Двигател за надуваема лодка - Parsun или Yamaha

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Двигател за надуваема лодка - Parsun или Yamaha

Мнение от m_nanchev »

Тедо написа:автомобилните скоростомери нарочно се правят да показват повече! В зависимост от конкретната скорост, марката и модела кола - от +3 до +15% !!!
1. Кефиш се колко си "бърз"!
2. Кефиш се колко малко ти харчи колата (щот километража показва повече от реалния пробег)
3. Гаранцията свършва по-бързо и т.н.

На ЖПС навигацията ми пише +/-1кмч. Единствено по-голяма грешка може да даде при голяма денивелация (например спускане със ски)... и пак единствения по-точен уред е фотофиниш :wink:
вярваш ли си
не ми се пише че е дълго за обясняване ,ма кат се видим ще ти обясня.
грешката на ЖПС зависи от спъткикова картина брой спътници в моминта,скорос на опресняване и качество на устроиството.
грешка та на авто спидометър зависи от разликата в обиколката на фабрично предвидените гуми и монтираните в момента ,включае и атмосверите на които са напомпани и механичното състояние на спидометъра износеност
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

зависи от марката на колата - на едната ми кола показва 5% повече, на другата 10% повече... и двете са с фабричният размер гуми... Не ми е известна марка коли с точно показание на километража...
ЖПС-ът на открит терен в ясно време хваща максимален брой спътниции грешката е не повече от 1кмч, аз си засичам на магистрала Тракия, а не н гората или в тунела :D :D :D
radoslavst
новобранец
новобранец

Мнение от radoslavst »

Наистина всички автомобилни километражи показват повече, само на една кола съм забелязал че показва абсолютно точно - мойта :mrgreen: :mrgreen:
Форд Фиеста дизел 93
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”