Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

На вниманието на собствениците на имоти на язовир Искър.
Модератор: dantho.mihov
Re: На вниманието на собствениците на имоти на язовир Искър.
Мерси колегаКИРО написа:
Тази ли ?

-
- и господ не е толокова добър
Мерси колегаtoyo1 написа:
Тази ли ?

Партида за ток и вода се издава дори и да нямаш сграда или разрешително за строеж.Имам място с ток и вода, без имот.Иначе сградите по Искър, там е едно голямо мазало.Законите си противоречат.Отделно, че всяка община може и да не се съобрази със закона или да измисли свой такъв.Относно къщата, дали е масивна или не, не е толкова важно.Зависи статута на къщата(съоръжението) и дали са спазени всички законни разпоредби при издаването на разрешителното и при изпълнението на обекта, също и статута на земята.Ще си късметлия ако се отървеш

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Павел Иванов
Ъхъ , на всичките ресторанти и "почивни бази" на Щъркела тръбите с лайната са право във водата . От друга гледна точка това си има някой предимстваjorro11 написа:...Факт обаче е че и много от законните бълват мръсотия директно в язовира...

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Пречиствателната станция на Самоков ОТДАВНА не работи а на Боровец не е предвидена за толково туристи и всичко отива ПОЗНАИТЕ КЪДЕ
А ако продължиме след яз Искър следва Пасарел ----вилите дали не са заустени ПАК във ВОДОДАИНАТА
а от там идва и Панчарево --ЗА ТАМ ВЕЧЕ НЕЕ ТАИНА къде им отиват тоалитните така че за ВОДАТА НА СОФИЯ не е нужно толкова да се притесняваме .Бялата риба обича чиста вода и щом я има КОЛКОТО И РЯДКО да се хваща значи е Ок всичко 

snegk написа:Мерси колегаtoyo1 написа:
Тази ли ?ТОВА Е МАСИВНАТА КЪЩА за която имам всички необходими разрешителни+ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ
За това говориме .Местото го купих от обява в саита ИМОТ.БГ и в момента продават---не виждам нищо не-законно---След ОБСТОИНА ПРОВЕРКАот АДВОКАТ изповядах зделката и започна ХОДЕНЕТО ПО ИНСТАНЦИИ за всяко едно разрешително КАТО НАИ-МНОГО ВИСЕНЕ БЕШЕ ЗА ДОГОВОРА С --Ч. Е .С А АКО БЯХ НЕЗАКОНЕН ЩЯХА ЛИ ДА МИ ПРЕКАРАТ ТОК
Чао и ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА ---ще празнувам в НЕЗАКОННАТА МОНОЛИТНА ПОСТРОИКА
Партида за ток и вода се издава дори и да нямаш сграда или разрешително за строеж.Имам място с ток и вода, без имот.Иначе сградите по Искър, там е едно голямо мазало.Законите си противоречат.Отделно, че всяка община може и да не се съобрази със закона или да измисли свой такъв.Относно къщата, дали е масивна или не, не е толкова важно.Зависи статута на къщата(съоръжението) и дали са спазени всички законни разпоредби при издаването на разрешителното и при изпълнението на обекта, също и статута на земята.Ще си късметлия ако се отървеш

Колега ако са издали документи които са в разрес със закона НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ ЕВРОТО---да ме ОЧУЖДАВАТ и да се местя на Шипочанския там имам 4,5декара с 60м лице НА ВОДА

- krokibg
- учете се от него
Ники,хич да не ти дреме,съди ги за да се научат че са длъжни да спазват законите.Ако веднъж са разешили,издали документи за строеж,дори и временен,трябва да се съобразяват.А за колегите рибари, и в спалнята при жена ти ще влезнат, ако може
Ники,корирай подписа ми и си го сложи,той обяснява всичко

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Любо ,не мисла да се обяснявам пред никои
колегата които е пуснал темата ОЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА ---до тука написаното е САМО да знаят колегите ако НЯКОГА РЕШЪТ ДА КУПУВАТ от какво ДА СЕ ПАЗЯТ.За делото НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В КРАИНИЯ РЕЗУЛТАТ
----ПОНЕ ЩЕ ИМАМ ПОВОД ЗА ЧЕРПЕНЕ .Честита нова година НА ВСИЧКИ ----даже и на хората които ЗАВИЖДАТ -----ЧЕСТИТО 

