Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

СРЕЩА 4 (05.10.2006)
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
писах че ще доида но утре заминавам на искъра за пет дена много ми се идваше колега не ме брои за резервацията които иска нека доиде да си направим купона на шипока и да ми се обади само с sms 0888 50 94 57 наско иначе докато съм на риба не вдигам телефона които иска само да пусне sms и аз ще му се обадя там съм до петък.msn написа:до тук 10 има ли още желаещи
- Диканаров
- кандидат преподавател
среща 4
Колеги, на линия съм. Отначало ми стана криво, че никой не ми се обади на яз. Сопот, но после си казах по-добре, че не дойдоха. За двете седмици, които прекарах там източваха язовира динамично с около 0.5м на ден. Нивото е с 10-12м по-ниско от оптималното. Рибата и на стената бе стресирана и кълвеше само дребен костур. Хванах само 3 над половинка останалото около 150гр. Хванах и две сулки, едната си отплува за да расте. Мрежи и т.н. щуротии нямаше, което ме очуди. Рядко местните мушмуроци пускат по някоя мрежа след 01.ч Калта, която е до пояс и вероятно контролът от стената са дали резултат. Цялото езеро е на длан. Няма заливи и деренца, където да се крият. Като плувах с лодката виждах мехурчетата от толстолоби, но на нищо не бе възможно да ги хвана. Може на следващата среща да ми дадете съвет. Аз съм ОК за 05.10., но мога след 18.30ч най-рано.
Баруте, да донеса ли албум. Поддържам си поканата за гости у дома. Да снимата трофеите ми.
Баруте, да донеса ли албум. Поддържам си поканата за гости у дома. Да снимата трофеите ми.
- barutchiata ©
- Администратор
-
- кандидат преподавател
опа,
sampo тези снимки са ресайзвани нали ? както и някои липсват
метни ми оригиналите на мейла моля 
sampo тези снимки са ресайзвани нали ? както и някои липсват

http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
WINNERS DON'T USE DRUGS