не се сърдете на barutchiata

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

damapika
новобранец
новобранец

Мнение от damapika »

Кроки аз си имам глава на раменете и мога сам да си преценям нещата. Забележката ми към теб е да не намесваш други форуми. Относно кои колко риба е хванал ти казвам още от сега да си знаеш, че печелиш (това не е мерене, както и изтъкване ). Ако си нямаш работа провери мненията ми тук ( те не са много), а ако искаш ще ти кажа и ника ми в манията. След като сравниш стила ми на писане там и тук и установиш, че няма разлика, може да кажеш поне едно съжалявам и извиняваи.
П.С. Остави тая работа параноята нещо те е хванала и то в някакъв рибарски форум. И нямам нищо общо с П.И. , още по-малко в стила на писане, тои тоя пише нечетливо.
П.С. ника в манията ми е stavamrano. И аз се чудя що не съм ги направил еднакви, казвам ти това за да не се чудиш и ти.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

НЕ СЕ СЪРДЕТЕ НА бАРУТЧИЯТА

Мнение от Диканаров »

Колеги, мисля, че като членове на форума сме равни между равни. Мисля, че правата и задълженията ни са също ЕДНАКВИ. Трябва да не се правим на деца или на ощипани балерини. Мисля, че като има грешка, мъжко е да си я признаеш и е редно да има и прошка. Харесва ми как Кроки и Барута се извиниха за техни грешки. Надявам се до 22.02.2007г. нещата да си дойдат на мястото и да турим пепел. Ако сме наистина спортисти и мъже. На никой, надявам се от нас, не му е било приятно да се информира от здравословното състояние на Джоли или Хилтън, но някой или някои ни досаждат от доста време. Не мислите ли, че едно наше мнение освен сериозната част е добре да имат и малко сол и виц. Но аз поне така мисля, има колеги, които изписват страници във форума с лични закачки и често минават границата на добрия тон. ТОВА СЪЩО Е ДОСАДНО! Винаги съм считал, всякакви псевдоними за ненужни при общуването между хората и затова и тук изписвам името си. Писъл съм и друг път по този въпрос във форума. Аз лично не приемам за нормално нито закани нито рекет под какъвто и да било повод. Настоявам за коректните и приятелски отношения във форума. Ако сме мъже, ако сме приятели, ако има недоразумения, ако сме ги осъзнали е редно да се изчистят директно -очи в очи. Надявам се нещата да си дойдат на място и на 22.02 да турим пепел. Не ми се вярва, че цялата дандания става за да не се развива дружбата между нас и да се СЪБОРИ ФОРУМЪТ. АКО Е ТАКА, ЖАЛКО ЗА АВТОРИТЕ НА ИНТРИГАТА. фОРУМЪТ ИМА ПОТЕНЦИЯЛ И МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ПРЕЖИВЕЕ ТАЗИ КРИЗА! ВЯРВАМ В ТОВА , ВЯРВАМ ВЪВ ВАС И ЩЕ ПРАВЯ КАКВОТО МОГА ЗА НЕГОВОТО РАЗВИТИЕ :!: :!: :!: :!:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Кроки приемам извиненията ти ! Значи по принцип за да не стават обърквания във всички форуми пиша като стоя само и единствино зад името си ! Уекинко ме изнерви жалкият опит на Мити за нова война между форумите и това е !!! Тъй , всеки форум си има атмосфера и е жалко когат започне да се плюе от един към друг , от други към трети и обратно , просто няма смисъл !!! Още повече когато съответните форуми са насочени към туй прекрасно хоби риболова ! Та в тоя дух - форумите не могат да се делят на "мой" , "твой" и прочеее ! Те са на съответните администратори които плащат за хоста и домейна и съответно те определят правилата а ние се само гости и от нас зависи дали ще ни приемат кат желани гости и дали ще ни е приятно гостуването ни в съответния форум :wink:

кат мина през Пловдив да знайш че имаш да черпиш едно малко със салатка :wink:
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

всичко започна от тук:
Към Тези които са хванали Господ за шлифера?
http://forum.nariba.com/viewtopic6390.html
... и се хванахме за кобурите кат'най-тъпите каубои!

ФОРУМА ЩЕ ГО ИМА - АЗ ГО КАЗВАМ !

щото съм:
най-великия
най-готиния
най-големи риби 'фащам
най-дълги локуми разтягам
най-неподкупния
най-независимия
най-точния
ВИ ПРИЯТЕЛ ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

ЕХ БЕШЕ.....
най-великиЪ
най-готиниЪ
най-големи риби 'фащащиЪ
най-дълги локуми разтягащиЪ
най-подкупниЪ
най-зависимиЪ
най-неточниЪ
и ВЪРЛИЪ ПРИЯТЕЛ
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Сега вече е...най-най-нанай.... :lol:
Последно промяна от batmilen на Чет Фев 08, 2007 3:20 pm, променено общо 3 пъти.
strijok
учете се от него
учете се от него

Мнение от strijok »

Заложено е от ПРИРОДАТА - мъжкото ЕГО е такова - съберат ли се двама започват да си ГИ мерят :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Когато се съберат повече "мъжаги" - виждате какво става.
Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
BatGoiko
новобранец
новобранец

