Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Монтажи за риболов
naRiba.com

Форум

Стопери за ваглер
Модератор: sapuna
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Ако си поставиш катарамка с вирбел на влакното не ти трябват никакви маниста те се блокират във водачите и ти местят стопера.А що се отнася до техниката отначало ще има винаги нещо по адрес на майка му . При приводняване когато замятяш стопирай леко влакното по този начин избягваш оплитане
УСПЕХ

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
- zograf
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Не знам Аз ли грешно ли писах Вие ли грешно ме разбрахте но мисля както каза колегата за мачов риболов или както има тема Английски риболов май говорим не разбрах 

"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"
- GE6_HUNT
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Понеже въпроса е `Как може.....` и затова написах за тази груба линия която много ясно не е за мач,но все пак нямам ли и аз право малко да се отвлека от основната жилка на темата
.Никoй не прави забележка на някои членове които превръщат форум в чат и пълнят темите с глупости които дори не са свързани с риболова
.Аз в случай че се отвличам много от теметеа пиша лично съобщение за да не ставам обект на обсъждане.
Съжалявам че се отвякох малко от темата ,но не го правете на проблем,защото най ми е лесно само да си чета форумчето без да пиша нищичко,пък има все пак какво да се научи и от мен.
НА СЛУКА НА ВСИЧКИ!!!

Съжалявам че се отвякох малко от темата ,но не го правете на проблем,защото най ми е лесно само да си чета форумчето без да пиша нищичко,пък има все пак какво да се научи и от мен.
НА СЛУКА НА ВСИЧКИ!!!
Преди 6 7години,когато на Слаковци имаше доста сулка, открих ваглера без да знам,че така се казва. Та тогава белата тръгваше по залес слънце и кълвеше яко 2 3часа. Почти целия гьол е с дънни водорасли и на дъно си е пълна глупост. Тогава на подвижната плувка набих пластмасова сламка за да се вижда в тъмното и ... о разкошKARAMEL написа:Плувка 150-200 гр. и мач.Интересна комбинация![]()
![]()
![]()
![]()

-
- новобранец