Откриване 2012 Видин-Дунав

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Откриване 2012 Видин-Дунав

Мнение от Иво Вълов »

Мили мои мечета, направо ма сърбът пръстите и рекох да попитам, абе ние къде и кога че се збираме за откриванието :wink: Нали все пак некаде треба ли да се запишеме или маке ?
Аз оня де мислих да ви пратим по едно писмо на тея дето че идват , ма като не знам кои сте, а да пишен на целия форум, че ми се истръкат буквите на клавиатурата, та викам да се пишете вие , които искате да идеме на Дунава за отриването у Видин. Подпис и име и през име (и прес зиме и през лете оно си е се същото :wink: ) и нали кой с каквото може да дойде (желателно е с пари ) хахахахаах Шегувкам се.
Кире, Васе, айде да измислим нещо по въпроса ?
Изображение
Аватар
c.mihailov.19
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re: Откриване 2012 Видин-Дунав

Мнение от c.mihailov.19 »

Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

c.mihailov.19 написа:Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.
Не си бил на правилното място в точното време ... :wink:

VidinskoRibarche - ти или не си от Видин , или изобщо не си рибарче.... :D

Откриване 2011-http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=48593

Откриване 2010-http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=36385

Откриване 2009-http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=24604
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kaloyan Mladenov »

emo vasilev написа:
c.mihailov.19 написа:Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.

Емо, толкова добре си му отговорил ,че нема на къде...
Пич всвяка година се открива от тая група и то подобаващо ,така че ако искаш да откриваш с нас където се организираме и ти ще бъдеш поканен , недей Ти да ни организираш моля...

Емо на линия ли сте и тази година?
Киро имаме ли идей вече ,мойта нали знаеш за каде е ,мястото на Арчар е хубаво,можем да го проверим и обмислим?
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

Чакай да се абонирам да не пропусна нещо! :)
Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Емо, толкова добре си му отговорил ,че нема на къде...
Пич всвяка година се открива от тая група и то подобаващо ,така че ако искаш да откриваш с нас където се организираме и ти ще бъдеш поканен , недей Ти да ни организираш моля...

Кала, ама не мога да разбера ти.... оф както и да е.
Не искам да ви организирам, а попитах какво ще правим тази година, понеже с теб не се виждаме пък и не те знам кой си, но говорих с Кирил та с него е разбрахме там, че ще има отваряне. А за твое Сведение Аз бях по Испания, та не съм имал честта да съм на дунавското откриване с вас.
Де моля те бъди по мил и сдържан когато пишеш на ТИ
Че те глобим една МАриана и една целувка за Лека нощТ
Изображение
Аватар
c.mihailov.19
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от c.mihailov.19 »

emo vasilev написа:

От Видин съм си,от 9 годишен ходя,по брега на Дунава (варов възел.млекото.фара и така на татък) ми мисля че съм си рибар. това че не се познаваме не значи не съм рибар? а както аз така и всички други рибари от Химик, за пръв път чуваме че има откриване,това имах на предвит :)
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

VidinskoRibarche написа:...не те знам кой си...
Абе верно ли не се познавате с Калата? :roll: :lol:

@c.mihailov.19, поста на Емо касаеше ВидинскотоРибарче, не го взимай навътре. :wink:

Такааааа.....преди да сте се фанали за гушите, чеките, чеките да внесем малко разяснения - оня ден бях за риба, фърлих на качамак и на чепаре, както винаги фанах на некомудедовия.... :mrgreen: .....изядома комарите и т.н., та по въпроса за откриваньето - че ще има - ще има! Традицията е жива, сички имаме желанието и т.н., НО въпросът за място ще се реши може би седмица преди това, а определящите фактори ще са както винаги - нивото на реката, очакван брой ора, достъпност с кола.

Та викам секи да офертира места, да ги обсъдим, да заплюем едно и да паркирам шерпа Савинчо 3-4 дни предварително да го варди.

Дотогава нема да се карате, биете, псувате на ум и т.н., пишките ще се мерят на софрата кой колко мое да изпие и изяде. :wink: :drinkers:

@Емо, с теб ще се чуем тия дни, а ти виж колко народ ще дойде с теб....обичайните заподозрени ще бъдат ли на линия? :roll:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

GODzillata написа:
VidinskoRibarche написа:...не те знам кой си...
Абе верно ли не се познавате с Калата? :roll: :lol:

@c.mihailov.19, поста на Емо касаеше ВидинскотоРибарче, не го взимай навътре. :wink:

Такааааа.....преди да сте се фанали за гушите, чеките, чеките да внесем малко разяснения - оня ден бях за риба, фърлих на качамак и на чепаре, както винаги фанах на некомудедовия.... :mrgreen: .....изядома комарите и т.н., та по въпроса за откриваньето - че ще има - ще има! Традицията е жива, сички имаме желанието и т.н., НО въпросът за място ще се реши може би седмица преди това, а определящите фактори ще са както винаги - нивото на реката, очакван брой ора, достъпност с кола.

