Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ
Модератор: dantho.mihov
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Re: ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ
Колегата сигурно не е ходил на вилата за да разберем да ли е от значение.Аз пак си ходих на гьолчето и пак не съм доволен много слабо.okx написа:Какво става с експериментите с тия машинки ? Има ли някакви резултати ?

Колега ходих до вилата но нямах време да ловя .При първа възможност ще пиша за резултатаIvo_Ivanov написа:Колегата сигурно не е ходил на вилата за да разберем да ли е от значение.Аз пак си ходих на гьолчето и пак не съм доволен много слабо.okx написа:Какво става с експериментите с тия машинки ? Има ли някакви резултати ?
От,много време не мога да си отговоря на един въпрос,земетресението на кое сетиво или орган влияе на рибата,мисълта ми има ли нещо подобно както е атмосферното налягане за което съм чувал,че им влияе на мехура ?

За земетресенията не знам но като гръмна Челопечене хванах 3 сомчета между 3 и 6 кг на тролинг на яз Искър в рамките на час и нещо ???fn1p написа:От,много време не мога да си отговоря на един въпрос,земетресението на кое сетиво или орган влияе на рибата,мисълта ми има ли нещо подобно както е атмосферното налягане за което съм чувал,че им влияе на мехура ?
Колега какво искаш да кажеш с това,че земетресенията влияят,на сома така,че да започне да яде ли или нещо ми е замръзнал мозъка в това време 

-
- и господ не е толокова добър
Земетръсите не знам, но гръмотевиците влияят положително при риболова на сомfn1p написа:Колега какво искаш да кажеш с това,че земетресенията влияят,на сома така,че да започне да яде ли или нещо ми е замръзнал мозъка в това време

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Колеги МАШИНКАТА ВЪРШИ РАБОТА
бях си купил такава за да гони мишки ако се завъртят при захранката и наистина мишките изчезнаха МАЛКО ПРЕДИ И РИБАТА ДА ГО НАПРАВИ----махнах машинката преди седмица и СОНАРА СЕ СЪЖИВИ 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Колега какво искаш да кажеш че машинката действа и на рибата поне аз така разбрахtoyo1 написа:Колеги МАШИНКАТА ВЪРШИ РАБОТАбях си купил такава за да гони мишки ако се завъртят при захранката и наистина мишките изчезнаха МАЛКО ПРЕДИ И РИБАТА ДА ГО НАПРАВИ----махнах машинката преди седмица и СОНАРА СЕ СЪЖИВИ
Да колега ТОЧНО ТОВА---рибата за разлика от предишната година се дръпна въпреки захранките които редовно се хвърлят.А мине ли покраи местото пред остата на костур пускам щипок и не го поглежда
сьщото стана и с уклея на бял червеи
Добре че пусна някои тая тема .