Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

300
Re: 300
Бре...Тия от Пазарджик не си поплюват.Скоро ще почнете и да илядите.
Ама тоя Симката голем тирикат ве.На готово мезе и пиене не отказва.
Супер яка група сте.

Евала адашче,и на мен се дояде и допи като гледам тия маси. 

колеги аз сьщо сьм против мизерията,но не винаги получаваме това което искаме,едни карат коли за 100бона,други за 500кинта едни ловят с вьдици за 10лв други за 500лв,свят голям хора всякакви,не мога аз да накарам някой които си е в тьлпил в главата нещо и да му кажа да направи обратното,няма ка да стане това,голяма част от хората са на принципа
не е важно на мен да ми е добре,важното е на другият да му е зле всеки сам си отговаря за себеси,аз като ходих на пяська и ловях с директния,другите тьрмьчиха и се смееха че за половин час те хващали толкова риба колкото аз за 2-3часа,и ми казват че няма как да стане това да изпуснат питомното и да гонят дивото,а на такьв човек как да му дадеш акьл,затова ние такова положението по язовири и реки
еми и аз много неща не харесвама ама се сьобразявам с тях по една или друга причина,а които го е страх от мечки да не ходи в гората,никьде не сме застраховани,че като идем всичко ще е 6
и ще получим това което искаме,жалко но такава е самата истина
не е важно на мен да ми е добре,важното е на другият да му е зле всеки сам си отговаря за себеси,аз като ходих на пяська и ловях с директния,другите тьрмьчиха и се смееха че за половин час те хващали толкова риба колкото аз за 2-3часа,и ми казват че няма как да стане това да изпуснат питомното и да гонят дивото,а на такьв човек как да му дадеш акьл,затова ние такова положението по язовири и реки

Аз се борим за 30-40 рибета вие по 300.. е шапка ви свалям, браво на компанията !!!!!

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- майсторчето страхил
- сериозен играч

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

-
- кандидат преподавател
Гьола е много готин, но през него минава река , и боклука който се вижда не е от рибарите , а от селата които си го изхвърлят дирекно в реката. Дори да се съберем и да го изчистим , гарантирам ви че след месец гледката ще е същата. Няма управия !
Върл Shimano фен!
-
- разбира нещата
Бая Елколан сте хванали
Кат ва гледам ква стабилна група сте за 1 час щяхте да го изчистите целия гьол!В сдружението дето съм сме задължени 2 работни дни(по 8 часа) в годината да си чистим ведоемите!Без значение на кой са боклуците.Тва е истната ...няма кой да ни чисти водоемите на нас рибарите,ако сами не си ги почистваме...ще е кочина.Където има хора има и боклук,тва е закон в модерния свят

- stoilkatastz
- ще става разбирач
браво
.Даи боже всекиму такъв излет и такава компания.

- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
А и Симката, зачервил очите. Личи си кой, най малко е чистил рибаsava_1968 написа:И риболова и моабета - перфектни.

Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- кандидат преподавател
Те моите очи са много светли , и все така излизат на снимките. Ама инак си прав. Вчера бях абсолютен готованецstefanotis написа:А и Симката, зачервил очите. Личи си кой, най малко е чистил рибаsava_1968 написа:И риболова и моабета - перфектни.![]()
![]()

Върл Shimano фен!