Та викам секи да офертира места, да ги обсъдим, да заплюем едно и да паркирам шерпа Савинчо 3-4 дни предварително да го варди.

Дотогава нема да се карате, биете, псувате на ум и т.н., пишките ще се мерят на софрата кой колко мое да изпие и изяде. :wink: :drinkers:

@Емо, с теб ще се чуем тия дни, а ти виж колко народ ще дойде с теб....обичайните заподозрени ще бъдат ли на линия? :roll:
Абе аз знам , че Калата е пичш, ама ме изненада така някак си , а аз с цялото си сърце и душа и му дадох цялата си любов а той !!! Ме отряза !!! Кала не ме ли сакаш вече, ако е така кажи ми, моляте :cry:
Хех, Ми аз не познавам местата, ама нещо Гуджовия или Симеоново примерно или някаде дето можем и мамчица да хвърлиме за Скобарец. Вие сте по по местата, аз дето и да ида хващам..... я риба я некое друго животно :lol:
И по колко Песос требва да сложиме горе долу? За да си направя една проста аритметична сметка на Песетите.
Изображение
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

Абе бой треа да има ,масов или не,треа да е много... :lol:
Добре ,че е тоя Киро та да успокои страстите,тенкс Кире ти си нашия гуру... :lol:
И сега сериозно.
Откриване ще има най вероятно ще е на арчар ако местата са свободни ,но както каза Киро ще се реши последната седмица.И за да нема недоразумения поканени са всички ,не само Видинлий ми който има желание и възможност да заповяда.
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

ribolovcho написа:Като гледам май ще организирате масов бой тази година...ама да видим кво ще стане...
Заповядай и ти ...
само ако държиш на бой обаче. :wink:
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

c.mihailov.19 написа:
emo vasilev написа:

От Видин съм си,от 9 годишен ходя,по брега на Дунава (варов възел.млекото.фара и така на татък) ми мисля че съм си рибар. това че не се познаваме не значи не съм рибар? а както аз така и всички други рибари от Химик, за пръв път чуваме че има откриване,това имах на предвит :)
Абре Михайлов , това за Видин и рибарчето се отнасяше за.....VidinskoRibarche... :wink:

VidinskoRibarche написа: Абе аз знам , че Калата е пичш, ама ме изненада така някак си , а аз с цялото си сърце и душа и му дадох цялата си любов а той !!! Ме отряза !!! Кала не ме ли сакаш вече, ако е така кажи ми, моляте :cry:
Кало ......закъса го брат , дано жена ти не ги чете тези редове ...... :D

П.П. При тези условия ако дойда ще съм малко по настрана от вас ! :wink:
kaloyan Mladenov
разбира нещата
разбира нещата

emo vasilev написа:
Кало ......закъса го брат , дано жена ти не ги чете тези редове ...... :D

П.П. При тези условия ако дойда ще съм малко по настрана от вас ! :wink:
Бе кво да прайм като съм си убавец ...аресват ме хората. :lol: :lol:

П.П. Що "АКО ДОЙДА" бе Емо , некви съмнения ли кво...?Да не са притесни от любовните изблици на колегата, нема страшно ,че му мине до тогава... :lol:
Аватар
exm
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от exm »

абе, останахте една шепа хора, ама няма да спрете да си го мерите!!!
Видин, Видин.....мой хубав край с......ще се въздържа!
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

exm написа:абе, останахте една шепа хора, ама няма да спрете да си го мерите!!!
Видин, Видин.....мой хубав край с......ще се въздържа!
Не се притеснявай напиши си каквото ти е на душата, спокойно отпусни се хайде !!!
Само Внимавай да не е някоя шашкъния, че сме много лоши Видинлии особено с непослушни момченца. Нали го знаеш вица за мъжа дето се прибрал в къщи и сутринта наамерил кондом в дупето и жената го питала : К'во как изкара снощи с приятелите? А той и отвърнал : Аз немам вече приятели !!!! :wink:
Не, че нещо ама само да ти го кажем , че се сетих за него 8) :lol:
ХАаарчар, е удачно място да !!! Днес потренирах далечно фърляне с замятане от доле стил фръгане на чук.
Сега миослим да попрочетем у фидер секцията и да нагласим телескопа на балзер с чувствитлния връ и да му турнем кошница и да е чувствителен при допир на уклей. Тава само майсторе го могът, нема да ма питате как, давам инфо само на личен или Питайте Стич на лични,и без глупости моля ви !!!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”