-
Щом всичко ти е наред, ти пожелавам да спечелиш делото.Лично аз не съм от хората който ще завидят на някой, ако и милиарди да имаtoyo1 написа:Любо ,не мисла да се обяснявам пред никоиколегата които е пуснал темата ОЦЕЛИ ДЕСЕТКАТА ---до тука написаното е САМО да знаят колегите ако НЯКОГА РЕШЪТ ДА КУПУВАТ от какво ДА СЕ ПАЗЯТ.За делото НЕ СЕ СЪМНЯВАМ В КРАИНИЯ РЕЗУЛТАТ
----ПОНЕ ЩЕ ИМАМ ПОВОД ЗА ЧЕРПЕНЕ .Честита нова година НА ВСИЧКИ ----даже и на хората които ЗАВИЖДАТ -----ЧЕСТИТО

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- научил се да хвърля
Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ники,хич да не ти дреме,съди ги за да се научат че са длъжни да спазват законите.Ако веднъж са разешили,издали документи за строеж,дори и временен,трябва да се съобразяват.А за колегите рибари, и в спалнята при жена ти ще влезнат, ако можеНики,корирай подписа ми и си го сложи,той обяснява всичко
![]()
![]()

Няма как според мен всичко да е наред при имоти и строежи точно до „водното огледало “ на чзовирите.Това кое и как е нарошено е друга работа.Кой от общината ,НЕК, пек ,бек

Тва важи , директно го казвам„ и за арендования водоем на Любчо , купена земя около него и знайни и незнайни имоти там.Няма мои , нема твои, ревизия на всички договори , покупки, наказания , „национализация„ обследване произход на средствата и всички други държавни „благинки„ предвидени уж да бранят интересите на Гражданина.
Ма всичко е „Уж„ за тва „гражданина„ по навик да посегне си налей чешмяна студена „искърска„ вода, па да реши „хлебарка„ ли ще е, що ли.....

Капитан АТАНАС АНГЕЛОВ , платил с живота си , служейки на Република България.
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Убийците се смеят,
Весело живеят,
ала невежи те,нещат да проумеят,
деца им, внуци в Бездната ще се запилеят
„μή μου τούς κύκλους τάραττε„
Колега за това съдът като РЕШИ и на ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ УДАРИ С ЧУКЧЕТО ще се съобразя с РЕШЕНИЕТО МУ .Но до тогава ВСЕКИ ИМА ПРАВО НА МНЕНИЕ за това са форумитеelinpelin1 написа:Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ники,хич да не ти дреме,съди ги за да се научат че са длъжни да спазват законите.Ако веднъж са разешили,издали документи за строеж,дори и временен,трябва да се съобразяват.А за колегите рибари, и в спалнята при жена ти ще влезнат, ако можеНики,корирай подписа ми и си го сложи,той обяснява всичко
![]()
![]()
![]()
Тъй значи, Снеякчо не завижда , ма на мен ми е присъщо
![]()
Няма как според мен всичко да е наред при имоти и строежи точно до „водното огледало “ на чзовирите.Това кое и как е нарошено е друга работа.Кой от общината ,НЕК, пек ,беке нарушил правилата , кой взел пари и други са подробности.Трябва да се разследва и служители и шефове дет са харушили закона, глоби,наказателна отговорност, имоти да се „национализират„ като се върнат официалните пари дадени за имота, който строил,изгаря и другите подробности.Това знаем , че няма да стане, обаче нема да ни пречи да съ правим на гнусни буби и да ровим и НЕзабравяме!
![]()
Тва важи , директно го казвам„ и за арендования водоем на Любчо , купена земя около него и знайни и незнайни имоти там.Няма мои , нема твои, ревизия на всички договори , покупки, наказания , „национализация„ обследване произход на средствата и всички други държавни „благинки„ предвидени уж да бранят интересите на Гражданина.
Ма всичко е „Уж„ за тва „гражданина„ по навик да посегне си налей чешмяна студена „искърска„ вода, па да реши „хлебарка„ ли ще е, що ли.....

