Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Двигател за надуваема лодка - Parsun или Yamaha
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Re: Двигател за надуваема лодка - Parsun или Yamaha
вярваш ли сиТедо написа:автомобилните скоростомери нарочно се правят да показват повече! В зависимост от конкретната скорост, марката и модела кола - от +3 до +15% !!!
1. Кефиш се колко си "бърз"!
2. Кефиш се колко малко ти харчи колата (щот километража показва повече от реалния пробег)
3. Гаранцията свършва по-бързо и т.н.
На ЖПС навигацията ми пише +/-1кмч. Единствено по-голяма грешка може да даде при голяма денивелация (например спускане със ски)... и пак единствения по-точен уред е фотофиниш
не ми се пише че е дълго за обясняване ,ма кат се видим ще ти обясня.
грешката на ЖПС зависи от спъткикова картина брой спътници в моминта,скорос на опресняване и качество на устроиството.
грешка та на авто спидометър зависи от разликата в обиколката на фабрично предвидените гуми и монтираните в момента ,включае и атмосверите на които са напомпани и механичното състояние на спидометъра износеност
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
зависи от марката на колата - на едната ми кола показва 5% повече, на другата 10% повече... и двете са с фабричният размер гуми... Не ми е известна марка коли с точно показание на километража...
ЖПС-ът на открит терен в ясно време хваща максимален брой спътниции грешката е не повече от 1кмч, аз си засичам на магистрала Тракия, а не н гората или в тунела

ЖПС-ът на открит терен в ясно време хваща максимален брой спътниции грешката е не повече от 1кмч, аз си засичам на магистрала Тракия, а не н гората или в тунела

-
- новобранец
Наистина всички автомобилни километражи показват повече, само на една кола съм забелязал че показва абсолютно точно - мойта
Форд Фиеста дизел 93

Форд Фиеста дизел 93