Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

Морето"пресъхна"...
Модератори: emo vasilev, alekst
- Михалич
- ще става разбирач
Айдеее - ще местим катуна днеска към Приморско
Таранки - маранки, сопи -мопи, обаени емчета, ултра-байт - всичката цигания!
Бат Милене може да се чуем по УКВ-то - всичко сочи, че и ти ще си в района. Утре сигурно ще сме на буната /Перла/, неделя не знам- според зависи. Може да обменим инфо по време на "процеса"
- до повишим ефективноста - дет се вика
Наслука

Таранки - маранки, сопи -мопи, обаени емчета, ултра-байт - всичката цигания!

Бат Милене може да се чуем по УКВ-то - всичко сочи, че и ти ще си в района. Утре сигурно ще сме на буната /Перла/, неделя не знам- според зависи. Може да обменим инфо по време на "процеса"

- до повишим ефективноста - дет се вика

Наслука

Fly our flag, we teach them fear
Capture them, the end is near
Firing guns they shall burn
Surrender or fight there's no return
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
Ако не ни мине котка път...там сме с Киро...а от буната на Перлата...до Коракя...един к*р място...Михалич вземи си и пооо-големи и яки чепарета, че вятъра ще е от И-С и може да набута чернокопа и паламудчетата-циганета в брега...
Ей сега се чух с Дели...сутринта взел няколко циганки...пред Маслен нос, но навътре на 40 метра дълбочина....сега в 13.50 часа хващал сафрид пред Китен но на 2-3 км. навътре...

Ей сега се чух с Дели...сутринта взел няколко циганки...пред Маслен нос, но навътре на 40 метра дълбочина....сега в 13.50 часа хващал сафрид пред Китен но на 2-3 км. навътре...

- Михалич
- ще става разбирач

Дай боже да ги набута - че ний дет сме без лодки

Чепарета - взимам: куки- 3ка, тъмни пера със сребърни ламета - каквото е казал Дели - за онези колеги от Маслен нос. Имам такива от това лято - Варненски. Имам и едни турски - купих ги от Царево - ама те са като за лодка - с по-разредени куки. Ще купя и още - в движение. Ние улабваме към 16:30 днес - довечера в кръчмето "Гергана" - утре - "алказелцер", кафе и на буната рано-рано

Каквот - такова

Fly our flag, we teach them fear
Under Jolly Roger!
Under Jolly Roger!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...и после дано не се събудя, че да разваля хубавия сън...ама дано 'фане нещо дъртото, че е мноооооо'нервен напоследъкотец Ми Го Нафърфорий написа:.........чак Дорумий помазан ще се зачуди от резултата ти

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
-
- учете се от него
Явно много риба има, след като не си се прибрал още- Бат Милене или с Михалич седнахте в някое кръчме.Чакам инфо, ако не сте много изморени.Аз ги скъсах днес - НЕРВИТЕ си......
на работа съм и цял ден звъня на аверите,пък те пущините не отговарят
.Сутринта единият ми вдигна в 07.30 - 3 зизита и от тогава ни вопъл ни стон.Споделете да знам за утре какво да правя.Дано сте имали слука.

-
- сериозен играч
инфо и от Варненско...мъгливо море...цял ден обиколки...2 зизитаstrijok написа:...Аз ги скъсах днес - НЕРВИТЕ си......на работа съм и цял ден звъня на аверите,пък те пущините не отговарят
![]()
.Сутринта единият ми вдигна в 07.30 - 3 зизита и от тогава ни вопъл ни стон.

чакам да пратя на Ангелогласното бате : КОЛДРЕКС

Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Да ама 1+1 > 1 метър ... слънце само след Балчик нагоре имаше - и докато се пробвам за по 1 час от Траката нагоре на няколко места - стана 15,00 часа и дръпнах 1ия каиш за ушитеотец Ми Го Нафърфорий написа:...инфо и от Варненско...мъгливо море...цял ден обиколки...2 зизита

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!