Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

Митя Дурумов, сомето и белата риба в епизоди... три в едно!
Модератор: bobopeli
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...абе гьоладжия...ама само по vip гьоловете ще ходяbarutchiata написа:...............Ама като гледам и ти ша станеш гьоладжия![]()
![]()

Ей, Барут....кога ши'са видим с тебе, бе ...приятел ???????? аре на море малко

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
- barutchiata ©
- Администратор
- Local
- учете се от него
barutchiata написа:Роди ми се син и не мога да мръдна за сега никъдеdurumov написа:...абе гьоладжия...ама само по vip гьоловете ще ходяbarutchiata написа:...............Ама като гледам и ти ша станеш гьоладжия![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ей, Барут....кога ши'са видим с тебе, бе ...приятел ???????? аре на море малко![]()
![]()
![]()
![]()
Татееееее...........

Клавиатура риба не лови!!!
- barutchiata ©
- Администратор
-
- сериозен играч
Играта продължава....след Митачето при мен гостува....бат Милене не ревнувай
....Вероничка и Данчо...та с тях има....познай....сефте на бяла за двамата....е и аз хванах малко... и сомче и бяла....
но по важното е какво изпусна Данчо.....ами ще ви кажа , трясна му голям сом....щеше да изкърти стойката Митак....знаеш за коя става въпрос...и като я извади пръчката Данчо...повлече я здраво и.........откачи....мамка му и сом, тая година му стана навик...
а Вероничка още сигурно е бясна на една голяма бяла рибка... 

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ами някое фото няма ли да качите , бе.... да видят кви сте ми майсториАнатемосания написа:....при мен гостува....бат Милене не ревнувай![]()
![]()
....Вероничка и Данчо...

...Права е Вероника.............ама на Динко му е писнало от "стажанти".........че и аз в т'ва число, ....Veronika написа:..................един съвет на Динко обаче." Не си давай въдицата на друг като ти дръпне"![]()
![]()
....само че имам за него бърз и качествен метод за намиране/набавяне на жива стръв за Сометата дето ви бягат -понеже с 4ри живи рибета работа не става за едър сом,(нашта стръв толкова беше) ....те малките са толкова захитряли, че отмъкват рибето яко...и си оставаш с удара и голите куки

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!