Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Land Rover Freelander или Honda CR-V
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Land Rover Freelander или Honda CR-V
Коя категория? Никаква категория не са създали - и в нищо не са лидери. Ако ще си говорим за офроуд категория и лидери - Нисан и Тойота са имената, Митсубиши не са за пренебрегване също. Мерцедесите са чудесни но абсурдно скъпи за поддръжка. Сравнително добри попадения има и Лендроувър (с Рейндж Роувър в групата) но въздушното окачване е потенциален проблем и аз лично бих го избягвал.tanosliven написа:сузуки създава тази категория и продължава да води в класацията -цена ,качество,способности
Сузуки са приятни наистина, работят си добре но са прекалено малки и неудобни. Ако човек се събира с багажа - защо не? Наистина поне поддръжката е доста евтинка.
- mrhunday
- вече хвърля и на тежко
А така,един плюс може да има само,но е от значениеczd написа:това е най-голямата издънка на мерцедес след А клас ,повечето са пълни боклуци произведени в южна америка ако попаднеш на немски взимаи иначе американците не стават за нищо имат яко луфтове и евтина палстмаса ...става за забиване на мацки ако това търсишmrhunday написа:Някой с опит да каже нещо за ml,че не става за офроуд не става,но като кола как е ?![]()
![]()

-
- и господ не е толокова добър
Ето ви една случка.Зимата на малкото топло, на теца, имаше хубава буря и се образуваха преспи.Дойде време да тръгвам, но след 20м буса потъна и опря отдолу.Пред мен има леко баирче , където трябва да изляза на 5м от моста.Звънях на трактори и др, но всички заети.Точно преди това бяха оборудвали витарата с офроуд гуми.Началника на охраната се обади на колегите си и те дойдоха да ме дърпат с витарата.Качи се един пич, но той си няма и понятие от блокажи и други, въртя сука, окопа я , но не може да ме издърпа.Имаше едни колеги от София, обясниха му накратко какво да прави и витарата стана друга.С малко помощ от колегите, издърпа буса без проблем.Затова, че е много важно задволанното устройство и гумите.Ето една снимка на равното, представете си какви преспи е имало в ниското.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
ЦРВ -то но и 2-те за мен не са за риба 

-
- научил се да хвърля
за категриите-прочети повечеjamiemirror написа:Коя категория? Никаква категория не са създали - и в нищо не са лидери. Ако ще си говорим за офроуд категория и лидери - Нисан и Тойота са имената, Митсубиши не са за пренебрегване също. Мерцедесите са чудесни но абсурдно скъпи за поддръжка. Сравнително добри попадения има и Лендроувър (с Рейндж Роувър в групата) но въздушното окачване е потенциален проблем и аз лично бих го избягвал.tanosliven написа:сузуки създава тази категория и продължава да води в класацията -цена ,качество,способности
Сузуки са приятни наистина, работят си добре но са прекалено малки и неудобни. Ако човек се събира с багажа - защо не? Наистина поне поддръжката е доста евтинка.

-
- вече хвърля и на тежко
tanosliven написа:за категриите-прочети повечеjamiemirror написа:Коя категория? Никаква категория не са създали - и в нищо не са лидери. Ако ще си говорим за офроуд категория и лидери - Нисан и Тойота са имената, Митсубиши не са за пренебрегване също. Мерцедесите са чудесни но абсурдно скъпи за поддръжка. Сравнително добри попадения има и Лендроувър (с Рейндж Роувър в групата) но въздушното окачване е потенциален проблем и аз лично бих го избягвал.tanosliven написа:сузуки създава тази категория и продължава да води в класацията -цена ,качество,способности
Сузуки са приятни наистина, работят си добре но са прекалено малки и неудобни. Ако човек се събира с багажа - защо не? Наистина поне поддръжката е доста евтинка.за размерите -аз имах късата база сега имам Gravd Vitara DDIS дългата ,тегля лодката и ходя навсякаде с малко разходи и с комфорт а за офроад възможностите на Сузуки виж Транссибириан рали
[YouTube]http://www.youtube.com/user/gmak2000gr# ... zy_zG6Jof0[/YouTube]но темата не това !За риболов и не са много удачен избор тези два модела те са асфалтови 80%.В тази ценова категория наи-честен избор е Сузуки ,защото след покупката идва и поддръжката
Освен да чета - и карам. Може и да ги пробваме ако искаш - Патрулка срещу Витарка

Офроуд възможностите на Сузуки са средни - няма какво да гледам Транссибирското понеже говорим за стандартни машини тук. Да се говори за комфорт при Сузуки е просто смешно - може би трябва да опиташ и по-сериозни машини?

