Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Малък Байт
Модератор: Paublo_Eskobar
- genov_eng
- научил се да хвърля
Re: Малък Байт
[quote="Коце ©"]Колега, марки които нямат собствено производство на макари, просто поръчват на завода в Китай и толкова. С малко украса по елементите и така. И Корморана и Колмика излизат от едно място.
Напълно подкрепям колегата. Точно тия две макари на КОЛМИК и КОРМОРАН ги има с марките ФОРМАКС и ОСАКО. Приликата е 1 към 1. ОСАКО-то има и плитка шпула за по-голяма дистанция. Детайлите им са даже в един и същи цвят. Цените са почти на половина, а усещането при развъртане е едно и също. Аз лично ги пробвах и четирите. И естествено си взех ФОРМАКС-а. Така направих и с мачовата (взех си ФОРМАКС - еднаква с КОЛМИК-а). Продавача в склада ми каза, че са едно и също производство
М/у другото цените на тези макари (евтините) са скочили с 1/3. За сега нямам никакви проблеми и сам очарован от реденето на влакното.
Напълно подкрепям колегата. Точно тия две макари на КОЛМИК и КОРМОРАН ги има с марките ФОРМАКС и ОСАКО. Приликата е 1 към 1. ОСАКО-то има и плитка шпула за по-голяма дистанция. Детайлите им са даже в един и същи цвят. Цените са почти на половина, а усещането при развъртане е едно и също. Аз лично ги пробвах и четирите. И естествено си взех ФОРМАКС-а. Така направих и с мачовата (взех си ФОРМАКС - еднаква с КОЛМИК-а). Продавача в склада ми каза, че са едно и също производство

Re: Малък Байт
това е вярно -но от стоки за Америка и България-има корена разлика-моите макари -е не всички са купени от Америка--тука ги сръвнявам със тия по нашия пазар -на вид да няма голама разлика но на практика -са гола водаКоце © написа:Колега, марки които нямат собствено производство на макари, просто поръчват на завода в Китай и толкова. С малко украса по елементите и така. И Корморана и Колмика излизат от едно място.
Хората /не аз/ са направила класация за "Бейби байт"