Стопери за ваглер

Модератор: sapuna

Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Ако си поставиш катарамка с вирбел на влакното не ти трябват никакви маниста те се блокират във водачите и ти местят стопера.А що се отнася до техниката отначало ще има винаги нещо по адрес на майка му . При приводняване когато замятяш стопирай леко влакното по този начин избягваш оплитане :D УСПЕХ
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от GE6_HUNT »

Става колега с по тежка pluvka-150-200gr от язовирна стена за сулки(смъдок,бяла риба)през деня е резултатно,нощем по-наблизичко и по-наплитко. :lol:
Аватар
Николай Ангелов
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Николай Ангелов »

Плувка 150-200 гр. и мач.Интересна комбинация :D :!: :?: :!: :shock:
Аватар
zograf
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zograf »

Не знам Аз ли грешно ли писах Вие ли грешно ме разбрахте но мисля както каза колегата за мачов риболов или както има тема Английски риболов май говорим не разбрах :?:
"Животът се измерва не с броя вдишвания, а с моментите, които са накарали дъха ни да спре!"

Когато Бог дал на хората мозъци, той не им казал, че те задължително ще функционират.
Аватар
GE6_HUNT
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от GE6_HUNT »

Понеже въпроса е `Как може.....` и затова написах за тази груба линия която много ясно не е за мач,но все пак нямам ли и аз право малко да се отвлека от основната жилка на темата :oops: .Никoй не прави забележка на някои членове които превръщат форум в чат и пълнят темите с глупости които дори не са свързани с риболова :x .Аз в случай че се отвличам много от теметеа пиша лично съобщение за да не ставам обект на обсъждане.
Съжалявам че се отвякох малко от темата ,но не го правете на проблем,защото най ми е лесно само да си чета форумчето без да пиша нищичко,пък има все пак какво да се научи и от мен.
НА СЛУКА НА ВСИЧКИ!!!
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

KARAMEL написа:Плувка 150-200 гр. и мач.Интересна комбинация :D :!: :?: :!: :shock:
Преди 6 7години,когато на Слаковци имаше доста сулка, открих ваглера без да знам,че така се казва. Та тогава белата тръгваше по залес слънце и кълвеше яко 2 3часа. Почти целия гьол е с дънни водорасли и на дъно си е пълна глупост. Тогава на подвижната плувка набих пластмасова сламка за да се вижда в тъмното и ... о разкош :shock: Сега ловя на основно 012 със сламка пдвижна тип ваглер на пук на производителите :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Stefko Vasilev
новобранец
новобранец

Мнение от Stefko Vasilev »

Уважаеми колеги рибари.Качественни стоперни възли с перли предлага фирма "СТОН" гр.София тел.9319870.Изключително подходящи за мач и фидер и с добро упътване на опаковката.По темата разполагам с доста информация.Ще се радвам ако мога да съм Ви полезен.С пожелания за успехи :):):)
Аватар
old fox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от old fox »

unknown написа:Пробвай с конец :roll:
:lol: И аз съм ЗА конеца :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Монтажи за риболов”