ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Re: ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Мнение от Ivo_Ivanov »

okx написа:Какво става с експериментите с тия машинки ? Има ли някакви резултати ?
Колегата сигурно не е ходил на вилата за да разберем да ли е от значение.Аз пак си ходих на гьолчето и пак не съм доволен много слабо. :shock:
Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

Ivo_Ivanov написа:
okx написа:Какво става с експериментите с тия машинки ? Има ли някакви резултати ?
Колегата сигурно не е ходил на вилата за да разберем да ли е от значение.Аз пак си ходих на гьолчето и пак не съм доволен много слабо. :shock:
Колега ходих до вилата но нямах време да ловя .При първа възможност ще пиша за резултата
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

От,много време не мога да си отговоря на един въпрос,земетресението на кое сетиво или орган влияе на рибата,мисълта ми има ли нещо подобно както е атмосферното налягане за което съм чувал,че им влияе на мехура ?
Изображение Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

fn1p написа:От,много време не мога да си отговоря на един въпрос,земетресението на кое сетиво или орган влияе на рибата,мисълта ми има ли нещо подобно както е атмосферното налягане за което съм чувал,че им влияе на мехура ?
За земетресенията не знам но като гръмна Челопечене хванах 3 сомчета между 3 и 6 кг на тролинг на яз Искър в рамките на час и нещо ???
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Колега какво искаш да кажеш с това,че земетресенията влияят,на сома така,че да започне да яде ли или нещо ми е замръзнал мозъка в това време :D
Изображение Изображение
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

fn1p написа:Колега какво искаш да кажеш с това,че земетресенията влияят,на сома така,че да започне да яде ли или нещо ми е замръзнал мозъка в това време :D
Земетръсите не знам, но гръмотевиците влияят положително при риболова на сом :wink:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Колеги МАШИНКАТА ВЪРШИ РАБОТА :oops: бях си купил такава за да гони мишки ако се завъртят при захранката и наистина мишките изчезнаха МАЛКО ПРЕДИ И РИБАТА ДА ГО НАПРАВИ----махнах машинката преди седмица и СОНАРА СЕ СЪЖИВИ :idea:
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

toyo1 написа:Колеги МАШИНКАТА ВЪРШИ РАБОТА :oops: бях си купил такава за да гони мишки ако се завъртят при захранката и наистина мишките изчезнаха МАЛКО ПРЕДИ И РИБАТА ДА ГО НАПРАВИ----махнах машинката преди седмица и СОНАРА СЕ СЪЖИВИ :idea:
Колега какво искаш да кажеш че машинката действа и на рибата поне аз така разбрах
Изображение
toyo1

Мнение от toyo1 »

Да колега ТОЧНО ТОВА---рибата за разлика от предишната година се дръпна въпреки захранките които редовно се хвърлят.А мине ли покраи местото пред остата на костур пускам щипок и не го поглежда :?: сьщото стана и с уклея на бял червеи :wink: Добре че пусна някои тая тема .
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”