Варен коноп

Модератор: Paublo_Eskobar

Diman
разбира нещата
разбира нещата

Re: Варен коноп

Мнение от Diman »

snegk написа:..добавям... топинг..
Интересно, брат! Я раздуй. :D
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Diman написа:
snegk написа:..добавям... топинг..
Интересно, брат! Я раздуй. :D
Ами като ми наля масло в огъня и аз си го слагам, върши ми работа :wink: :drinkers:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Diman
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Diman »

snegk написа:... върши ми работа :wink: :drinkers:
Никога не бих те подвел :idea: :!: . Ако говорим за едно и също, името на този продукт звучи така- Топинг.

Изображение

Изображение
snegk

Мнение от snegk »

ОООО объркал съм буквата, даже и не съм забелязал.Най редовно пиша и не гледам какво съм написал :lol: :lol: Благодаря за поправката, иначе топинга върши работа :drinkers:
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Хахах значи няма да ми остане за лятото да си слагам на сладоледа :D .. А става ли същото само ,че топинг да се сложи на царевица..?
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
snegk

Мнение от snegk »

ribar4etoo212 написа:Хахах значи няма да ми остане за лятото да си слагам на сладоледа :D .. А става ли същото само ,че топинг да се сложи на царевица..?
Става :wink:
ribar4etoo212
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от ribar4etoo212 »

Благодаря. ;)
Мъжът се връща от риболов с празни ръце.
- Никакъв късмет! - оплаква се той на жена си. - Тъкмо хванах една голяма и хубава риба и червеят взе, че я изяде!
Аватар
Milkonti
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Milkonti »

snegk написа:Преди риболов си варя всичко.Накисвам царевицата и конопа отделно, 24ч. преди да ги сваря, после слагам царевицата, варя и 30мин. преди да я сваля слагам конопа.Така царевицата поема аромата на коноп.Според зависимост от риболова добавям, мед, топинг, захар,или ароматизатор.Ако нещо ти помогне добре, ако не, здраве да е :D
Заедно ли вариш царевицата и конопа.Благодаря и наслука? :drinkers:
m-kar.mobile.bg
snegk

Мнение от snegk »

Milkonti написа:
snegk написа:Преди риболов си варя всичко.Накисвам царевицата и конопа отделно, 24ч. преди да ги сваря, после слагам царевицата, варя и 30мин. преди да я сваля слагам конопа.Така царевицата поема аромата на коноп.Според зависимост от риболова добавям, мед, топинг, захар,или ароматизатор.Ако нещо ти помогне добре, ако не, здраве да е :D
Заедно ли вариш царевицата и конопа.Благодаря и наслука? :drinkers:
batistuta
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от batistuta »

Достачно е една нощ преди излита да смесиш варен коноп леко размачкан плюс варена царевица и ленено семе в една кесийка колкото ти трябва за един риболов.Проверено и изпитано и на платено и на неплатено.Доста едри каракуди навърта а и по някое шаране се обажда
Аватар
asenfisherman
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от asenfisherman »

Мисля че и друг път съм споделял начина по които си приготвям конопа,но не можах да се сетя кога.Та ето още един вариант:количеството коноп предназначено за обработка се залива с тиквено олио(желателно е то да покрие всички семена).Така престоява една нощ и на сутринта се проверява,ако семената са поели цялото масло се добавя още и се оставя да престои един ден.На вечерта се добавя хладка вода в която се добавят по 2 с.л. сол на 1 кг. коноп и по 2 ч.л. лют червен пипер на 5 кг. коноп.По желание може да добавите и пакетче чесън на прах.След престой от 24 часа се кипва за 10 мин. и още врящия коноп се изсипва в кофа и се затваря хубаво.Престоява още 24 часа и конопа е готов.Препоръчителното съотношение на коноп и царевица за захранване е 10 кг. коноп на 2 кг. царевица.Да уточня че така приготвения коноп и смес ползвам при риболов на шаран предимно на свободни водоеми.
КАЯ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от КАЯ »

Този номер с кофата и бързовара/пасторизация/ е подходящ при многодневен излез, за да не се разваля, иначе 1-3 дневен е достатъчно да го свариш от вечерта, или накиснеш вечерта и сутрин докато си приготвяш нещата и пиеш кафе да го свариш. По принцип при многодневен излет си нося коноп и ако не ми достига си го сварявам на място, като го кисна от вечерта.
chema154
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от chema154 »

тооо коноп става ли за пушене :lol: :weedman: :smt033
заимало са е едно немане
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Става, ама трябва да го изсушиш след варенето :twisted:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
snegk

Мнение от snegk »

iordan_daskalov написа:
ribar4etoo212 написа:E кажете от каде мога да си взема коноп?
колега виж линка http://www.bulit2000.com/index.php?type=1&cat=67 там продават и суров и варен коноп. аз смесвам коноп, царевица и една уникална унгарска захранка която съм си вземал от Германия и се надявам да я намеря и тук защото е номер 1 казва се Professional и от тези смески направо ги късам
В другия пост пишеш, че до теб хващали на тази захранка, а тука твърдиш, че ти си хващал :shock:
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”