ПП: С четенето ще стигнеш до окопаване в някой коловоз и викане на трактор, болезнен начин.
-
- научил се да хвърля
патрола не е в категорията за която говорим .Патрол имах преди доста години ,нека се сравнява с неговата категория
няма смисъл от спорове ,всеки си хвали неговото .При покупка гледам и какво ще ми струва поддръжката
и кога ще зпочне да се обажда .Засега имаме още Гаранция
А от двата модела по-добра е Хонда ,с ровъра често ще се посеяава сервиза а скъпи част има затова ХОНДА-та

-
- научил се да хвърля
колега земи си едно чероке и забравяш всички проблеми
както варви по магистрала така и по черни пътища
много здрава машина взимаш чист дизел или бензин но карбуратор с газ при двата случаиа няма какво да се развали за да те остави някаде или да не запали няма такъв случаи
както варви по магистрала така и по черни пътища
много здрава машина взимаш чист дизел или бензин но карбуратор с газ при двата случаиа няма какво да се развали за да те остави някаде или да не запали няма такъв случаи
За риба си вземи Нива или Витара,но и Паджерото не е лош вариант,най-добре е Нива с газ и някоя лека кола за града,но ти си знаеш 

Нива или витара и след 100 км по асфалт ще проклиня целия свят
зависи къде ще ходи ако е само по черни пътища и ЦРВ-то става
ако искате проходим джип , дефендер , ланд крузер старите Рейнджове , патрули , Г -класи

зависи къде ще ходи ако е само по черни пътища и ЦРВ-то става
ако искате проходим джип , дефендер , ланд крузер старите Рейнджове , патрули , Г -класи

Това може да важи за Нивата,но немога да се съглася,че при Витарата,нещата стоят по същия начин.Dimy написа:Нива или витара и след 100 км по асфалт ще проклиня целия свят![]()
![]()
....

-
- вече хвърля и на тежко
Витарката се ядва по асфалт, Самурая е Сузукито за офроуда (то от своя страна на асфалт изморява зверски)
Колега Стойчев.Гледам,че хората ти отговарят,а теб никакъв те няма.Та,като се появиш.Направи си една регистрация в офроуд.бг и чети.Чети поне месец и ще си направиш някакъв извод.
Доста от колегите дали си мнението тук изобщо си нямат и понятие от това,що е високо проходим автомобил.Недей да се връзваш.Има няколко стойностни поста,но аз няма да ги селектирам.
Ще ти дам жокер.Споменатите от теб МПСта ,са големи комбита и далече от думата джип.Огледай се на другаде.Успех.
Доста от колегите дали си мнението тук изобщо си нямат и понятие от това,що е високо проходим автомобил.Недей да се връзваш.Има няколко стойностни поста,но аз няма да ги селектирам.
Ще ти дам жокер.Споменатите от теб МПСта ,са големи комбита и далече от думата джип.Огледай се на другаде.Успех.
http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Карал съм Витара, и Фриилендър.
Витарата беше 2008 година, а шумеше, като Нива. За онова недоразумение Freelander-a дори не искам да си спомням, но след цасовете прекарани в сервиза вече поне съм с връзки
Хондата не съм я виждал, но няма как да е по-зле, просто няма начин
Витарата беше 2008 година, а шумеше, като Нива. За онова недоразумение Freelander-a дори не искам да си спомням, но след цасовете прекарани в сервиза вече поне съм с връзки

Хондата не съм я виждал, но няма как да е по-зле, просто няма начин

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.