Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Нови правила от МОН..
Модератор: dantho.mihov
Re: Нови правила от МОН..
GODzillata написа:Мое да пишем кът ората, а моем и да не пишем....ама глеам да пишем, щот иначе мое да ме не разберете.....та те така...яла те как моем, къ се говори у назе:![]()
"Мука ми припада кага заприказваме за риба.Нема съга рибоци и тава си е. А по-рано: шаранье,щуки,сомове,якбалаци,бибанье,линове...
Мани,мани...Апа тава чигата сигур я нема по Дунава вече.Но и бел амур редко излази,само по некой бабой,оклей или мръшова таранка...най-млого да се фане.Тава по Дунава кви места имаше...e-хеееее да го еба.
Нема риба бацета, що сме боклуци - браконьере довръшиа едно от рибарските райски кътчета в таа дръжава - имам предвид Дунава. Да го тура на майкя им крадлива - алчни, примитивни уроде къде след тех остава Чернобил... Тава ми а болна тема и верно ма а могу яд къде тиа смрадове съсипват сичко!
Нема риба у България. Шото ние всинца сме пустиняци и бедняци и като одим за риба гледаме да фанем да я земем и да я изедем. А то беден народ и такава боклучива риба като по тея гьолове нашете едем. Па и тея уруде с тока, секаче съм ги копал с правата лопата. Избия сумати и риба. Я риба не ям от нашете локви. Я като одим я пущаме, особено маненките да растат. Друго си е деа да ида у назе и да се нафръгам със свинско, да са втумба. И те тава а спасението - връщание на на малките рибенца и бой по бракониерете."
![]()
![]()

Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
- трапера
- сериозен играч
Георги Вутов написа:Абе за XI век не знам ама виж ся XXI е друг въпрострапера написа: Две мнения по въпроса няма,все пак сме XI век.![]()
![]()

лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
-
- кандидат преподавател
Трапер,това под линията в оригинал звучи така: "Никога не е късно да се усереш!"Но ако това те притеснява през целия живот,определено имаш проблем.За това също е виновно МОН /каквото и да означава това в крайна сметка /.Гледайте по-широко на тези неща-и гъзовете си да скъсате,нашите и вашите деца ще бъдат тиквеници и простаци -защото обществото,в което са израсли,е толерирало придобиването на именно такива качества.Когато обществото по рожден манталитет е тъпанарско,няма никакво значение дали държавата се намира в Европа или в Азия.
- трапера
- сериозен играч
Отдавна не ме притеснява.Не се е случвало веднъж и сигурно ще има още!Относно манталитета си дяволски прав.По тази причина вече не съм в БГ.Има още много причини но спирам до тук,защото ако продължа ще бъде спам.
лягам си star
събуждам се super star
събуждам се super star
Много мъдрост има в мисленето на колегата инкубус,това е жалката истина.Дано ,не е правилно далновидството му, и това да не се случи с поколението ни.Кой ли не псува държавата в този момент на безизходица.Здраве на всеки БЪЛГАРИН и надежда за по добро бъдеще!