Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дългочаканият риболов на платики 21, 23 и 25.06.2011 г.
Дългочаканият риболов на платики 21, 23 и 25.06.2011 г.
През изминалата седмица направих три риболовни излета на платика на моя любим водоем, на който името умишлено не желая да споделя. И на трите излета заложих на изпитаната от мен от годни захранка на "Fish mania 75" и стръв бял червей и царевица. Ето го и мястото, което някои не се съмнявам, че ще познаят
А това е използваната захранка за платика, протеинови пелети /ванилия и ягода/ и разбира се резултатния зърнем микс
.
Ето го и всичко смесено в кофата + добавен изпънат бял червей
В първия ден резултата бяха 6 платики в порядъка 1,5-2,5 кг. за съжаление батерията на телефона свърши и не можахме да ги снимам.
А това е резултата от втория излет
Просто красота, а платиките са от същия размер.
Много, ама много съжалявам, че снимките от третия рекорден откъм количество за мен риболов не са ми налични, но обещавам до ден два да ги кача допълнително в същата тема. Само да ви кажа, че в този ден излизаха малко по-дребни риби /0,7-2 кг./, но за сметка на това мойте бяха 24 бр., а на приятелят ми Чечо, който беше с мен в този ден 28 бр.
Като извод мога да споделя, че рибата ставаше активна след 9,00 ч. и изключително се влияеше от храната, като почти задължително беше след всяка хваната риба да се дохранва с топки от захранката, зърнен микс и протеинови пелети, които уви май се оказаха разковничето в последния ни риболов.
Пожелавам приятни риболовни мигове на всички Ви
.
А това е използваната захранка за платика, протеинови пелети /ванилия и ягода/ и разбира се резултатния зърнем микс
Ето го и всичко смесено в кофата + добавен изпънат бял червей
В първия ден резултата бяха 6 платики в порядъка 1,5-2,5 кг. за съжаление батерията на телефона свърши и не можахме да ги снимам.
А това е резултата от втория излет
Много, ама много съжалявам, че снимките от третия рекорден откъм количество за мен риболов не са ми налични, но обещавам до ден два да ги кача допълнително в същата тема. Само да ви кажа, че в този ден излизаха малко по-дребни риби /0,7-2 кг./, но за сметка на това мойте бяха 24 бр., а на приятелят ми Чечо, който беше с мен в този ден 28 бр.
Като извод мога да споделя, че рибата ставаше активна след 9,00 ч. и изключително се влияеше от храната, като почти задължително беше след всяка хваната риба да се дохранва с топки от захранката, зърнен микс и протеинови пелети, които уви май се оказаха разковничето в последния ни риболов.
Пожелавам приятни риболовни мигове на всички Ви

Последно промяна от JRR75 на Пон Юни 27, 2011 7:23 pm, променено общо 1 път.
За де е успешен излета Ви винаги бъдете оптимисти!!! НАСЛУКА!
-
- сериозен играч
Re: Дългочаканият риболов на платики 21, 23 и 25.06.2011 г.

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
- pacho109
- сериозен играч
Е,като не щеш да споделяш язовира,ще споделиш ли как ги хвана -на мач ли,щека ли ,фидер ли
П.П Познайте думата-яз. "В--А"

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
Риболова основно беше на фидер, но имаше моменти, в които по-добре вземаше на мача с ваглер 2+4 гр.pacho109 написа:Е,като не щеш да споделяш язовира,ще споделиш ли как ги хвана -на мач ли,щека ли ,фидер лиП.П Познайте думата-яз. "В--А"
За де е успешен излета Ви винаги бъдете оптимисти!!! НАСЛУКА!
Браво, колега!
Страхотни тави
Да попитам: на каква дълбочина ги лови рибите?
Поздрав!
pacho109, доста хора ще се сетят кой е водоемът, но все пак защо не уважиш желанието на колегата да го запази в тайна? Мм?
Страхотни тави

Да попитам: на каква дълбочина ги лови рибите?
Поздрав!
pacho109, доста хора ще се сетят кой е водоемът, но все пак защо не уважиш желанието на колегата да го запази в тайна? Мм?
Последно промяна от dess0 на Пон Юни 27, 2011 7:40 pm, променено общо 1 път.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
- каридата
- учете се от него
Прекрасни риби колега,Поздравления.
ПП абе Пачо не мога да разбера що на такъв вид теми все се намира накой отворен гъз който бърза ли бърза да опомене името на язовира и то след като автора на темата изрично е казал че не иска да го споменава.Тва неква вътрешна чикия ли е ???.Уважавайте авторите на темите
ПП абе Пачо не мога да разбера що на такъв вид теми все се намира накой отворен гъз който бърза ли бърза да опомене името на язовира и то след като автора на темата изрично е казал че не иска да го споменава.Тва неква вътрешна чикия ли е ???.Уважавайте авторите на темите

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:

Хубави риби! Поздравления!!!
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Супер платики си наредил, колега! Бравос!
rumci написа:Хубави риби! Поздравления!!!
-
- научил се да хвърля
браво за слуката 

ми като не ще да казва да не качва снимки-да не е на баща ти тоя язовир? 

А ти не чувсваш ли,че обиждаш човека.Ходи си по Бургаско и си пей тамкаридата написа:Прекрасни риби колега,Поздравления.

-
- кандидат преподавател
Чудесен излет колега ,мечтая си за такива джапанки на фидер
Ще помоля пишещите да спрете да щипете момчето,споделил е това което е преценил ,сигурно си има причини за това.Надявам се че ще бъдете колегиални

Ще помоля пишещите да спрете да щипете момчето,споделил е това което е преценил ,сигурно си има причини за това.Надявам се че ще бъдете колегиални

- pacho109
- сериозен играч
Няма такова понятие полубременна,като ще пишеш тема моя риболовен излет,пиши къде ,как си хванал и т.н.И аз за това написах половината букви на язовира,ама че някои затворени гъзове и празни мозъци не могат да усетят иронията-нормално - чувството за ирония не е за всекикаридата написа:Прекрасни риби колега,Поздравления.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- каридата
- учете се от него
Ми уж няма полу бременна ма си писал половината букви на водоема.Чудна работа.Не знма да има правила като с епише тема изрично да казваш каде се намира.Нищо лично,не си намо ти,ама утре като пича не пусне повече тема а и не само той(каквато е и тенденциата в форума) ще четеш дедовия.Няма такова понятие полубременна,като ще пишеш тема моя риболовен излет,пиши къде ,как си хванал и т.н.И аз за това написах половината букви на язовира,ама че някои затворени гъзове и празни мозъци не могат да усетят иронията-нормално - чувството за ирония не е за всеки

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
Хендмейдър
paranorm: