Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

язовир ястребино-информация
Модератор: Paublo_Eskobar
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: язовир ястребино-информация
Питай чичко ГугълYAROSHKH написа:Срещнах пост, където пишеше, че има някаква хижа около язовира. можете ли да посочите координати на хижата , как да я намеря, и връзка с хижаря ? Евентуално мнение за самата хижа в какво състояние е , възможности за нощувки...
Къща за гости Ястребино
Аз там съм пораснал...
Мисля че тази хижа не приема гости.Просто си има хора които живеят там.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Не знам за хижа,тва е къща за гости.danarq написа:Мисля че тази хижа не приема гости.Просто си има хора които живеят там.
Аз там съм пораснал...
Къща за гости има в село Ястребино,но то е на няколко километра от язовира.Човека сигурно пита за така наречената ''хижа'',която е на брега на язовира,не съм 100% сигурен но мисля че там гости не се допускат.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Попита ли чичко Гугал,има даден и телефон,може да се провериdanarq написа:Къща за гости има в село Ястребино,но то е на няколко километра от язовира.Човека сигурно пита за така наречената ''хижа'',която е на брега на язовира,не съм 100% сигурен но мисля че там гости не се допускат.

Аз там съм пораснал...
-
- новобранец
По принцип къщата е на един баровец и съм сигурен, че до преди няколко
години не я даваха под наем. Сега мисля, че вече се дава под наем за нощувки
и почивка но дали е тази от линка не знам.
http://jastrebino.need.bg/
години не я даваха под наем. Сега мисля, че вече се дава под наем за нощувки
и почивка но дали е тази от линка не знам.
http://jastrebino.need.bg/
Точно това е къщата на брега на язовира,явно са я пуснали за посещения, иначе и аз знам че преди не са давали.И между другото като гледам цените, не е никак лоша оферта.Пътя до самата хижа иначе е лош,стар асфалт е, но е много натрошен и трябва да се кара полека, за да не се пръсне я картер я нещо друго.
Съдейки от данните за контакт в страницата на обекта, явно е собственост на този холдинг:
http://www.agriabg.com/bg/contact/%D0%9 ... D0%B8.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.agriabg.com/bg/contact/%D0%9 ... D0%B8.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Точно за тази къща говоря и азdanarq написа:Точно това е къщата на брега на язовира,явно са я пуснали за посещения, иначе и аз знам че преди не са давали.И между другото като гледам цените, не е никак лоша оферта.Пътя до самата хижа иначе е лош,стар асфалт е, но е много натрошен и трябва да се кара полека, за да не се пръсне я картер я нещо друго.

Пътят не е лош,като за път с достъп до язовир,не си виждал лоши пътища колега,здрав е и няма опасност от закъсване ,ако завали дъжд.
Аз там съм пораснал...
-
- ще става разбирач
Пътя е перфектен бих казал.
Здравейте колеги
Миналата година есента направих за първи път един тридневен риболов на тоя язовир и много ми допадна .Тая пролет съм решил да го посетя преди забраната но с тия дъждове и много вода не знам колко е високо нивото ако може някой да даде информация колко е по високо спрямо есента ще съм благодарен.
Миналата година есента направих за първи път един тридневен риболов на тоя язовир и много ми допадна .Тая пролет съм решил да го посетя преди забраната но с тия дъждове и много вода не знам колко е високо нивото ако може някой да даде информация колко е по високо спрямо есента ще съм благодарен.
Не винаги съм прав но никога не греша
Колеги да възобновим темата за язовира след забраната и моля да споделите какво е положението от към риболовни емоции,ако има такива разбирасе. Мерси предварително 

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Един вече я възобнови ,ама на друго мястоpano64 написа:Колеги да възобновим темата за язовира след забраната и моля да споделите какво е положението от към риболовни емоции,ако има такива разбирасе. Мерси предварително

http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=139&t=89961
Нивото високо,риби зор работа ,само дребак-костуретки,няма и хора по язовира...Един голям лагер с лодки,на тролинг нищо...
Аз там съм пораснал...
Здравейте и от мен колеги. За жалост не съм имал възможност да ловя на този прекрасен язовир повече от 10 години. Това което помня е хубави каракуди, костури и най-вече червеноперки. Имаше едно малко заливче до църквата на едно от потопените села и ставаше прекрасен риболов. Бях чул, че сега е заградено въпросното заливче и няма достъп до него. Дано не е така. Успех на всички колеги през новия сезон.
От събота следобед до неделя по обяд(13.06-14.06) само няколко дребни червеноперки
Трима човека бяхме,на плувка-стръв бял,торен,жито.На дъно-на пружина
Прилично захранване.Място -близо до хижата преди Изворово
Остана само хубавата природа и чистия въздух май
Трима човека бяхме,на плувка-стръв бял,торен,жито.На дъно-на пружина
Прилично захранване.Място -близо до хижата преди Изворово
Остана само хубавата природа и чистия въздух май