Land Rover Freelander или Honda CR-V

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
Аватар
StoychevV
разбира нещата
разбира нещата

Land Rover Freelander или Honda CR-V

Мнение от StoychevV »

Здравейте колеги!Мислим да си вземем едно джипче да ходиме по риби с него па и аз да го карам като взема книжка догодина.Става дума за ето тези двата Land rover Freelander и Honda CR-V моделите 1999-2000 година.Нека колегите които имат едно от тези превозни средства да споделят мнението си за тях и кое е по добрият вариант.Mерси предварително. :drinkers:
гуслар
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Land Rover Freelander или Honda CR-V

Мнение от гуслар »

Хонда !
И падащата звезда е била изгряваща .
Аватар
петър власев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от петър власев »

Който има блокаж,за Роувърите да колкото знам имат,за Хондите нищо ни знам :roll:
я чувствась себя очен хорошо
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

Изображение
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Приятелю,и аз догодина ще взимам книжка и много съм се навил да си купувам джип,точно по тази причина,ходене за риба,каране на лодка по плажове и тн.И аз като теб бях хвърлил едно око на freelandera,но четох много за него и не видях една добра дума,всички се оплакват от него.Ако искаш да е ленд роувър,най-добрият вариант е дискавъри.Много добри мнение,а и малко личен опит с автомобила,добре проходим , за риболов идеален!За хондата нищо не мога да ти кажа,но като цяло не съм привърженик на тази марка. :)
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

Фрийлендъра има конструктивни проблеми с муфата за 4Х4, като цяло нищо джипско в него.
Хондата става, не е истински джип но е добре. Ако ще и слагаш газ - само искай екстрата за смазване допълнително.
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Бягай от Фриилендъра !
За риба - Лада Нива ! ;)
Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от czd »

колега , не мисля че избора ти е много удачен ако мислиш да ходиш за риба с тези машини ..те не са типичните джипове ,с които можеш да се развъртиш по някой черен път или пътечка ,а по скоро са градски коли ,според мен има и по добри варианти за тези пари

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details има и доста по изгодни варианти ,но с десен волан ,което не е проблем ако го ползваш за риболов
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

п.п бюджетния вариант е UAZ :wink: :wink:
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
Аватар
mrhunday
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mrhunday »

Дам,митцубишито изглежда добре,ама нисана е мн грозен,дай още интересни предложения от този тип до 10к,ама да са с ляв волан :D .
Eat,Sleep,Go Fishing!

Изображение

Изображение
Аватар
KVS
новобранец
новобранец

Мнение от KVS »

Колега, имам опит с Фрилендър 2.0Д 2000г. Взехме го чисто нов. Карах го 80 000 км основно магистрала, без никакво излизане извън асфалта. Двигателят е икономичен, но не много мощен. Наистина смених муфата за 4Х4, но смених и задно каре на кардана. Нямам идея, какво го изхаби. Смених и ключа за вентилатора. Счупих релса на шибидака и цената ме накара да го затворя завинаги (дори извадих бушона). Всяко излизане извън пътя е приключение, а влизането в кал, пясък или труднодостъпни места, определено са приключение за съединителя. Определението за колата е "булеварден лъв".
Личното ми наблюдение е, че за риба са най-подходящи вановете. Има място за всичко, спане, багаж, храна, дори надута лодка. Един бризент опънат отстрани на вана дава перфектни условия за бивакуване. Но да не забравяме, че всичко опира до пари ...
don.kose
новобранец
новобранец

Мнение от don.kose »

колега,аз карам шевролет каптива , а той ,както и ланд ровъра са паркетни джипове.хондата и нисана са най-доброто.
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

czd написа:колега , не мисля че избора ти е много удачен ако мислиш да ходиш за риба с тези машини ..те не са типичните джипове ,с които можеш да се развъртиш по някой черен път или пътечка ,а по скоро са градски коли ,според мен има и по добри варианти за тези пари

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details има и доста по изгодни варианти ,но с десен волан ,което не е проблем ако го ползваш за риболов
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

п.п бюджетния вариант е UAZ :wink: :wink:

Абсолютно си прав. Това са джиповете за риба :idea: .
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
jamiemirror
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jamiemirror »

mrhunday написа:Дам,митцубишито изглежда добре,ама нисана е мн грозен,дай още интересни предложения от този тип до 10к,ама да са с ляв волан :D .
Грозен? Ами ти риба ли ще ловиш или на изложба ще го водиш :mrgreen: Така или иначе ще се ожули целия от клони и ще се окаля като прасе.
Имам точно такъв Нисан но бензинов на газ и още по-очукан. След малко тръгвам за риба. Е точно тия Нисани са най-коравите за черни пътища, особено ако е позаваляло малко :drinkers: Купи си такъв но не за 5000 а примерно за 3000 и се кефи, тъкмо няма да го пазиш излишно.
bedo63
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от bedo63 »

митсубиши паджеро е джип за риба и теглене на лодка и други
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Човека пита по същество за тези два "джипа",иначе акъли и други модели много.Та от тези двата -Хондата,Фрилендера измислено СУФ-че за града,с основно предно предаване/няма такъв истински джип :wink: /и имитация на блокаж с накладките ,абе само ядове.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”