Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

300
300
Оф,сигурно вече ви писна от мен
ама кво да се прави,има излети,има риба,има удоволствие,
и така,някой вече се чудят за какво става на вьпрос и защо сьм решил да крьстя темата 300,не е заради филма който повечето от вас са гледали,
а просто бройките на рибетата бяха толкова,да карам по сьщество, днес отново решихме с динго да си спретнем една разходка до нашият обект,звьннахме на Симката ама пича си имаше други задачи за вьршене и не можа да дойде с нас за сьжеление,а ния си казахме отиваме и ако хванем риба довечера ще си направим едно сьбиране в махалата,придружено с хапване и пииване по време на мача с една част от нашата здрава пазарджишка бригада,взех ме стрьв и захранки и се отправихме кьм нашият обект,от тук на сетне нека снимките говорят
нямаше голям избор на места и седнахме кьдето беше свободно,имаше толкова народ ,че све едно имаше сьстезание по риболов

това беше моето място

те го и моя човек динго

тука падна голямо тьрсене на място от страна на динго,нямаше голям избор,затова бьрзо си намери

е тва сьм аз

сега вече ме познахте

заобикалящата ни среда

коли и хора,дал господ

риболова си вьрвеше с пьлна пара,и докато се усетим,бяхме наскубали сериозно количество мохар

така прилключи риболова за нас,но от тук на сетне идваше най труданата задача,да се изчисти рибата и да се приготви за предстоящото сьбиране което бяхме планували при евентуален успех от наша страна
обадихме се на приятел,които ни позволи да направим мезетата в неговият гараж,сьответно динго се зае с процедурата по приготвянето на мохара,толкова риба никога не бях чистил до сега,добрече останалата част от бандата се включи
едната част от рибата

и другата

ето как изглеждаха рибетата,преди пьрженето

през цялото време,по край нас се навьрташе една малка калпазанка която не избяга от обектива на моето фото

ния с динго вече бяхме повели хорото,гьлтахме огнена вода
звьннах и на Симката по тела да го поканя при нас и да му кажа едно наздраве
не след дьлго и той вече беше при нас

след като приключихме с всичко се преместихме в заведението,с нашата банда

имаше още няколко човека които седяха на бара

нещата не са такива каквито изглеждат

други колеги наблягаха на подковите

но на дьлгия изобщо не му пукаше от нищо

това беше от нас

получи се един много силен излет,с една приятна вечер,прекарана в невероятна компания

нямаше голям избор на места и седнахме кьдето беше свободно,имаше толкова народ ,че све едно имаше сьстезание по риболов

това беше моето място

те го и моя човек динго

тука падна голямо тьрсене на място от страна на динго,нямаше голям избор,затова бьрзо си намери

е тва сьм аз

сега вече ме познахте

заобикалящата ни среда

коли и хора,дал господ

риболова си вьрвеше с пьлна пара,и докато се усетим,бяхме наскубали сериозно количество мохар

така прилключи риболова за нас,но от тук на сетне идваше най труданата задача,да се изчисти рибата и да се приготви за предстоящото сьбиране което бяхме планували при евентуален успех от наша страна

обадихме се на приятел,които ни позволи да направим мезетата в неговият гараж,сьответно динго се зае с процедурата по приготвянето на мохара,толкова риба никога не бях чистил до сега,добрече останалата част от бандата се включи
едната част от рибата

и другата

ето как изглеждаха рибетата,преди пьрженето

през цялото време,по край нас се навьрташе една малка калпазанка която не избяга от обектива на моето фото

ния с динго вече бяхме повели хорото,гьлтахме огнена вода

не след дьлго и той вече беше при нас

след като приключихме с всичко се преместихме в заведението,с нашата банда

имаше още няколко човека които седяха на бара

нещата не са такива каквито изглеждат

други колеги наблягаха на подковите

но на дьлгия изобщо не му пукаше от нищо

това беше от нас

получи се един много силен излет,с една приятна вечер,прекарана в невероятна компания

Последно промяна от beis на Чет Мар 04, 2010 9:30 am, променено общо 1 път.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: 300
Немам думи,направо завиждам на всичките части от целият ви ден 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- сериозен играч
Риболов и купон на ниво 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- pachosz
- сериозен играч
Пу, пу, пу да не ви е уроки!
Да ви се не нарадва човек
Верно чистене е паднало, сещам се за един случай преди време с още 2-ма приятели решихме да ловим дребни каракуди за бирата вечерта. Наловихме около 5-6 кила и седнахме в един двор да я чистим. Чистим, бърборим си, чистим, бърборим си... по едно време само чистим без да говорим
След още 20-тина минути чистене, единия френд разцепи тишината с думите:
"Ей ся кат се прибера в къщи, ше взема от дъщерята една тетрадка и ше напиша 100 пъти "повече за каракуда няма да ходя никога!!!"
Та и вие така

Да ви се не нарадва човек

Верно чистене е паднало, сещам се за един случай преди време с още 2-ма приятели решихме да ловим дребни каракуди за бирата вечерта. Наловихме около 5-6 кила и седнахме в един двор да я чистим. Чистим, бърборим си, чистим, бърборим си... по едно време само чистим без да говорим

"Ей ся кат се прибера в къщи, ше взема от дъщерята една тетрадка и ше напиша 100 пъти "повече за каракуда няма да ходя никога!!!"

Последно промяна от pachosz на Чет Мар 04, 2010 7:51 am, променено общо 1 път.
-
- и господ не е толокова добър
Винаги са ме радвали вашите излети.Добри сте.Обаче оставам с лошо впечатление от това, че при толкова колеги на водоема, един не се сети да ги организира да почистят тези боклуци.Никого конкретно не обвинявам, но гледката е повече от грозна

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- вече хвърля и на тежко
Браво на вас. Нямате спирка ей
.
Ники след тия репортажи, сигурно и нощни смени ще има вече за пазене на места там
.

Ники след тия репортажи, сигурно и нощни смени ще има вече за пазене на места там

Бирата е поредното доказателство, че Бог ни обича и иска да бъдем щастливи.
-
- сериозен играч
убав риболов,ама като гледам ква смрат е по брега нема що
ако бете сабрали и по чувал боклук щеше да е екстра па нищо че нее ваш
те тогава кефа че е пълен, и риба фанали и нешто добро свършили
ако бете сабрали и по чувал боклук щеше да е екстра па нищо че нее ваш

те тогава кефа че е пълен, и риба фанали и нешто добро свършили
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Страшни сте!!! 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.