Нови правила от МОН..

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
jagger1
разбира нещата
разбира нещата

Re: Нови правила от МОН..

Мнение от jagger1 »

GODzillata написа:Мое да пишем кът ората, а моем и да не пишем....ама глеам да пишем, щот иначе мое да ме не разберете.....та те така...яла те как моем, къ се говори у назе: :wink:

"Мука ми припада кага заприказваме за риба.Нема съга рибоци и тава си е. А по-рано: шаранье,щуки,сомове,якбалаци,бибанье,линове...
Мани,мани...Апа тава чигата сигур я нема по Дунава вече.Но и бел амур редко излази,само по некой бабой,оклей или мръшова таранка...най-млого да се фане.Тава по Дунава кви места имаше...e-хеееее да го еба.

Нема риба бацета, що сме боклуци - браконьере довръшиа едно от рибарските райски кътчета в таа дръжава - имам предвид Дунава. Да го тура на майкя им крадлива - алчни, примитивни уроде къде след тех остава Чернобил... Тава ми а болна тема и верно ма а могу яд къде тиа смрадове съсипват сичко!

Нема риба у България. Шото ние всинца сме пустиняци и бедняци и като одим за риба гледаме да фанем да я земем и да я изедем. А то беден народ и такава боклучива риба като по тея гьолове нашете едем. Па и тея уруде с тока, секаче съм ги копал с правата лопата. Избия сумати и риба. Я риба не ям от нашете локви. Я като одим я пущаме, особено маненките да растат. Друго си е деа да ида у назе и да се нафръгам със свинско, да са втумба. И те тава а спасението - връщание на на малките рибенца и бой по бракониерете."

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:lol: :smt042 :smt043 :smt043 :smt043 :smt043
Риболовът е като песен, която можеш да слушаш цял живот. И колкото повече я слушаш, толкова повече ти се пее. Няма насита, няма спиране. А ако тази песен се запее и с приятели, тогава концерта е доживотен.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Георги Вутов написа:
трапера написа: Две мнения по въпроса няма,все пак сме XI век.
Абе за XI век не знам ама виж ся XXI е друг въпрос :lol: :lol: :lol:
:oops: Упс :lol:
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Трапер,това под линията в оригинал звучи така: "Никога не е късно да се усереш!"Но ако това те притеснява през целия живот,определено имаш проблем.За това също е виновно МОН /каквото и да означава това в крайна сметка /.Гледайте по-широко на тези неща-и гъзовете си да скъсате,нашите и вашите деца ще бъдат тиквеници и простаци -защото обществото,в което са израсли,е толерирало придобиването на именно такива качества.Когато обществото по рожден манталитет е тъпанарско,няма никакво значение дали държавата се намира в Европа или в Азия.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Отдавна не ме притеснява.Не се е случвало веднъж и сигурно ще има още!Относно манталитета си дяволски прав.По тази причина вече не съм в БГ.Има още много причини но спирам до тук,защото ако продължа ще бъде спам.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
vlad68
новобранец
новобранец

Мнение от vlad68 »

Много мъдрост има в мисленето на колегата инкубус,това е жалката истина.Дано ,не е правилно далновидството му, и това да не се случи с поколението ни.Кой ли не псува държавата в този момент на безизходица.Здраве на всеки БЪЛГАРИН и надежда за по добро бъдеще!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”