Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Откриване 2012 Видин-Дунав
Модератор: sapuna
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Откриване 2012 Видин-Дунав
Мили мои мечета, направо ма сърбът пръстите и рекох да попитам, абе ние къде и кога че се збираме за откриванието
Нали все пак некаде треба ли да се запишеме или маке ?
Аз оня де мислих да ви пратим по едно писмо на тея дето че идват , ма като не знам кои сте, а да пишен на целия форум, че ми се истръкат буквите на клавиатурата, та викам да се пишете вие , които искате да идеме на Дунава за отриването у Видин. Подпис и име и през име (и прес зиме и през лете оно си е се същото
) и нали кой с каквото може да дойде (желателно е с пари ) хахахахаах Шегувкам се.
Кире, Васе, айде да измислим нещо по въпроса ?

Аз оня де мислих да ви пратим по едно писмо на тея дето че идват , ма като не знам кои сте, а да пишен на целия форум, че ми се истръкат буквите на клавиатурата, та викам да се пишете вие , които искате да идеме на Дунава за отриването у Видин. Подпис и име и през име (и прес зиме и през лете оно си е се същото

Кире, Васе, айде да измислим нещо по въпроса ?
- c.mihailov.19
- новобранец
- Обратна връзка:
Re: Откриване 2012 Видин-Дунав
Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.
- emo vasilev
- сериозен играч
Не си бил на правилното място в точното време ...c.mihailov.19 написа:Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.

VidinskoRibarche - ти или не си от Видин , или изобщо не си рибарче....

Откриване 2011-http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=48593
Откриване 2010-http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=36385
Откриване 2009-http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=135&t=24604
-
- разбира нещата
Емо, толкова добре си му отговорил ,че нема на къде...emo vasilev написа:Не си бил на правилното място в точното време ...c.mihailov.19 написа:Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.![]()
VidinskoRibarche - ти или не си от Видин , или изобщо не си рибарче....![]()
Пич всвяка година се открива от тая група и то подобаващо ,така че ако искаш да откриваш с нас където се организираме и ти ще бъдеш поканен , недей Ти да ни организираш моля...
Емо на линия ли сте и тази година?
Киро имаме ли идей вече ,мойта нали знаеш за каде е ,мястото на Арчар е хубаво,можем да го проверим и обмислим?
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Емо, толкова добре си му отговорил ,че нема на къде...
Пич всвяка година се открива от тая група и то подобаващо ,така че ако искаш да откриваш с нас където се организираме и ти ще бъдеш поканен , недей Ти да ни организираш моля...
Кала, ама не мога да разбера ти.... оф както и да е.
Не искам да ви организирам, а попитах какво ще правим тази година, понеже с теб не се виждаме пък и не те знам кой си, но говорих с Кирил та с него е разбрахме там, че ще има отваряне. А за твое Сведение Аз бях по Испания, та не съм имал честта да съм на дунавското откриване с вас.
Де моля те бъди по мил и сдържан когато пишеш на ТИ
Че те глобим една МАриана и една целувка за Лека нощТ
Кала, ама не мога да разбера ти.... оф както и да е.
Не искам да ви организирам, а попитах какво ще правим тази година, понеже с теб не се виждаме пък и не те знам кой си, но говорих с Кирил та с него е разбрахме там, че ще има отваряне. А за твое Сведение Аз бях по Испания, та не съм имал честта да съм на дунавското откриване с вас.
Де моля те бъди по мил и сдържан когато пишеш на ТИ
Че те глобим една МАриана и една целувка за Лека нощТ
- c.mihailov.19
- новобранец
- Обратна връзка:
От Видин съм си,от 9 годишен ходя,по брега на Дунава (варов възел.млекото.фара и така на татък) ми мисля че съм си рибар. това че не се познаваме не значи не съм рибар? а както аз така и всички други рибари от Химик, за пръв път чуваме че има откриване,това имах на предвитemo vasilev написа:Не си бил на правилното място в точното време ...c.mihailov.19 написа:Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.![]()

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Абе верно ли не се познавате с Калата?VidinskoRibarche написа:...не те знам кой си...

@c.mihailov.19, поста на Емо касаеше ВидинскотоРибарче, не го взимай навътре.

Такааааа.....преди да сте се фанали за гушите, чеките, чеките да внесем малко разяснения - оня ден бях за риба, фърлих на качамак и на чепаре, както винаги фанах на некомудедовия....

Та викам секи да офертира места, да ги обсъдим, да заплюем едно и да паркирам шерпа Савинчо 3-4 дни предварително да го варди.
Дотогава нема да се карате, биете, псувате на ум и т.н., пишките ще се мерят на софрата кой колко мое да изпие и изяде.

