Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Откриване 2012 Видин-Дунав
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Откриване 2012 Видин-Дунав
Много ясно че на кръчма Емо 
Ама кротко с кафенца и колички.
Определихме добро според мен място където смятам ще стане риболов и дънен и на плувка (ако успеем да го запазим),
ама с тая прогноза за времето ...

Ама кротко с кафенца и колички.
Определихме добро според мен място където смятам ще стане риболов и дънен и на плувка (ако успеем да го запазим),
ама с тая прогноза за времето ...

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Спокич, Емо, ще идем на място, на което ще има за всеки по нещо.
А ти мани тия въдици, гледай да не забравиш шишовете!

А ти мани тия въдици, гледай да не забравиш шишовете!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- emo vasilev
- сериозен играч
Само здраве да е , че снощи пак не си спахме в къщи .....
-
- разбира нещата
Емо място сме избрали ,да не кажем повече плувкарско от колко дънарско,...ма таа природа ....се не сме на един акъл с нея деееба.emo vasilev написа:Само здраве да е , че снощи пак не си спахме в къщи .....
Виж като разбра ,че дойде време да се съберем такава бойна група и почна ,тресе- вали,тресе - вали

- GODzillata
Взимай палатката и семейството и идвай далеч от трусовете.emo vasilev написа:Само здраве да е , че снощи пак не си спахме в къщи .....

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
здравейте мили меченца, абе я малко с риск да таковам ситуацията ама попитах за местото дето сме го избрали и ми казаха , че е доста наакано това место , демек за нищо не става. Викам да го обсъдим пак ама доста обстойно и да го решим добре, щото си е срамота такива машини като нас да останат капо а аз искам да покажа на двама съфорумници единият от Пловдив другият от Силистра, че и ние можем макар и без щеки.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ивчо , да не стане така че да заварим точно тях на аканото място ?VidinskoRibarche написа:...попитах за местото дето сме го избрали и ми казаха , че е доста наакано това место , демек за нищо не става....

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Васе, здрасти, как си , човека познава всичките там пичове дето пускат мрежи в оная зона и ми каза, че още от понеделник залагат мрежите и едва ли някой може да освободи мястото. А до мрежи аз не искам да овя, пълна лудост е !!!!stich написа:Ивчо , да не стане така че да заварим точно тях на аканото място ?VidinskoRibarche написа:...попитах за местото дето сме го избрали и ми казаха , че е доста наакано това место , демек за нищо не става....
Човека е много над това да иде на аканото място пък и му давам резон !!!!
Дай да видиме как стоят нещата и да предприемеме нещо, да не стане така да се хвърли в водата 100 кила царевица и после да си смучеме палците един на друг
- emo vasilev
- сериозен играч
VidinskoRibarche написа: Дай да видиме как стоят нещата и да предприемеме нещо, да не стане така да се хвърли в водата 100 кила царевица и после да си смучеме палците един на друг
Ми то на всяко откриване е така бе пич , само че вместо палци смучем......ракии !

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Я ракия не пием !!!! Чужди жени не поглеждам, и кога съм за риба не можем да спим !!!emo vasilev написа:VidinskoRibarche написа: Дай да видиме как стоят нещата и да предприемеме нещо, да не стане така да се хвърли в водата 100 кила царевица и после да си смучеме палците един на друг
Ми то на всяко откриване е така бе пич , само че вместо палци смучем......ракии !
-
- разбира нещата
Знаеш ли място на Дунава дет със сигурност ще отидем и ще фанем риба ???VidinskoRibarche написа:здравейте мили меченца, абе я малко с риск да таковам ситуацията ама попитах за местото дето сме го избрали и ми казаха , че е доста наакано това место , демек за нищо не става. Викам да го обсъдим пак ама доста обстойно и да го решим добре, щото си е срамота такива машини като нас да останат капо а аз искам да покажа на двама съфорумници единият от Пловдив другият от Силистра, че и ние можем макар и без щеки.
Щото аз не знам за такова, кат идем и не фанем нема да ни е за сефте, а и нема да ни бъде и скучно...вервай ми.
- GODzillata
Деба шибаният дъжд....тия дни ще проверя новото място откъм суша и откъм вода, та ще се видим след това и ще обсъдим нещата, че не остана време...
Марио фаворизира т'ва място, щото му е близо и му е в ловния район
, но ако не е добро, просто ще се върнем на план А. 

Марио фаворизира т'ва място, щото му е близо и му е в ловния район

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Днеска бех до местото и се оплаших. Толкова много трева и толкова висока на едно место не бех виждал до сега. За Дъно не става а за плувка да не говорим, 2 че ловат другите че ловат мадури. Тия дето с лодки , незнам как че мнат покрай всичките мрежи дето беха послани там . Още повече имаше вече заселени на острова от към Видин.
Ако знаете по убаво место , незнам, иначе у брега риба има , малко е незгодно, даже хич не е удобно местото ама ако си не пречиме , и имате кепове по 3 4 метра става риболов, и да не забравите и неколко коси да окосиме , че си е ебало майката там !!! И да се опитаме да извадиме мрежите инак нема да можеме и на плувка да ловиме . И ако че о запазва некой това место да иде от утре още.
А за влизане , ако немате джип , по добре се откажете нема влизане кал д колене , едвам съм излязъл от там.
Ако знаете по убаво место , незнам, иначе у брега риба има , малко е незгодно, даже хич не е удобно местото ама ако си не пречиме , и имате кепове по 3 4 метра става риболов, и да не забравите и неколко коси да окосиме , че си е ебало майката там !!! И да се опитаме да извадиме мрежите инак нема да можеме и на плувка да ловиме . И ако че о запазва некой това место да иде от утре още.
А за влизане , ако немате джип , по добре се откажете нема влизане кал д колене , едвам съм излязъл от там.