Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Буната на НОЙ-Варна
Модератори: emo vasilev, alekst
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
.......за "миризливата илария" не ща да чувам ... тамън тръгна зизито ...и времето се прееба
тя бяга от такава ветрова вълна. Сега ако смени посоката си вятъра ши'видите едно мъртво вълнение и отиде 48 часа докато всичко си легне на мястото
Единственото място за зарган е вълнолома и то долу западно изложение. Там се скатават по някоя и друга човка!

Единственото място за зарган е вълнолома и то долу западно изложение. Там се скатават по някоя и друга човка!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ще рече...качваш се на вълнолома по стълбичката , вървиш към 150-200 метра към Фара и гледаш вдясно една малка стълбичка, по която да слезеш пак ..... и си с изглед към Военноморските ... а в дясно ти е Яхт клуба - като духа от Изток и се пени моретоDobo написа:Какво ще рече западно изложение вътре в пристанишето ли?

....подържахме връзка по GSMите с един мой човек - заклет зарганджия - той извади на описаното по горе място 9 заргани за 1 час...а аз на Малкия фар - само 2...... през 5 минути ми минаваше катер отпреде и си пазех линията .... абе все пак 39 кинта съм се тръшнал за нея.
Там където е дребосъка...там е и зарганата .... тая човка ги гони чак под яхтите...на тръгване едни старчоцикоментираха, че водата играела от дребос, който се стрелкал светкавично ту в една ту в др. посока.... ами кво е туй ... чернокоп на хоризонта няма....остава зизи.............ммммммммм....подушвам я от километри

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- новобранец
Привет и от мен !
Вчера на НОЙ - 3 заргани(двете мазни каиши
), 1 платерина(по учебник) , 12 сафрида (прекрасни малки гадинки), 10 боклукджийки и 2 барбунки 
Супер готинйо си прекарах деня, валя и дъжд , пече слънце...абе екстремен спорт си е рибарлъка.
Колеги Зизитата се показват вече;)
Пропуснах да отбележа, че всичката тази риба изкарах на потъваща бомбарда, а всички останали който ловяха на плаваща не можаха и с толкова да се похвалят. Просто рибата него ден не кълвеше.
Платерината ме изненада вече по тъмно към 19.30ч.
Имах 4-5 червея и реших да ги заредя и така да си ходя. Вече супер изморен едва-едва навивам и изведнаъж...тък-тък и...бамммммм....як трус:)
Разбрах аз кво стана , ама се притесних как ще го изкарам това прасе с таз малката зарганска кукичка и повод 0.18.
Изкарах го ...и така го изпържи жената ...рибата беше пълна с хайвер.
Аре наслука от мене и да се похвалите !
Леле мале колко ракия и бира изпиха тез 3 зарганки и таз платерина и сафрида и той пи
Вчера на НОЙ - 3 заргани(двете мазни каиши

Супер готинйо си прекарах деня, валя и дъжд , пече слънце...абе екстремен спорт си е рибарлъка.
Колеги Зизитата се показват вече;)
Пропуснах да отбележа, че всичката тази риба изкарах на потъваща бомбарда, а всички останали който ловяха на плаваща не можаха и с толкова да се похвалят. Просто рибата него ден не кълвеше.
Платерината ме изненада вече по тъмно към 19.30ч.
Имах 4-5 червея и реших да ги заредя и така да си ходя. Вече супер изморен едва-едва навивам и изведнаъж...тък-тък и...бамммммм....як трус:)
Разбрах аз кво стана , ама се притесних как ще го изкарам това прасе с таз малката зарганска кукичка и повод 0.18.
Изкарах го ...и така го изпържи жената ...рибата беше пълна с хайвер.
Аре наслука от мене и да се похвалите !
Леле мале колко ракия и бира изпиха тез 3 зарганки и таз платерина и сафрида и той пи

Последно промяна от -=КаРаГьоЗ=- на Сря Сеп 20, 2006 10:46 pm, променено общо 1 път.
- ribolovec2
- новобранец
-
- новобранец
Във Вторник 11 МАЗНИ Зизита
и 12 иларийки.
Колеги Зизитата вече лакомо похапват червеи.
САмо какъв пир си устроих с тези 11 сладурчета. Накефих се максимално на улова! Наслука !

Колеги Зизитата вече лакомо похапват червеи.
САмо какъв пир си устроих с тези 11 сладурчета. Накефих се максимално на улова! Наслука !

Последно промяна от -=КаРаГьоЗ=- на Сря Окт 04, 2006 10:51 am, променено общо 1 път.
Alosa pontica pontica- I love this fish !
-
- новобранец
До кога ли ще има Зизита ?
Дано не си заминат рано !
Усещането да извадиш ЗИЗИ е несравнимо!
След като удари виждаш СРЕБЪРЕН КАМШИК да плющи на повърхността.
Няма такъв кеф! Пожелавам на всички колеги повече Зизита и повече биричка! Ай НАЗДРАВИ !
P.S. spook, и ти ли беше на НОЙ ?

Дано не си заминат рано !

Усещането да извадиш ЗИЗИ е несравнимо!
След като удари виждаш СРЕБЪРЕН КАМШИК да плющи на повърхността.
Няма такъв кеф! Пожелавам на всички колеги повече Зизита и повече биричка! Ай НАЗДРАВИ !

P.S. spook, и ти ли беше на НОЙ ?
Alosa pontica pontica- I love this fish !