@Емо, с теб ще се чуем тия дни, а ти виж колко народ ще дойде с теб....обичайните заподозрени ще бъдат ли на линия?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Абе аз знам , че Калата е пичш, ама ме изненада така някак си , а аз с цялото си сърце и душа и му дадох цялата си любов а той !!! Ме отряза !!! Кала не ме ли сакаш вече, ако е така кажи ми, молятеGODzillata написа:Абе верно ли не се познавате с Калата?VidinskoRibarche написа:...не те знам кой си...![]()
![]()
@c.mihailov.19, поста на Емо касаеше ВидинскотоРибарче, не го взимай навътре.![]()
Такааааа.....преди да сте се фанали за гушите, чеките, чеките да внесем малко разяснения - оня ден бях за риба, фърлих на качамак и на чепаре, както винаги фанах на некомудедовия.........изядома комарите и т.н., та по въпроса за откриваньето - че ще има - ще има! Традицията е жива, сички имаме желанието и т.н., НО въпросът за място ще се реши може би седмица преди това, а определящите фактори ще са както винаги - нивото на реката, очакван брой ора, достъпност с кола.
Та викам секи да офертира места, да ги обсъдим, да заплюем едно и да паркирам шерпа Савинчо 3-4 дни предварително да го варди.
Дотогава нема да се карате, биете, псувате на ум и т.н., пишките ще се мерят на софрата кой колко мое да изпие и изяде.![]()
![]()
@Емо, с теб ще се чуем тия дни, а ти виж колко народ ще дойде с теб....обичайните заподозрени ще бъдат ли на линия?

Хех, Ми аз не познавам местата, ама нещо Гуджовия или Симеоново примерно или някаде дето можем и мамчица да хвърлиме за Скобарец. Вие сте по по местата, аз дето и да ида хващам..... я риба я некое друго животно

И по колко Песос требва да сложиме горе долу? За да си направя една проста аритметична сметка на Песетите.
-
- разбира нещата
Абе бой треа да има ,масов или не,треа да е много...
Добре ,че е тоя Киро та да успокои страстите,тенкс Кире ти си нашия гуру...
И сега сериозно.
Откриване ще има най вероятно ще е на арчар ако местата са свободни ,но както каза Киро ще се реши последната седмица.И за да нема недоразумения поканени са всички ,не само Видинлий ми който има желание и възможност да заповяда.

Добре ,че е тоя Киро та да успокои страстите,тенкс Кире ти си нашия гуру...

И сега сериозно.
Откриване ще има най вероятно ще е на арчар ако местата са свободни ,но както каза Киро ще се реши последната седмица.И за да нема недоразумения поканени са всички ,не само Видинлий ми който има желание и възможност да заповяда.
-
- разбира нещата
Заповядай и ти ...ribolovcho написа:Като гледам май ще организирате масов бой тази година...ама да видим кво ще стане...
само ако държиш на бой обаче.

- emo vasilev
- сериозен играч
Кало ......закъса го брат , дано жена ти не ги чете тези редове ......c.mihailov.19 написа:Абре Михайлов , това за Видин и рибарчето се отнасяше за.....VidinskoRibarche...emo vasilev написа:Не си бил на правилното място в точното време ...c.mihailov.19 написа:Каде ще се открива бре момчета? от 13 години ходя по Дунава,и никога несме се сабирали за откриване.![]()
От Видин съм си,от 9 годишен ходя,по брега на Дунава (варов възел.млекото.фара и така на татък) ми мисля че съм си рибар. това че не се познаваме не значи не съм рибар? а както аз така и всички други рибари от Химик, за пръв път чуваме че има откриване,това имах на предвит![]()
VidinskoRibarche написа: Абе аз знам , че Калата е пичш, ама ме изненада така някак си , а аз с цялото си сърце и душа и му дадох цялата си любов а той !!! Ме отряза !!! Кала не ме ли сакаш вече, ако е така кажи ми, моляте![]()

П.П. При тези условия ако дойда ще съм малко по настрана от вас !

-
- разбира нещата
Бе кво да прайм като съм си убавец ...аресват ме хората.emo vasilev написа:
Кало ......закъса го брат , дано жена ти не ги чете тези редове ......![]()
П.П. При тези условия ако дойда ще съм малко по настрана от вас !

П.П. Що "АКО ДОЙДА" бе Емо , некви съмнения ли кво...?Да не са притесни от любовните изблици на колегата, нема страшно ,че му мине до тогава...

- exm
- новобранец
- Обратна връзка:
абе, останахте една шепа хора, ама няма да спрете да си го мерите!!!
Видин, Видин.....мой хубав край с......ще се въздържа!
- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Не се притеснявай напиши си каквото ти е на душата, спокойно отпусни се хайде !!!exm написа:абе, останахте една шепа хора, ама няма да спрете да си го мерите!!!
Само Внимавай да не е някоя шашкъния, че сме много лоши Видинлии особено с непослушни момченца. Нали го знаеш вица за мъжа дето се прибрал в къщи и сутринта наамерил кондом в дупето и жената го питала : К'во как изкара снощи с приятелите? А той и отвърнал : Аз немам вече приятели !!!!

Не, че нещо ама само да ти го кажем , че се сетих за него

ХАаарчар, е удачно място да !!! Днес потренирах далечно фърляне с замятане от доле стил фръгане на чук.
Сега миослим да попрочетем у фидер секцията и да нагласим телескопа на балзер с чувствитлния връ и да му турнем кошница и да е чувствителен при допир на уклей. Тава само майсторе го могът, нема да ма питате как, давам инфо само на личен или Питайте Стич на лични,и без глупости моля ви !!!