Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дългочаканият риболов на платики 21, 23 и 25.06.2011 г.
- jasonsmith
- разбира нещата
Re: Дългочаканият риболов на платики 21, 23 и 25.06.2011 г.
И тоя се обади, дай да видим некой твой излет с по-малко захранка? Айде сподели.begleca_sv написа:колега с толкова захранка прасе на село щяха да отгледат баба ми и дядо ми
Иначе колега поздравления за излета, страхотни тавички.
-
- научил се да хвърля
Браво за риболова колега
И не обръщай внимание на тия каде се заяждат,те винаги си намират причина.Просто си немат друга работа...

Чудесен риболовен излет,колега! Както казва и колегата chirusa_bg" -Продължавай да ги дърпаш и да споделяш риболовните си излети,независимо дали винаги са успешни !!!
п.п. Не заемам ничия страна в спора,но не съм привърженик на заяжданията, обидите и ироничните подмятания,независимо под каква форма са!

п.п. Не заемам ничия страна в спора,но не съм привърженик на заяжданията, обидите и ироничните подмятания,независимо под каква форма са!

Не можеш да отложиш неизбежното. Защото рано, или късно стигаш до мястото, където неизбежното просто седи и чака.!!!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
хубави,хубави ...но не са ли много на брой тези красавици,...24 броики по 1.5 кг. не е ли малко в повече уловеното количество...а колко до въпросната захранка ето.....
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=126&t=40483
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=126&t=40483

Захранката не само, че не е много, като за платика, но е и от "икономичен" видjasonsmith написа:И тоя се обади, дай да видим некой твой излет с по-малко захранка? Айде сподели.begleca_sv написа:колега с толкова захранка прасе на село щяха да отгледат баба ми и дядо ми
Иначе колега поздравления за излета, страхотни тавички.

А що се отнася до нормата, колегите са напълно прави-отдели си рибки до нормата( повече не можеш да изядеш), останалите ги снимай и ги пусни. Отначало ще ти е трудно, но после ще им се кефиш повече

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн