Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална Среща 9 - Предложения..?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Национална Среща 9 - Предложения..?
Не съм ходил на Езерово но Гугъл ми показва че е към Варна. Там ли е и няма ли да е далече на колегите от запад?
Не че ми е близо но Сопот и Крапец и на мен ми допадат. В центъра са и са свободни от забраната. За датите нямам нищо против стига да съм си в БГ там съм.
Не че ми е близо но Сопот и Крапец и на мен ми допадат. В центъра са и са свободни от забраната. За датите нямам нищо против стига да съм си в БГ там съм.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Не искам да споря,но да попитам,как 1-6 май?
2,3,4,5 май са работни дни,така че се получава 6,7,8!
Да не говорим,за 4-мата Гергевци(Георг,Лисецки,Мулти и Хости),все пак си е техен празник и могат да решат да са си със семействата,както и многото други техни адаши и хора със синове и дъщери Георги и Гергана(аз например имам 2-ма празнуващи-майка и тъст)...В общи линии ситуацията е същата като с абитюрентските,налага ни се да избираме къде да идем!
Така че глас народен-глас Божий!
2,3,4,5 май са работни дни,така че се получава 6,7,8!
Да не говорим,за 4-мата Гергевци(Георг,Лисецки,Мулти и Хости),все пак си е техен празник и могат да решат да са си със семействата,както и многото други техни адаши и хора със синове и дъщери Георги и Гергана(аз например имам 2-ма празнуващи-майка и тъст)...В общи линии ситуацията е същата като с абитюрентските,налага ни се да избираме къде да идем!
Така че глас народен-глас Божий!
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
да се направи анкета,и да се реши окончателно датата,мисля,че е най-справедливо,,,вече съм отделил последните 15 наденици и няколко литра много добро домашно винце

НИКОГА КАПО,,,,
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Явно ти е бъгав гугъла!Andrey_76 написа:Не съм ходил на Езерово но Гугъл ми показва че е към Варна. Там ли е и няма ли да е далече на колегите от запад?

Да ви кажа ... планувал съм отпуск след 20-ти!До тогава нямам никаква възможност за присъствие!Така че,има ли анкета аз съм за края на май!Водоемът не ме бърка!
-
- кандидат преподавател
Има Езерово и към Варна но става въпрос за Езерово Пловдивско
МОЯТА РИБА СИ Е МОЯ
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
Надявам се, че става дума за Езерово, Първомай, България / за Google/
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
Да точно за тамicokanev написа:Надявам се, че става дума за Езерово, Първомай, България / за Google/

-
- кандидат преподавател
Прав е Павката то и аз се заблудих нещо,верно 6.7.8 са почивни .Pavkata 1977 написа: 2,3,4,5 май са работни дни,така че се получава 6,7,8!

Трябва да видя де ще ти бъде палатката, та да се присламча по-близичкоribar4oto написа:да се направи анкета,и да се реши окончателно датата,мисля,че е най-справедливо,,,вече съм отделил последните 15 наденици и няколко литра много добро домашно винце![]()

Аз само да предложа....ако е на Езерово и любезния домакин осигури ток до мястото на бивака, аз ще донеса професионална DJ апаратура и ще се нагърбя с това да направя един страхотен купон поне едната вечер....лошото е че по абитуриентските балове ще работя всяка вечер и няма да мога да дойда....така че пускайте анкетата и да гласуваме 

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Няма жица но генератор сигурно ще има. А пък как ми и липсва техното от Копринка.evgeniboy написа:Аз само да предложа....ако е на Езерово и любезния домакин осигури ток до мястото на бивака, аз ще донеса професионална DJ апаратура и ще се нагърбя с това да направя един страхотен купон поне едната вечер....лошото е че по абитуриентските балове ще работя всяка вечер и няма да мога да дойда....така че пускайте анкетата и да гласуваме

А бе хора ,не ви ли е малко ТЕХНОТО по градове и паланки 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- учете се от него
Края на май е добре, още повече че бат Бойко отпуснал 22.05 за почивен
Та 22-25. 05 е добра дата

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
strijok написа:Края на май е добре, още повече че бат Бойко отпуснал 22.05 за почивен![]()
Ванкаааааа, оправи си календра бре 22.05 е Неделя, обявения почивен ден е 23.05 та 21-24.05 ?????
- krokibg
- учете се от него
Както съм казвал и преди,няма да се меша,където и да решите,просто съм там,стига да съм жив и здрав

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!