Колега ако беше така пред мене щях ли да си пусна детето да плува пред вилата ? По цяло лято не излизаме от водата 

- krokibg
- учете се от него
elinpelin1 написа:Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ники,хич да не ти дреме,съди ги за да се научат че са длъжни да спазват законите.Ако веднъж са разешили,издали документи за строеж,дори и временен,трябва да се съобразяват.А за колегите рибари, и в спалнята при жена ти ще влезнат, ако можеНики,корирай подписа ми и си го сложи,той обяснява всичко
![]()
![]()
![]()
Тъй значи, Снеякчо не завижда , ма на мен ми е присъщо
![]()
Няма как според мен всичко да е наред при имоти и строежи точно до „водното огледало “ на чзовирите.Това кое и как е нарошено е друга работа.Кой от общината ,НЕК, пек ,беке нарушил правилата , кой взел пари и други са подробности.Трябва да се разследва и служители и шефове дет са харушили закона, глоби,наказателна отговорност, имоти да се „национализират„ като се върнат официалните пари дадени за имота, който строил,изгаря и другите подробности.Това знаем , че няма да стане, обаче нема да ни пречи да съ правим на гнусни буби и да ровим и НЕзабравяме!
![]()
Ти си болен мозък,какво общо има моя язовир със строежите на Искъра или другаде,понятие си нямам.Ама че си хлебарка се разбра още щом се появи на хоризонта.Гониха те,на всякъде си с Банове и продължаваш да си плямпаш простотия след простотия.Частното си е частно и ако съм откраднал,нека ми приберат откраднатото,въпроса е че такива като теб - неудачници в живота винаги ще завиждат на успехите на другите.На мен обаче,няма за какво да ми завиждаш,аз съм момче с малки възможности и ми доведи само един да каже че съм го измамил или окрал !!! Разликата между мен и теб е тази,че мене ме познават а ти си плъшок,може и да си долен измамник,но си скрит а сега доказвай че не си боклук и измамник,крадец и мошеник

Абе,я да те питам тебе,ти не разбра ли че ще си умреш при белите мечки със спиртосан мозък

-
- кандидат преподавател
Бат Любо , що му се връзваш на тоя форумен трол ?
Я го разкарай , и си пии ракията с кеф !
Той е баннат , ма май пак се е появил с некъв ник , подобен на предишния си
!
Ти си прав . Подписа ти казва всичко в този случаи !
ЧНГ и да си жив и здрав !
Я го разкарай , и си пии ракията с кеф !
Той е баннат , ма май пак се е появил с некъв ник , подобен на предишния си

Ти си прав . Подписа ти казва всичко в този случаи !
ЧНГ и да си жив и здрав !
Върл Shimano фен!
-
- кандидат преподавател
Пич , спри се . Прекаляваш ! 

Върл Shimano фен!
- krokibg
- учете се от него
Абе човек,ти май се изживяваш на господ нещо,иди се прегледай,долна твар като тебе прошка на мен да дава.Лапландец,верно си много прост и от близо година си търсиш белята.Изкара ме убиец,рекетьор и не знам си още какво.Имаш един подръжник дето явно ти дава грешна информация и ще я загазиш.а от много отдавна си ми ясен какъв си,никога неможеш да си катомен,нито сърце имаш,нито кураж за каквото и да е.ама това след време ще го разбереш,ония горе те гледа,даже и ферибота ти наблюдаваeuphemism написа:Ееех , Любчо,що си мислиш , бате че некой, такъв като мен, ши вземе да ти завижда и други такива.То чи имаш много грехове, имаш ги.Проблема не е дори там че си „крал„ „прал„ , „рекетирал,ограбвал,убивал и пр.„ Ако си ги правил тези неща.Проблема е че подобни на теб обслужват власта, и всички заедно, властниците и лакеите им ,пречат на малкото ценни неща дето могат да се зародят в „резервата„ Ма ти тва нимой го проумееш , прощавам ти