсторите", но няма някаква полза или пречка от нея, т. е. няма никакъв смисъл/ поне до колкото аз знам!

Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Яну 27, 2010 10:20 am, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Тия клубове и клубните им карти, за които говорите различават ли се от билетите и членските карти на СЛРБ?
И още веднъж искам да попитам кой и по какъв начин определя таксата която се плаща на година или т.н. членския внос? Специално за членските карти на СЛРБ (тия сините) колко е цената им за 2010 г.?
И още веднъж искам да попитам кой и по какъв начин определя таксата която се плаща на година или т.н. членския внос? Специално за членските карти на СЛРБ (тия сините) колко е цената им за 2010 г.?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Дружествата зада могат да издават билети освен снимка на кандидата трябва да се приложи и снимка на клубна карта това е изискване от сървъра на ИАРА. Ние (Майсторски риболов) също издаваме клубни карти с тази карта може да се ползва 10% отстъпка от магазина, но иначе няма никаво отношение към билета.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- вече хвърля и на тежко
Помислих си да пиша нещо смислено....Ама няма!А сдружение се пише със С.Защото идва от СЪДРУЖИЕ.Там където има СЪДРУЖИЕ няма нужда от управителни и надзорни съвети.Айде със здраве...Освен това ми писна все някой да ми казва " почакай и ще видиш". Толкова години и толкова познато...
-
- вече хвърля и на тежко
И аз подметам същата вече 3 години,и незнам какви облаги имам с нея.Питал съм,ама беше нещо от сорта е член си на клуба,викам ми добре.Не че ме интересува,ама е хубаво да се знае за кво служи.Ето колегите от пловдив си знаят.Paublo_Eskobar написа:nikozia написа:И аз имам клубна карта от "При майсторите", но няма някаква полза или пречка от нея, т. е. няма никакъв смисъл/ поне до колкото аз знам!

Поне и аз съм с такава и разпитах.Значи за да ни изкарат билетите трябва да членуваш някаде,зада не си хванат годишния билет на 35 вместо 25 лв.Отделно имат членски внос еднократно 12 лв (ако искаш) ,тази вноска ти дава единствено еднократно 10% отстъпка в магазините им.
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Баси , изби рибата с тия 35 лева билет
Билета си е 25 лв. а при положение че имаш валидна синя членска карта на СЛРБ имаш и пет кинта отстъпка от цената и та ... Много странен начин са избрали някоЙ с цел да натрупат членска маса и някакъв капитал 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов