Митя Дурумов, сомето и белата риба в епизоди... три в едно!

Всичко за сладководния риболов.

Модератор: bobopeli

durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

...и да смениш заглавието,...Батка.... на темата "хвана сом...хвана"... чи и видео тури...както беше обещал.....

...къде го има туй, бе Батка....само в тоз велик форум :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ами като гледам хванал сом и бяла риба . 8) :lol: :lol: Браво Дорумов,браво Батка.Другия път по големи...........Ама като гледам и ти ша станеш гьоладжия :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Абе хвана хавана ...ама на моя комп не мога да видя нищо....надеждата ми е в Локолчо...да драсне едно дискче... :lol:

Най-добре пусни некоя снимчица като тази например.......... :lol:

Изображение
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

barutchiata написа:...............Ама като гледам и ти ша станеш гьоладжия :lol: :lol: :lol:
...абе гьоладжия...ама само по vip гьоловете ще ходя :lol: :lol: :lol:

Ей, Барут....кога ши'са видим с тебе, бе ...приятел ???????? аре на море малко :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

durumov написа:
barutchiata написа:...............Ама като гледам и ти ша станеш гьоладжия :lol: :lol: :lol:

Ей, Барут....кога ши'са видим с тебе, бе ...приятел ???????? аре на море малко :lol: :lol: :lol:
Роди ми се син и не мога да мръдна за сега никъде :oops: :cry: :cry:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

barutchiata написа:
durumov написа:

Роди ми се син и не мога да мръдна за сега никъде :oops: :cry: :cry:

Татееееее........... :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Честито да ти е жив и здрав сина...още малко и ....с Тати за риба.... :lol:
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Да ти е жив и здрав и голям рибар да го направиш и него Баруте.
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

barutchiata написа:Роди ми се син и не мога да мръдна за сега никъде :oops: :cry: :cry:
... браво....бе юнак.....впрочем вече 2 юнака :smt041
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Да честитим и на нашия колега Морския вълк - Денчо, който в четвъртък 10 август стана ДЯДО на един слъдък Калоянчо...още едно Морско вълче в тайфата...е сега е в Плевен ...но като поотрасне ще идва на морето...с дядо за рибка... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Да му е жив и здрав........и само радости да носи 8) :lol:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Играта продължава....след Митачето при мен гостува....бат Милене не ревнувай :lol: :lol: :lol: ....Вероничка и Данчо...та с тях има....познай....сефте на бяла за двамата....е и аз хванах малко... и сомче и бяла.... :oops: но по важното е какво изпусна Данчо.....ами ще ви кажа , трясна му голям сом....щеше да изкърти стойката Митак....знаеш за коя става въпрос...и като я извади пръчката Данчо...повлече я здраво и.........откачи....мамка му и сом, тая година му стана навик... :twisted: а Вероничка още сигурно е бясна на една голяма бяла рибка... :lol:
Господ може всичко чада мой !
Veronika

Мнение от Veronika »

Следващия път ще ги хванем. Важното е че не бяхме капо въпреки падането на нивото на язовира и аз и Данчо хванахме по 1 бяла. Но сома на Данчо наистина изкриви стойката яко. Обеца на ухото от тази година ще ми е един съвет на Динко обаче." Не си давай въдицата на друг като ти дръпне" :lol: :lol: :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Анатемосания написа:....при мен гостува....бат Милене не ревнувай :lol: :lol: :lol: ....Вероничка и Данчо...
Ами някое фото няма ли да качите , бе.... да видят кви сте ми майстори :lol:
Veronika написа:..................един съвет на Динко обаче." Не си давай въдицата на друг като ти дръпне" :lol: :lol: :lol:
...Права е Вероника.............ама на Динко му е писнало от "стажанти".........че и аз в т'ва число, ....

....само че имам за него бърз и качествен метод за намиране/набавяне на жива стръв за Сометата дето ви бягат -понеже с 4ри живи рибета работа не става за едър сом,(нашта стръв толкова беше) ....те малките са толкова захитряли, че отмъкват рибето яко...и си оставаш с удара и голите куки :lol: :lol: :lol:
Veronika

Мнение от Veronika »

Ще качим снимки разбира се. Само нека приключим с насъбралата се от почивката ни работа. А ти качи ли снимка на бялата си риба? :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Сладководен Риболов”