Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Относно река ангиста- гърция
Модератор: sapuna
Относно река ангиста- гърция
здравейте колеги в неделя мислим да ходим на ангиста и понеже единствения от бригадата който е ходил и знае пътя и как се стига до самата река не може да дойде, моля за помощ относно маршрута и добрите места по реката. благодаря предварително 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
-
- фен клуб-скобар
Re: Относно река ангиста- гърция
Точно мислех да почна да ти обяснявам как се ходи, и си викам....я да му видим мненията на това момче
.
От 140 мнения, само две ,даващи инфо за риболов
.

От 140 мнения, само две ,даващи инфо за риболов

и какво общо мненията ми... как да давам инфо за риболов като последната година и 5мес това ще ми е третия риболов? 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
- glarysa
- научил се да хвърля
и аз обмислям излет натам ако колегата сподели пътя разбира се
:):) и аз не го знам

><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
- bokser
- ще става разбирач
Отминавате Серес и гоните Димитра... 

- bokser
- ще става разбирач
Или чичко гугъл - Димитра - карти, поглеждате малко след това и първият мост е ваш... 

- glarysa
- научил се да хвърля
много ти благодаря колега 

><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º> ><((((º>
- jean11
- вече хвърля и на тежко
СМЯХ....НЯМАМ ДУМИ.saksi написа:Точно мислех да почна да ти обяснявам как се ходи, и си викам....я да му видим мненията на това момче.
От 140 мнения, само две ,даващи инфо за риболов.
Дърпай и не му отпускай!
- bokser
- ще става разбирач
Нали знаеш разликата между нашите и чуждите форуми? Все ще се намери някой клоун - отворко.jean11 написа:СМЯХ....НЯМАМ ДУМИ.saksi написа:Точно мислех да почна да ти обяснявам как се ходи, и си викам....я да му видим мненията на това момче.
От 140 мнения, само две ,даващи инфо за риболов.

- MITKO70
- кандидат преподавател
Ей,опа ,малко по-скромно,не давай те мнения за колеги,/в случая Сакси / без да ги познавате 

Всичко може,но не всеки го можe.

- bokser
- ще става разбирач
Бе, ние сме скромни, ма начина му на помощ е малко странен (да не държи случайно ГКПП Кулата та да го познаваме?). 
Или е статистик на форума? Като не иска да помогне на колегите да се не обажда - не е задължително.

Или е статистик на форума? Като не иска да помогне на колегите да се не обажда - не е задължително.

Последно промяна от bokser на Пон Окт 31, 2011 10:56 pm, променено общо 1 път.
в случая колегата ти сакси ли е не знам какъв е прави точно товаMITKO70 написа:Ей,опа ,малко по-скромно,не давай те мнения за колеги,/в случая Сакси / без да ги познавате
- MITKO70
- кандидат преподавател
След такива писаници от ваша страна ,от хората които са ги пребродили тези реки и са написали доста теми/а той е един от тях/,май няма да получите много инфо.
Та ,да ви помогна аз ,ползвайте търсачката,там има много инфо за тази река и риболова в Гърция 

Всичко може,но не всеки го можe.

- bokser
- ще става разбирач
Така е - пребродили сме ги - личи си по боклуците - вестници, цигарени кутий, бутилки, пакети от захранки... (не само наши и македонски също).Но елементарно можеше да им напише поне за търсачката, това, че колегата е дал малко информация не значи, че не трябва да получи такава(и то целенасочено според поста на гореспоменатия колега).MITKO70 написа:След такива писаници от ваша страна ,от хората които са ги пребродили тези реки и са написали доста теми/а той е един от тях/,май няма да получите много инфо.Та ,да ви помогна аз ,ползвайте търсачката,там има много инфо за тази река и риболова в Гърция

Опааа, опаааа.
А случайно да сте чували една поговорка: "Дай за да получиш"?
Защо ние да можем да инвестираме стотици левове за всеки риболов и да ходим насляпо в Гърция или Румъния , изминавайки стотици километри в търсене на места за риболов и после да даваме това инфо на хора, които и грам не са помогнали на никой от форума, не са споделили и един свой излет и само чакат да засмучат инфо къде кълве.
Боксер, мръсотията и мизерията са точно от такива "колеги", не от нас.
Мога да те затрупам от снимки на чували с боклуци, наши и чужди, събирани по всякакви места.
Знаете ли колко лични получавам след всеки успешен излет? Десетки!
И 90% от тях са от съфорумци, на който мненията им са все от рода "Къде...", "Как..." и подобни.
Всички се кълнат, че като им дам инфото после ще пишат. И знаете ли колко са писали?
ДВАМА! Цифром и словом - ДВАМА!
Повечето даже забравят да напишат едно благодаря след приемането на ЛС-то с инфо.
И така до следващия път като решат да муфтят. Жалко, че пощата помни само по 100 съобщения и ми се налага да я чиста всяка седмица, та не мога да ги запомня всичките.
Затова за себе си съм го решил. Инфо давам само след преглед мненията на питащия. Ако той е помогнал на някой, помагам и аз, ако е кърлеж, подминавам го. Изключение правя само за нови членове.
Та тъй....
Ето ви една снимка на колегата Сакси, от същата река, да не си помислите, че той само така си говори:

А ето и как е постъпено с рибата:

Мислите ли, че този човек си е оставил боклуците на брега?
А случайно да сте чували една поговорка: "Дай за да получиш"?
Защо ние да можем да инвестираме стотици левове за всеки риболов и да ходим насляпо в Гърция или Румъния , изминавайки стотици километри в търсене на места за риболов и после да даваме това инфо на хора, които и грам не са помогнали на никой от форума, не са споделили и един свой излет и само чакат да засмучат инфо къде кълве.
Боксер, мръсотията и мизерията са точно от такива "колеги", не от нас.
Мога да те затрупам от снимки на чували с боклуци, наши и чужди, събирани по всякакви места.
Знаете ли колко лични получавам след всеки успешен излет? Десетки!
И 90% от тях са от съфорумци, на който мненията им са все от рода "Къде...", "Как..." и подобни.
Всички се кълнат, че като им дам инфото после ще пишат. И знаете ли колко са писали?
ДВАМА! Цифром и словом - ДВАМА!
Повечето даже забравят да напишат едно благодаря след приемането на ЛС-то с инфо.
И така до следващия път като решат да муфтят. Жалко, че пощата помни само по 100 съобщения и ми се налага да я чиста всяка седмица, та не мога да ги запомня всичките.
Затова за себе си съм го решил. Инфо давам само след преглед мненията на питащия. Ако той е помогнал на някой, помагам и аз, ако е кърлеж, подминавам го. Изключение правя само за нови членове.
Та тъй....
Ето ви една снимка на колегата Сакси, от същата река, да не си помислите, че той само така си говори:

А ето и как е постъпено с рибата:

Мислите ли, че този човек си е оставил боклуците на брега?
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/