Проверка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

burg
разбира нещата
разбира нещата

Re: Проверка

Мнение от burg »

Винаги съм си вадил билет! И колкото да съм се замислял дали тези пари са отишли по предназначението си, съм го правил отново и отново :butthead: :ANAL: :butthead: :ANAL: с надеждата, че допринасяме с нещо добро за развитието на любимото ни Хоби. Напоследък, като че ли има някакви проблясъци за подобрение на нещата :mrgreen: А за последните 10 години съм проверяван всичко на всичко -три пъти, като последно това се случи лятото на 2009г. на язовирче до с.Черноморец близо до морето. Изненадани от факта, че с колегата ми имаме билети и похвалите ми към тях , че съм видял на живо проверяващ :lol: :lol: :lol:(проверяващите бяха от ИАРА - Бургас) не бяха възприети много въодушевено. :oops: От тогава съм в очакване на нови срещи- да видим до кога :twisted:
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Птоверка

Мнение от snegk »

bisqo написа: Илийка къде е логиката да те проверяват на арендован водоем след като арендатора си отговаря за рибната популация ? Ами ако арендатора ми познат и си ме пуска и мрежа да пускам там,кво ще ме санкционират ли?
Билета е удостоверение за риболов, тоест, че имаш право да практикуваш любителски риболов.Относно платените водоеми и забраната, там зависи платения с какъв статут е.На теца е забранено през забраната, независимо, че е платен.Има и някой ведомствени (май-така се казваха) на които също е забранено.Мисля, че тези които са на сдружения също са забранени през забраната.Обаче на някой от тези водоеми пускат да се лови риба и когато минат на проверка става лошо.Аз не съм съгласен хем да плащам такса, хем да бъда глобяван, не че ще ме глоби де, ще му смачкам кофата преди това :lol: :lol:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
nas95
новобранец
новобранец

Мнение от nas95 »

Досега винаги съм ходил за риба С билет и никога досега не съм бил проверяван.
mlc
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от mlc »

Първия ми билет е откогато бях 4-5 клас ,пропуснал съм 1г. казармата/18месеца без 8дни служба/, сега съм на почти 40г. ,само 2/два/ пъти са ме питали, без да искат да го видят.Миналогодишния даже съм го снимал на GSM-ма ,ако случайно тръгна само с мотора и една въдица.
Процесът по улова на риба е толкова увлекателен, че с времето от навик той се превръща във всепоглъщаща страст.
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

За последните 10 години ме провериха три пъти. Един път гранична полиция и два пъти от ИАРА.Последните правеха зимни акции срещу търмъкчиите.Направи ми впечатление,че латото, катера на ИАРА си патрулира по Дунава,но един път не дойде до острова да проверяват.А имаше дни,в който по чуканите на острова имаше двайсетина лодки.
Копие на билета,капитанското и документа на лодката винаги стоят на сухо под палубата.
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Мен веднъж са ме проверявали на Дунав до кея на с.Остров незнам какви са били имаха пистолети.
Аватар
Ачо ♣
учете се от него
учете се от него

Мнение от Ачо ♣ »

От 1975 година до сега редовно си вадя билет.До 1994 год. независимо кой язовир съм посещавал/или река/са ми правени проверки! От 1995 г. до сега съм проверяван само пет пъти!?! Сигурно ходя на риба по минералните извори,където няма служители на ИАРА ? :lol: Изводите ги оставям за вас!
Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”