Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Какво става с този сайт
Модератор: sapuna
-
- и господ не е толокова добър
Re: Какво става с този сайт
Нужно е едно отваряне в повече, много сложно да натиснеш веднъж бутона на мишока 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Mich
- ще става разбирач
Защо не направите и отделни теми по месини с които ловим, по куки, риболов според номера на вирбела, воблера, цвета на оловото. Отделна тема за риболов с кръгли плувки, квадратни, спираловидни, жълти, червени, зелени и т.н с куки от 1 до 22 номер, с месини от 0.08 до 100 и т.н и за рибите по сантиметри ги разделете и броя очи и люспи
и....и.....
Те теми могат да се измислят хиляди, ама май печалбата от кликанията гоните и затова постоянно слагате още и още. Сега са 3-4 кликания, скоро може и 10 да станат.
Ама явно препоръки не приемате. Правете си каквото искате, сайта си е ваш.

Те теми могат да се измислят хиляди, ама май печалбата от кликанията гоните и затова постоянно слагате още и още. Сега са 3-4 кликания, скоро може и 10 да станат.
Ама явно препоръки не приемате. Правете си каквото искате, сайта си е ваш.

който не лови, няма да яде 

- КИРО
- Обратна връзка:
А според теб,писаници от 6 - 7г вече,как да се класифицират ?
Всичко беше една боза във форума.А си тръгнал да търсиш нещо,отиде
седмица време,само защото се сещаш,че имаше нещо писано интересно преди години.
Ама къде беше ?
А точно сега трябва точно това да прочетеш.
Или да видиш как беше преди 2-3г по това време.За да си свериш часовника за тази година.
То че на всички няма да е удобно - ясно.Но поне се помъчете да вникнете в замисъла на това което се прави в този форум.
Тогава и за вас ще е по-лесно.
А това,че от всяко кликване се печели нещо от собствениците на форума - далеч си от истината.
Ама къде беше ?
Или да видиш как беше преди 2-3г по това време.За да си свериш часовника за тази година.
То че на всички няма да е удобно - ясно.Но поне се помъчете да вникнете в замисъла на това което се прави в този форум.
А това,че от всяко кликване се печели нещо от собствениците на форума - далеч си от истината.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- Mich
- ще става разбирач
Колега точно за това са създадени търсачките и не напразно гугъл е една от най-големите компании в света.КИРО написа:А според теб,писаници от 6 - 7г вече,как да се класифицират ?
Ама къде беше ?

Замисъл явно няма достатъчен, след като при влизане в подводен раздел има едно напълно ненужно и излишно кликване в подводен риболов. Ами след като няма друга алтернатива за избор на тема и е само подводен риболов, нормално е от подводен раздел да се влиза направо в темите, без да се клика отново в подводен риболов излишно. И това е само една от многото излишности и усложнения.
А морския раздел е манджа с грозде и оцет. Да се чуди човек къде да влиза да чете актуална информация и за да се види кои теми са активни трябва да се прерови целия раздел. После ми говорете, че не печелите от кликания и не го усложнявате нарочно.
Аиде успех
който не лови, няма да яде 

Колега, поне обърни внимание кой създава темите ..... създават ги потребителите, а не администраторите....някой има някакво питане и хоп нова тема(често без смисъл)....пресен примерMich написа:Защо не направите и отделни теми по месини с които ловим, по куки, риболов според номера на вирбела, воблера, цвета на оловото. Отделна тема за риболов с кръгли плувки, квадратни, спираловидни, жълти, червени, зелени и т.н с куки от 1 до 22 номер, с месини от 0.08 до 100 и т.н и за рибите по сантиметри ги разделете и броя очи и люспи![]()
![]()
и....и.....
Те теми могат да се измислят хиляди, ама май печалбата от кликанията гоните и затова постоянно слагате още и още..

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

И да мрънкаме и да не мрънкаме,
Набутаха ни го
и това е.Ох кеф
няма такъв кеф 
В тая държава от сякъде та
и по хубу ти става,на меня де.
Аие аз стачкувам веке.
П.п само Кире и някой друг, да си лафят тукя, веке,стана.
Набутаха ни го

В тая държава от сякъде та

Аие аз стачкувам веке.
П.п само Кире и някой друг, да си лафят тукя, веке,стана.

- КИРО
- Обратна връзка:

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
И на мен не ми уйдисва необходимостта от още едно кликване за да вляза в подводния риболов, обаче като се размислих има логика в сегашната подредба на подводния раздел. За сега в подводен раздел е само подводния риболов. Утре обаче може да се появи и фридайвинг и скуба дайвинг и подводна фотография и т.н. Ако такава е била идеята на администраторите съм съгласен. Пък дори и да не е била такава им давам моята - безплатноMich написа:Замисъл явно няма достатъчен, след като при влизане в подводен раздел има едно напълно ненужно и излишно кликване в подводен риболов. Ами след като няма друга алтернатива за избор на тема и е само подводен риболов, нормално е от подводен раздел да се влиза направо в темите, без да се клика отново в подводен риболов излишно. И това е само една от многото излишности и усложнения.

- barutchiata ©
- Администратор
Pretor написа:
И на мен не ми уйдисва необходимостта от още едно кликване за да вляза в подводния риболов, обаче като се размислих има логика в сегашната подредба на подводния раздел. За сега в подводен раздел е само подводния риболов. Утре обаче може да се появи и фридайвинг и скуба дайвинг и подводна фотография и т.н. Ако такава е била идеята на администраторите съм съгласен. Пък дори и да не е била такава им давам моята - безплатно. То черпането не се брои
.
Най после един човек който гледа прозорливо! Идеята е точно такава! Виж за фридайвинга не се бях сетил, или по точно не бях запознат. Може и него да включиме, и май ще трябва да почерпя за това. Харесвам конструктивни предложения.