Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2011
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2011
Ако спазва традицията от последните 2-3 години - първо ще тръгне следобед по сериозно. И то дребни рибета близо до камънакът. След 2-3 часа мисля да проверя тая теория
.
Най вероятно ще хвана .... ама.... друг път. Но ще се похваля де
.

Най вероятно ще хвана .... ама.... друг път. Но ще се похваля де

Нещо не откривам бутон за корекция на поста та ...... .
И аз имам вече 2 зизита. Ама сутрешни
вълноломски . И са от два различни дни
.
Така или иначе вече се появи. И аверът ковна едно и едно му се откачи докато го вдига.
Някакава гад ми счупи куката
. Такава хубава беше - ръждива, от миналата година. Яко опъна и .... гад мръсна! Щях в музея да я слагам тая кука! Язък!
И аз имам вече 2 зизита. Ама сутрешни

Така или иначе вече се появи. И аверът ковна едно и едно му се откачи докато го вдига.
Някакава гад ми счупи куката

Много замря тази тема. Я да я раздвижа с един маломерен симпатяга

Пуснат да расте до септемврийско-октомврийски размери.

Пуснат да расте до септемврийско-октомврийски размери.
Това ми е втория за сезонаBorisK написа:за колко време въртене е това?

Няма ги все още, Борка. Нали знаеш, че ще ти се похваля, ако тръгнат.

Е...., браво най-накрая някой се записа с 1 бройка
Ама на мен друго не ми е ясно този червей, който се вижда на снимката на кука ли е забоден или нещо се е изхлузил и е влязъл в кадър ? 

- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
знам,братле
и аз ще започна да ги търся съвсем скоро като за начало малко по на север пък после ще слизаме надолу.направих новия маняшки заргански такъм, само чакам да ми пристигне влакното за поводите та затова се бавя 

Качествени чепарета Borkata

днес, ходих за попчета пред рибарското селище на "фичоза". водата беше много бистра и за около час под мен минаха 5 - 6 пасажа дребен зарган.
Изхлузил се е по повода. Иначе нормално си е забоден на куката.MARLIN написа: Ама на мен друго не ми е ясно този червей, който се вижда на снимката на кука ли е забоден или нещо се е изхлузил и е влязъл в кадър ?
И това е УВА, колега, а не зарган. Пише го същото някъде назад в темата.Morgannn написа:днес, ходих за попчета пред рибарското селище на "фичоза". водата беше много бистра и за около час под мен минаха 5 - 6 пасажа дребен зарган.
-
- научил се да хвърля
... Ясно, но все пак помислих да не е някъкъв нов монтаж дето не го знаемБоцмана написа:Изхлузил се е по повода. Иначе нормално си е забоден на куката.MARLIN написа: Ама на мен друго не ми е ясно този червей, който се вижда на снимката на кука ли е забоден или нещо се е изхлузил и е влязъл в кадър ?

И аз днес се записах с първи зарган за сезона. Мястото става все по-изтикано-на Отманлий.
- Borkata
- сериозен играч
- Обратна връзка:
хич не е изтикано то.там на едно място ми е тайната явка,когато има вълна до 3-тия етаж и неможе да се ходи никъде другаде там ги късам

Качествени чепарета Borkata

Темата май трябваше да е за сафрид но както и да е
Вчера силен-вилен бях за сафрид нагоре към Шабла.На 3-то хърляне със зелено чипаре-зарган.Така през няколко хвърляния излязоха още 3 рибки и това само на чипаре.След това започна интересната част-удар и вадиш чипарето останало само с по няколко куки.4 чипарета заминаха по този начин .Не ми е тънка майката -0.25-взех да си мисля за чернокоп