Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална Среща 9 - Предложения..?
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Национална Среща 9 - Предложения..?
Момци пролетта на пук на баба Mарта все пак ще дойде,надявам се....
Не е ли време да поговорим и дискутираме ,дати ,място и там другите му салтанати за поредната национална среща.
И след като поумуваме да се пусне една анкета .Вариатите са или преди забраната или след нея,или пък по време на забраната както е било до сега.Ако спазим обичая и я направим по време на забраната ще трябва да се надяваме да ни приемат на някой частен водоем
Аз много много претенции нямам ,единствената е да е в центъра на България ,не че ако е някъде другаде няма да дойда ,ама така ще е удобно за всички .
То сигурно тая тема няма да помогне ще трябват анкети и т.н.т за което мисля че,Митев и Румци ще се погрижат ,ама рекох да поведа хорото

Не е ли време да поговорим и дискутираме ,дати ,място и там другите му салтанати за поредната национална среща.
И след като поумуваме да се пусне една анкета .Вариатите са или преди забраната или след нея,или пък по време на забраната както е било до сега.Ако спазим обичая и я направим по време на забраната ще трябва да се надяваме да ни приемат на някой частен водоем

Аз много много претенции нямам ,единствената е да е в центъра на България ,не че ако е някъде другаде няма да дойда ,ама така ще е удобно за всички .
То сигурно тая тема няма да помогне ще трябват анкети и т.н.т за което мисля че,Митев и Румци ще се погрижат ,ама рекох да поведа хорото

- StoychevV
- разбира нещата
Re: Национална пролетна среща
През забраната,може да се проведе на язовир Малиново той е държавен и попринцип не го забраняват
а и има удобни места за бивак ,а и е горе долу на централно място

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Предлагам срещата да е преди забраната около 12-13 април е уикенд . Все пак това е най благоприятното време за риболов. Водоема да е хубав и горе долу дашен.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Язовир Сопот също е разрешен повреме на забраната. Поне други години е бил.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
dako71 написа:Предлагам срещата да е преди забраната около 12-13 април е уикенд .
Може да има сняг все още по това време....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Моля в дебатите по темата да се дават предложения за дати и водоеми , за да може по-късно да пусна и анкета за гласуване 

-
- ще става разбирач
Re: Национална Среща 9 - Предложения..?
Предлагам датите 14-15 май, на пресевните между село Ягода, и село Шаново.Местата са разкошни за лагер,няма забрана,и риба има достатъчно.
И падащата звезда е била изгряваща .
-
- кандидат преподавател
Момци като давате предложения имайте на в предвид че,където и да е някой трябва да се нагърби с някаква организация.Като на пример запазване на място и така....
Абе що пролетната да не е на Езерово ,това е моето предложение,аз лично съм говорил с Любака ,няма проблем решим ли там сме
Абе що пролетната да не е на Езерово ,това е моето предложение,аз лично съм говорил с Любака ,няма проблем решим ли там сме

- undergrounder
- вече хвърля и на тежко
Колега,проверете дали тогава не е Цветница,защото ако е празник няма да дойдат много хора.
Кошмара на рибаря-Сънува рибаря,че е умрял и жена му му продава такъмите на цената на която и е казал,че ги е купувал.

ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО
- ninastefanina
- сериозен играч
И аз съм за Езерово,а за датите-поне да е по топличко 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
slivnalia написа:Момци като давате предложения имайте на в предвид че,където и да е някой трябва да се нагърби с някаква организация.Като на пример запазване на място и така....
Място Езерово, дати 21-24.05.2011г.
- ninastefanina
- сериозен играч
nasco2 написа:
Място Езерово, дати 21-24.05.2011г.

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
ЗАМясто Езерово, дати 21-24.05.2011г.

ДА СПРЕМ БРАКОНЕРИТЕ ЗАЕДНО