Как да си узаконя мрежичките

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

toyo1

Re: Как да си узаконя мрежичките

Мнение от toyo1 »

kiril_bulgaria написа:Колеги, аз Ви питах какво да направя, как да спра да бъда браконер, а Вие с такава ярост се нахвърлихте върху мен. Вземате ме за изкупителна жертва. Можех да си премълча, можех да Ви излъжа, нямаше да се подписвам с името си. Търсих съвет, как да вляза в правият път....Еби му мамата. Когато човек сгреши, има и прошка. Още повече, че днес сме Сирни Заговезни.
Като започнеш да ЗАРИБЯВАШ (не клиентите) а водоема да ловиш с въдица с една кука и по две пръчки на РИБОЛОВЕН БИЛЕТ и спазваш нормите ще получиш и ПРОШКА (дано се бъркам НО ,,,,,,,)
Kolio Gruncharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kolio Gruncharov »

Тоя " мъжкар" , като казва че жена му го е карала да ходят по манастирите, май можем да го пратим да се види с Исус на живо ! Аман от такива типове .
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kiril_bulgaria »

Колеги, десет пъти за 5години да съм пускал тези ебани мрежи. Това ли е големият браконер, който заклеймявате и слагате на стената на позора? Разпънат като Христос?
Колко от Вас са виждали мрежите на истинските бракониери и са им казали да ги приберат или са ги накъсали, махнали или обадили на контролните органи? Аз не говоря за една-две мрежи, а за километри, които е видял всеки от Вас.
Изображение
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

Това не те оправдава.Няма голям и малък бракониер или истински и неистински .Нито има "малко съм бременна" Или си или не си,а ти СИ.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

kiril_bulgaria написа: Търсих съвет, как да вляза в правият път....
Като за начало-зайби мрежите :idea: На мрежари никой/освен себеподобните,а те за щастие са малцинство/не гледа с добро око.Чара на риболова е в това-кой кого ще надхитри,рибата риболовеца или обратното.Гледай малко по-напредничаво,личи си,че си интелигентен човек все-пак!За това са въдиците!И лодчица си имаш и хотелче,какво повече човече?!Уважение и приятели.Знам,че по морето хора като теб са в пъти повече от сухоземните например/да ме извиняват морските-не искам никого да обидя/,но лека-полека си влизат в правият път...
Че тъй де-мрежите по стените на хотелчето.Хем ще служат САМО за украса,хем всички,с теб начело ще са доволни...
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kiril_bulgaria »

Добре, от първият ми пост аз Ви казах, че съм правил такива неща. Казал съм Ви всичката информация за мене, не съм крил нищо. Ника, с който влизам в Интернет пространството винаги е един и същ, не съм скрил нищо от Вас! Зад този Ник е реален човек, с ЕГН и адрес.

Имах конкретен въпрос, а вие ме разпънахте на кръст. Така и не получих съвет от Вас.
Бракониерите наистина нямат място в този Форум. Ако ръководството реши, забравнете достъпа ми.

Помежду другото, като прочетох поста преди моят, попченските мрежи ще бъдат продадени, един от Варна ми ги иска. Но и той е такъв като мене - един-два пъти да ги пусне на година, дори няма толкова да е. Няма време и голямо желание да риболува с мрежи.

Идеята ми беше, как може да се направи така, че да се вземат пари от такива "пишман браконери"? Как да се напълни касата на Риболовното дружество? Те така или иначе пак ще ги пускат, поне да им се вземат парите. Дали да се ходи при риболовните преди всяко пускане да си платиш една солена такса за еднократно пускане, или годишна?
И Ладата в последната година я е излязла 2-3 от Царево, но и плащам и ГО, и годишна винетка и данък към общината. А не казвам какви пари наливам за да е технически изправна, много повече от други таралястници.
Изображение
riibok
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от riibok »

kiril_bulgaria написа:Колко от Вас са виждали мрежите на истинските бракониери и са им казали да ги приберат или са ги накъсали, махнали или обадили на контролните органи?
Аз например!Аз съм ги напъждал,като бити псета,дебнал съм определени бракониери нощем за жалост безуспешно,вместо кротко да спя при жена си,аз звъня и създавам безпокойство на контролните органи.Друг е въпроса,колко успешно :?
Междувпрочем,двама бивши "парашутисти" и заклети мрежари в момента абсолютно са забравили тези похвати.И двамцата са станали върли спинингисти и постоянно ми звънят за съвместни излети :wink:
КОЛКОТО И ДА СЕ ВЪРТИШ-ЗАДНИКЪТ ТИ СИ ОСТАВА ВСЕ ОТЗАД!
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Бах ти и наглеца. :twisted:
bakxys
новобранец
новобранец

