Относно река ангиста- гърция

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

СЪНДИ

Re: Относно река ангиста- гърция

Мнение от СЪНДИ »

Изображение
Любимото ми местенце,за риболов на щучки..... :wink:
Аватар
pepi555
фен клуб-скобар

Мнение от pepi555 »

Ivak написа:Колега Ивелин, извинявай объркал съм се поради цитата на Драго.
Нищо против никой, най-малко пък съм искал да се изтъквам че съм харчел за риболов много.

Колега Пепи, ползва ли търсачката? Прочете ли поста на Pablo Escobar, ако си не мисля, че ще имаш проблем с намирането на реката и тактиката на ловене.

Но все пак как се стига ти е написал Пабло, аз да напиша точка по точка как се лови там, пък после да предложа и бас.

Търсиш място с дълбочина над 1 метър.
Лови се с боло, мач или фидер.
Монтажа за боло и мач е плувка 1 до 2 грама, тънка антена , сачмите се подреждат във верижка, поне 10-12 на брой, повод къс 20-25 см, Дебелина 0,12-014 мм, кука за кефалите дебела орловка номер 16-18 Камасан Анимал, за морунажи и скобари Камасан Б711 13 - 15 номер.
Място си избираш да има чисто изтичане поне 15-20 метра надолу. Хубаво е да има потопени дървета и да изплитнява малко мястото надолу.
Относно захранването, първоначално се захранва само с бял червей и прашка, при 1 метър дълбочина (и тамошното течение) ги стреляш със средната прашка на максимално разстояние което позволява нагоре. Ако до 1-2 часа не уловиш едри кефали започваш да мяташ топки захранка с обилно количество червей.
От захранките най-добре работят Мило скобар, Тюбертини 5кг пакет за река - мокрят се от предния ден. Трапер за река мокриш го на място на реката. Ако искаш да носи повече червей храната слагаш Кулант на Ван Ден Енде, около 100 грама на кг храна.
За фидер захранките са същите, където и да го пляснеш все ще вземе нещо.

Нямам много време за по обстойни обяснения, но съм готов да се хвана ей така за спорта на бас за 100 лв или на 25 кг захранка или на каквото и да било, че няма да видим ни тема ни информация от колегата :lol: :lol:
ато нещо такова очаквах като пусках темата, благодаря колега а относно баса- парите няма да ти взема но захранката ти ще ползвам с удоволствие.... :D
дет се вика тУби кънтиниУ :mrgreen:
На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
emo_78
новобранец
новобранец

Мнение от emo_78 »

доста болни мнения,за малко помошт.премахнетиго този форум като неискате да давате информациа.зашто слагате всеки един под обшт знаменател.немога даразбера.господа профисионалисти.
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Не се ядосвай,а пиши правилно-няма такова нещо!Престанете да търсите интригата. :drinkers:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Май най-болното мнение е това ,както е написано.Има главни букви и една буква "Щ" в българската азбука:wink:
А ,форума няма как да се премахне ,той е създаден от хора милеещи за риболова,хора допринесли през годините да има толкова инфо самия форум.По вероятно е някояй други да се премахнат :D
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
jean11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jean11 »

Не ми се иска да се навирам между шамарите(въпреки ,че моите са си доста едри :D ),но следя темата и ще кажа само това.Струва ми се,че както и в обществото така и тук съществуват касти .То явно не може без тях,но нека не се демонстрират така отявлено.Много грубо и заядливо ми прозвучаха още първите укори против колегата търсещ инфо...Или може би ще си създадете Шампионска лига?Ами няма лошо,за всички има място под слънцето. :drinkers:
Дърпай и не му отпускай!
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

MITKO70 написа:................................................................По вероятно е някояй други да се премахнат :D
Мания за величие или нарцисизъм ни тресе?! :smt096 :smt115
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

bokser написа:
MITKO70 написа:................................................................По вероятно е някояй други да се премахнат :D
Мания за величие или нарцисизъм ни тресе?! :smt096 :smt115
Нито едното ,нито другото ,ни най-малко,тук няма такива хора,има си правила.Но,малко си живял във форума все още, за да го знаеш ,а и не познаваш хората.Обаче някой още от вратата,направо за краката,а като им каже някой нещо и тръгват с рогата.Та ето такива доста са изгоряли ,интернет лъвове,дето не си пишат дори от къде са.Но ,защо ли се занимавам с вас,аз като ходя за риба не питам никъде,ставам и тръгвам.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

За спорещите за даването на инфо и помощ.

Колко хора са питали за инфо и колко пъти им е давано. Чукнете в търсачката Ангитис и ще видите, самите искащи колко пъти са върнали инфо?

Може би грешката, ако въобще има такава е че автоматично сложихме колегата в този кюп, но пък и за 140 мнения да няма какво да споделих и кажеш на колегите :roll:
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

Някой ще ми каже ли колко километра са от София до река Ангиста.До Димитра примерно.
Поздрави
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
topsoft
фен клуб-скобар

Мнение от topsoft »

Да Ви отперем и аз един въпрос - някой има ли идея как седи въпроса с хотели и квартири под наем в някое от селищата покрай ряката?
Изображение

Изображение
M_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
http://www.fotosviat.bg
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Младенов_78 написа:Някой ще ми каже ли колко километра са от София до река Ангиста.До Димитра примерно.
Поздрави
Към 160 - 170 са от Благоевград (и пак зависи колко по реката ще се спуснеш).Утре ще погледна GPS a , че ми остана в работата и ако те интересува ще дам по - точно инфо (това по памет, ма взе да изневерява... :D ).
Младенов_78
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Младенов_78 »

bokser написа:
Младенов_78 написа:Някой ще ми каже ли колко километра са от София до река Ангиста.До Димитра примерно.
Поздрави
Към 160 - 170 са от Благоевград (и пак зависи колко по реката ще се спуснеш).Утре ще погледна GPS a , че ми остана в работата и ако те интересува ще дам по - точно инфо (това по памет, ма взе да изневерява... :D ).
Горе-долу придобих представа,все пак дай инфото от GPS-а за по точно.
Благодаря
Колекционирам лампови радиоприемници
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

[/quote]

Горе-долу придобих представа,все пак дай инфото от GPS-а за по точно.
Благодаря[/quote]
Сега погледнах - 165,1 км до първия мост след Димитра. Поздрави и наслука. :wink:
Аватар
jorkata76
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от jorkata76 »

topsoft написа:Да Ви отперем и аз един въпрос - някой има ли идея как седи въпроса с хотели и квартири под наем в някое от селищата покрай ряката?
В Серес колега,трима души за една вечер в хотел ни легна 50 евро.На тази цена ми се строи добре,а и останахме доволни от хотела.
Дано съм ти помогнал!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”