Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Къде и защо изчезват потребителите? След.....
Модератор: sapuna
Re: Къде и защо изчезват потребителите? След.....
Уважаеми админе , проверете и тук. http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=39182fixxer написа:Не съм наясно какво е станало. Утре ще взема необходимите мерки след като проверя.
Защото не може да има в този форум само един участник. А другите като Гео Милев.

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Чакай,чакай ... кой те кастри ? Сапуна ? Марко ? Ми аз съм от 2004 някъде в тоя форум и не съм съгласен с теб. Просто на хората им писна да Ви образоват. Кастрене има когато пускате снимки с малкомерки,снимки в банята и други варварски изпълнения. Повечето пъти това е причината.mimi750830 написа:Как да пишеш за излети и инфо,като такива като Марко,Бутник,Сапунджи,Сливналий,те кастрят.maranzika написа:Точно!sandista написа: Някой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. )
Писна ми да чета само разни глупости които се продават.ТОВА НЕ Е РИБАРСКИ ФОРУМ вече.Оня пък терлици ще ми продава.Пълен смях.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой нищо не пише вече за излети,а информацията си я предаваме само на ЛС.Що така някой задава ли си въпроса?![]()
![]()
Този форум от година и половина не прилича на нищо. Стойности хора - ИМА , просто не пишат , не искат да общуват с палячовци ! Как може готините пичове да ги трият, а някакви тинеджъри да пишат глупости най-нахално с месеци наред. Опитвах се да пускам теми, да обособя някакви неща (напълно аматьорски) - ререзултата -много спам и празни приказки. Модовете ич не си гледата работата. Сульо и пульо пускат теми - грозни , разместени редове, неграмотно написани, неработещи линков и тн- Анархия !
Ми тоя .. къв беше .. Малемчо ( с риск да го засегна) - няма по-малоумен младеж просто. И си спамеше месеци наред ...
Та ако искате стойностни хора, синтезирана полезна информация, актуално състояние на реки и тн - ми хванете направете нещо ! Проблема не е в Магазина за НЕриболовни стоки. Аз лично продължавам да си контактувам на лични,поне докато не видя светлина в тунела.
п.с Обожавам Росица

п.с2. Абе от месеци наред не успявам да ъплоадна снимки - просто не виждам бутона за качване ?
- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Само да допълня - ти у вас вашите плюеш ли ги ?mimi750830 написа:Как да пишеш за излети и инфо,като такива като Марко,Бутник,Сапунджи,Сливналий,те кастрят.maranzika написа:Точно!sandista написа: Някой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. )
Писна ми да чета само разни глупости които се продават.ТОВА НЕ Е РИБАРСКИ ФОРУМ вече.Оня пък терлици ще ми продава.Пълен смях.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никой нищо не пише вече за излети,а информацията си я предаваме само на ЛС.Що така някой задава ли си въпроса?![]()
![]()
Наплюйш някой модератор и директно ти забърсват профила,без много обяснения.
Трябва да имаш респект към модератора ( по принцип).
Иначе и аз сега като загледах .. бе баш за кастрене си си ..

Иначе мацките стават ..

- ninastefanina
- сериозен играч
sandista написа:
Чакай,чакай ... кой те кастри ? Сапуна ? Марко ? Ми аз съм от 2004 някъде в тоя форум и не съм съгласен с теб. Просто на хората им писна да Ви образоват. Кастрене има когато пускате снимки с малкомерки,снимки в банята и други варварски изпълнения. Повечето пъти това е причината.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Ама последната година, две ...fixxer написа:...Утре ще взема необходимите мерки след като проверя....
Само да не стане ... Бързата работа - срам за майстора
На платено не одим !
sandista написа:да, Марко се оплака,че му липсват мненията и след като е попитал какво е станало му бил изтрит профила ?
Дали е грешка ?
Едва ли някй ще го делне ей така .. Марко си е наш Марко ... тоест .. другар от класаНякой да се вземе в ръце и да си оправи бумагите .. нека помогнем на едно от старите кучета в този форум
))

Уважаеми господин Администратор много се надявам наистина да проверите а и да помогнете да се пооправи форума защото наистина тука вече мяса на компот,старите потребители почти не влизат,пълно с групи с две думи чингеджийница.И наистина Марко е най големия пич тука 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Нещата не вървят добре - току що видях, че вече 11 часа няма пуснато мнение в "Излетите"??? Не знам дали това се е случвало и преди ?
-
- кандидат преподавател
Застудя
Наистина е истрит профила на Марко и немога да разбера чак пък как се стигна до там.Надявам се да е някаква грешка а не съзнателтно дело на някой самозабравил се .Знам за някой проблеми на Марко и го разбирам защо все по рядко пишеше тук но .Както винаги има едно но .Защо много хора спряха да пишат ???
Сигурно са спрели и за риба да ходят а
.Просто форума нещо се насочи в посока май непонятна за много.И все пак вярвам , че всичко ще се върне по старому.Надявам се да се върнат старите дискусии - спорове за пръчки ,макари и всичко свързано с риболова.
пп:А Марко наистина си е пич и ми липсва
Наистина е истрит профила на Марко и немога да разбера чак пък как се стигна до там.Надявам се да е някаква грешка а не съзнателтно дело на някой самозабравил се .Знам за някой проблеми на Марко и го разбирам защо все по рядко пишеше тук но .Както винаги има едно но .Защо много хора спряха да пишат ???

пп:А Марко наистина си е пич и ми липсва
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Така е а почти всичко около София е пълно с колеги но никой не пишеG.Petkov написа:Нещата не вървят добре - току що видях, че вече 11 часа няма пуснато мнение в "Излетите"??? Не знам дали това се е случвало и преди ?
А го знам със сигорност защото през 2 дена обикалям
Колега повечето си общуваме чрез обаждане и скайп, просто колегите не дават инфо за безплатните гьолове заради бракониерите и месарите който прибират всичко що видят, ако си забелязал в Софийската тема има постове само за платени и големи гьолове.... п.п. а и обстановката във форума се промени и малко хора пишат..ben_lyusien написа:Така е а почти всичко около София е пълно с колеги но никой не пишеG.Petkov написа:Нещата не вървят добре - току що видях, че вече 11 часа няма пуснато мнение в "Излетите"??? Не знам дали това се е случвало и преди ?
''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Дам нали за това иде речRibko написа:Колега повечето си общуваме чрез обаждане и скайп, просто колегите не дават инфо за безплатните гьолове заради бракониерите и месарите който прибират всичко що видят, ако си забелязал в Софийската тема има постове само за платени и големи гьолове.... п.п. а и обстановката във форума се промени и малко хора пишат..ben_lyusien написа:Така е а почти всичко около София е пълно с колеги но никой не пишеG.Petkov написа:Нещата не вървят добре - току що видях, че вече 11 часа няма пуснато мнение в "Излетите"??? Не знам дали това се е случвало и преди ?

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Моля бъдете по позитивни, нека не създаваме интриги и драми.
Хубав ден на всички
Хубав ден на всички
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Няма интрига, нито драма. Темата беше за Марко. Та да си дойдем на думата ... дей МаркоAL KAPONE написа:Моля бъдете по позитивни, нека не създаваме интриги и драми.
Хубав ден на всички

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Няма го! Може той да е пожелал така може и друг да е преценил, че така трябва.
Инак си е добре жив и здрав... чух го по телефона.
Инак си е добре жив и здрав... чух го по телефона.
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.