Мнение от bakxys »

Е... наглия тип. Късно видях темта. Всеки нормален човек като прочете кво е писал този ''господин'' в другия форум ще разбере за кво става на въпрос. Ш...ия бракониер иска да си узакони мрежичките, с които ходи само 2-5 пъти в годината, а може би в месеца. И даже би отишъл лично при човека, който издава разрешителни. Ами що ли? Да му бутне нещо. Черно ми е пред очите. Няма азовир или река на , които съм бил и като съм попитал колегите (как е ) да не са ми казали, че са минали бракониери. Въпреки правилата на форума желая на този човек всичко най-лошо. Нека да му се случи това което заслужи един бракониер от Габровско. Намерили го удавен в еднин язовир, в който редовно си пускал мрежите. Човек никога не се променя, че той ли. Кривото дърво само огъня го оправя. Желая ти всичко най-хубаво по пътя към вечното ти спокойствие. Дано един ден да осъзнаеш какво си сторил.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Успокойте топката моля!
Прочетете внимателно първия пост в темата!
Знам, че всички отдавна чакате изкупителна жертва да се появи във Форума за да го разстреляте, разпънете и плюете!!!
Обаче истинските бракониери са по водоемите където повечето от вас гледат и се спотайват! На компа всички са смели... :evil:

п.п Нека да помислим какво може да се направи по темата!
Напънете си главите! Всеки може да бъде редовен и да се поправи!
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ribko
фен клуб-скобар

Мнение от Ribko »

Няма да коментирам !! :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

AL KAPONE написа:Успокойте топката моля!
Прочетете внимателно първия пост в темата!
Знам, че всички отдавна чакате изкупителна жертва да се появи във Форума за да го разстреляте, разпънете и плюете!!!
Обаче истинските бракониери са по водоемите където повечето от вас гледат и се спотайват! На компа всички са смели... :evil:

п.п Нека да помислим какво може да се направи по темата!
Напънете си главите! Всеки може да бъде редовен и да се поправи!
Аче той се подиграва с нас.Не иска нищо да промени.Иначе отиваш в иара и за няколко минути мрежите са закони.Има си закони, има си квоти и т.н.Той иска да ги озакони нелегално, така разбирам аз.Да му сложат пломби някъде и да си джитка по-Велека или по- морето. :evil:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Ми ето даде му отговора!
Въпросна време е дали ще ти благодари или ще те заплюе.... :wink:
Но само ще Ви кажа, че крадците след затвора пак крадът щото не се дава работа на затворник нали!
Нека пробваме да сме по човечни инак тая тъпа държава няма да се оправим...
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
slavi253
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от slavi253 »

при полужение че много хора от тоя форум косат много повече скобари на троика эимата отколката тоя ''мрежар'' пишлегар ще хване с мрежата эа една година не энам кво му се нахвърляте толкова
и интересно ми е колко от вас когато видят мрежар на некои гьол прават нещо по въпроса а не си траят като мишоци
Аватар
orion30
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от orion30 »

Като искаш атракция за туристите, намери въдици за от лодка и ги вкарвай в морето сами да си ловят рибата. Ще им бъде в пъти по интересно.
А иначе си ебаси тъпото парче да се хвалиш с тия мрежи точно в този форум. Като да влезеш в църква с чалма на главата.
Факта че имаш мрежи и ги пускаш те прави автоматично бракониер.
Първо отиваш до ИАРА вадиш билет за промишлен риболов по морето, и стоиш далеч от Велека щото :axe: :ANAL:
И чак тогава си купуваш мрежи.
Не можеш да караш колата преди да ти е излязла книжката. Не се прави на луд. "Къде да ги узаконя" :D
В ИАРА по место и на сладководни басейни всичките мрежи са незаконни. :evil:
Мсля, че цената на билета за риболов с мрежи по морето е солена. По добре купувай скумрия от склада на едро по 2лв. за килограм и печи на достойните си гости. Между другото автоматично ги правиш бракониери и тях. :evil:
Заключено

Обратно към “Разни”