Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Проверка
Модератор: dantho.mihov
Проверка
Пускам темата в продължение на друга тема, да видим ИАРА колко си върши работата. Та моля всеки да напише има ли риболовен билет и колко пъти е бил проверен за последната година. Започвам аз - имам билет и не съм проверяван.
Последно промяна от bisqo на Сря Мар 23, 2011 8:42 am, променено общо 1 път.

Незнанието не е извинение.
Re: Птоверка
За миналата 2010 г.
Веднъж на Дунав и два пъти на яз. "Студен кладенец"
От началото на тази година са ме проверили два пъти.
На Кочериново и на Панчарево. Даже автограф имам от проверяващия в билета.
Тази седмица съм на Студен кладенец, та предполагам ще се увеличат бройките
Веднъж на Дунав и два пъти на яз. "Студен кладенец"
От началото на тази година са ме проверили два пъти.
На Кочериново и на Панчарево. Даже автограф имам от проверяващия в билета.
Тази седмица съм на Студен кладенец, та предполагам ще се увеличат бройките
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Билет имам от шест годишен като единственото прекъсване беше докато бях в казармата
За тази година от седми февруари до сега имам две проверки .

За тази година от седми февруари до сега имам две проверки .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- КИРО
- Обратна връзка:
Нямам билет,не са ми правили през живота птоверки.
Колега,оправи си заглавието.

Колега,оправи си заглавието.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- mitiogt
- ще става разбирач
за 20 години риболов още не знам какво е проверка от горски или иара 

Любими Риболовни сайтове:
Най-добрият риболовен магазин Ribata.eu
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От 40 години веднъж , иначе до миналата година имах,но вече не виждам смисъл.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- koda33
- разбира нещата
Билет имам , ама проврка съм видял един път , бях в първи клас май

Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- mitiogt
- ще става разбирач
не е добра идея , веднъж няма да си извадиш билет и ще те проверятboki speca написа:От 40 години веднъж , иначе до миналата година имах,но вече не виждам смисъл.

Любими Риболовни сайтове:
-
- кандидат преподавател
Без да броя соц.времето,от 2004 г.досега всяка година имам билет,който за осмата вече година, е бил проверяван общо 3 пъти.И трите пъти от служители на ИАРА-Кърджали.И въпреки "птоверката"на bisqo а и на другата му тема за" гласа",заявявам,че ще продължавам да си плащам за билет всяка година в тоя ми живот -за следващия не поемам никакви ангажименти все още 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
за около 12-13 години съм проверяван около 10 пъти от ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ и нито веднъж от ИАРА .....а и един път докато се разхождах около рекичката един с кaмуфлаж ме пита ''абе ти рибар ли си или иманяр '' ,та тоя или е бил от историческия музей или от ИАРА 

Последно промяна от czd на Сря Мар 23, 2011 12:06 am, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател
Те от историческите музеи нямат пари за камуфлажи-плащат им колкото за "бог да прости".Ще да е бил от ченгетата от "БОП",дето с ВИФ-аджийските си мозъчета борят иманярството и търговията с археологически и културни ценности.А ако е бил от ИАРА,най-вероятно е бил и махмурлия,та не му се е занимавало на човека,пък и не е видял мрежа наоколо...
- krokibg
- учете се от него
INCUBUS написа:Те от историческите музеи нямат пари за камуфлажи-плащат им колкото за "бог да прости".Ще да е бил от ченгетата от "БОП",дето с ВИФ-аджийските си мозъчета борят иманярството и търговията с археологически и културни ценности.А ако е бил от ИАРА,най-вероятно е бил и махмурлия,та не му се е занимавало на човека,пък и не е видял мрежа наоколо...
А може да е бил ИАРА иманяр,да е помислил че копа в неговата дупка

Аз съм проверяван доста,ама като ме приближат и ме видят,почваме да си правим лаф

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- venkov71
- научил се да хвърля
Всяка година си вадя билет,проверяват ме сравнително рядко,5-6 пъти в годината.
Тази година още не са ми искали билет,може да им е студено на иараджийте
Тази година още не са ми искали билет,може да им е студено на иараджийте

ако можех да превърна хобито си в професия......
-
Проверяван съм дори и на платен водоем, даже ми се караха, защо не съм написал името на водоема.В крайна сметка проверяващия го написа, понеже аз нямах химикал
По въпроса със стачките, всяко нещо за да има ефект, то трябват хора, най вече трябва да се направи по-правилния начин.Това, че някой няма да си купи билет няма да промени нещата, само ще плаща глоби и с право, това е нарушение на закона,но ако 50 000 човека обявят в медиите, че ще стачкуват, да излязат на улицата и спират да си плащат билетите, няма да ходят за риба една година, тогава нещата ще са различни и ще има ефект.Обаче като знам колко хора се събраха в петицията, а трябваше само да отделят една минута в Интернет, то изхода от всяко начинание ми е ясен.Просто не ставаме, поне по-голямата част.Иначе само за една година от глоби могат да се съберат толкова много пари, че 10 години занапред ще има пари за болните деца и хората с уврежданията, даже може и някоя риба да пуснат.Поне 90% от колегите ще бъдат глобени, брой въдици, брой куки, нощен риболов , мрежи, токове, парашути, търмъци и др..Това е една мандра за пари, но няма сериозно управление.Те не искат да събират пари а ние искаме да ги караме да зарибяват, засаждат гори, да почистват и др. от сорта.Спирам, че.......

По въпроса със стачките, всяко нещо за да има ефект, то трябват хора, най вече трябва да се направи по-правилния начин.Това, че някой няма да си купи билет няма да промени нещата, само ще плаща глоби и с право, това е нарушение на закона,но ако 50 000 човека обявят в медиите, че ще стачкуват, да излязат на улицата и спират да си плащат билетите, няма да ходят за риба една година, тогава нещата ще са различни и ще има ефект.Обаче като знам колко хора се събраха в петицията, а трябваше само да отделят една минута в Интернет, то изхода от всяко начинание ми е ясен.Просто не ставаме, поне по-голямата част.Иначе само за една година от глоби могат да се съберат толкова много пари, че 10 години занапред ще има пари за болните деца и хората с уврежданията, даже може и някоя риба да пуснат.Поне 90% от колегите ще бъдат глобени, брой въдици, брой куки, нощен риболов , мрежи, токове, парашути, търмъци и др..Това е една мандра за пари, но няма сериозно управление.Те не искат да събират пари а ние искаме да ги караме да зарибяват, засаждат гори, да почистват и др. от сорта.Спирам, че.......

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ribar4oto
- вече хвърля и на тежко
от 15 години имам билет,да са ме проверявали най-много 10тина пъти и то последните години,но в последно време наистина се засилиха проверките,и винаги първо него слагам в джоба,защото както казва колегата един път ще го забравиш и тогава ще те проверят-а иди им обяснявай тогава,че си го забравил
А и съм сигурен,че на един свободен водоем,ако има 100 човека след проверка ще останат най много 5

НИКОГА КАПО,,,,