Мнение от BatGoiko »

batmilen написа: еваЛЛЛа на BROWNING
Последно промяна от BatGoiko на Пет Фев 09, 2007 8:32 pm, променено общо 2 пъти.
BATИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Нали се разбрахме да няма повече конфликти .За сега ви моля да спрете. :cry:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Павка,намаш проблем за почерпката и като се видим ще разбереш че наистина винаги казвам каквото ми е на устата и ако някой от форума ми посочи,преди да започне скандала,да съм обиждал някой под каквато и да е форма,ще получи от мен най хубавата макара която може да има в България.Одговарял съм само на нападки от хора който са се изказвали нагло и са се държали отвратително със мен или с някой от форума.По-младите ни събратя,невиждат ли че когато съм давал информация,било за язовири,било за други работи,все съм казвал неща който немогат да се научат на никой язовир.Те се знаят само от малко хора от форума и те знаят че се взима само от кухнята.Няма кой да дойде дати каже,нито от горско,нито от ИАРА тези неща.Но майната му на всичко,аз си оставам със добри чувства къв ВАС,като изключвам само интриганстващите ни събратя и ако имат себеуважение,нека престанат да създават интриги и всичко ще е наред.Аз преключих със простотийте и дано и другите да спрат за да си дойде всичко на мястото.Това е което изкам да кажа по този въпрос.Остана да дойде пролета и да тръгнем за риба.Снимайте се,снимайте си рибите,в това няма нищо надуто и нищо лошо,това е.Успех на всички :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

аве не знам какво толкова ви е направил - отеца - но си беше пич на място- може и да е мало перкалил - това не значе че трябва да изливаме цялата помия върху него
Красимир от Балчик
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сега се появи още един който незнам с какво съм засегнал, и молбата ми е към Барутчията да го попита какво иска /Ти не вярваш и на себеси/ - Kalins към мене ?????????????????????????????????????????? .Ако иска да захапя и да тръгнем пак на разправия......добре,но нямам желание !!!!

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

бааати мелодрамата :roll: аз не сьм от ВАС но винаги ми е било интересно да наблюдавам как и кога някои си мерят пишките,йок,4е и дама присьства(визаж в/у вероника) :lol: :lol: дето вика брат4еда-ако немаше от време на време да си посравниме пишките никога немаше да се сетя,4е имам херния и да ме пратиш в болница ,мама ти да...изгонено от4е,разделени приятели,намеса на млада дама от варна,кой кви ги ЛОВИ....както винаги сьм казвал-дерзайте пи4ове,има хора дето им е интересно :lol: някой колумбийски психопат/сценарист може бая пари да направи от от тоя сценарий :idea: но както казва батко ви,кьде е по млад от вас-ДЕРЗАЙТЕ ПИ4ОВЕ!!!!ли4ни вражди,пионерски организации и детско/юношески асамблеи на стари години-кефите ме хора,а и най ми е смешно,4е некои от вас ми се струват интелигентни!!!бе кво му треба на 4овек-да хапне,да пийне,неколко милиона в неговата банка и културен живот :lol: никой не искам да обидя,де-само коментирам-като сте си ка4или мрьсните ризи на всеослушание все един ще вземе да ги види :idea: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

5кила,и на мене не ми дреме 8) 8) 8) ама взех че се вързах по акъла на някой колеги,та станахме за резил.А най-тъпото е че се и подпалих като факла :oops: :oops: :oops: .За това,тури му някой пиперлия поздрав и живота да продължава.Ти,като ти гледам галерията,дето си се снимал на поразия,също си в играта.Който се снима и хваща риби,бил се надувал.Ти с тоя бус дето си се изтъпанчил и си си купил най-новата аларма модел "Жив-ръждив циганин"знаиш ли каква завист събуждаш у некой колеги без фотоапарати и бусове :lol: :lol: :lol:

Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

1.на буса му правя реклама,че вече ми малее и мисла да го продам.и да си зимам по голем.2.аз сьм нарцис,леко артистичен и обичам да се "тьпанчим' 3.часовници само ми подаряват,а не ги купувам 4.фотото ме запали едва от няколко години-преди това от бебе насам неам 1 снимка даже от абитюрентския бал :lol: 5.аз ВИНАГИ сьм в играта,макар и като публика(избора си е единствено и само мой)6.за надувки нищо не сьм споменал,а само за "кирливи ризи"7.относно колегите БЕЗ апарати и БУСОВЕ,мога да препорьчам да прочетат гениалната книга на иля илф и евгени петроф,кьдето действието се развива около остап бендер и на едно место се казва,че:делото по спасяване на давещите се е дело на самите давещи се(ще се сети ли някой,коя е :lol: )... и,да,приятелю(надявам се)-взех си бележка и разкарах некои снимки от профила 8.а това за "буса" е лаф от един виц,дето един влезнал да си купи капути,да чука,но продавача бил толкова отоворен,че му продал пьлен комлект вьдици,харпуни,екипировка ,БУС и пр. с твьрдението "бе кьде ще ходиш да ебеш,бе,я по добре ходи за риба" :lol: :lol:
п.с.айде да не се обиждаме на "циганско",че след 5 века османско робство,2 века-византийско,50 години-СССР ско и очертаващото се ХЪмериканско от т. нар. ни 1300 годишна "история"не се знае на кой кви са му РОДНИНИТЕ :lol: :lol: :lol: опааааа-май влезнах в "играта" с пьлна сила :twisted: :lol: :lol:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

5 КИЛА, ти вместо да направиш още снимки и даги качиш,ти си ги свалил,нещеш да си в нашия отбор /на надутите/който се оценява според броя снимки.По малко снимки и слизаш от класацията :wink: :wink: :wink: Аз се радвам когато на някой му е кеф да снима,и има какво да снима,И затова апела ми към всички е качвайте си снимки,да има какво да гледаме и хич да не ви пука. 5Кила,и да вземеш да си върнеш снимките дето си ги свалил,и дано не си свалил от галерията живата аларма,че ще ти стане бусчето лесна плячка за айдуците. :lol: :lol: :lol:Къде си видял в 21век кола без аларма бе.........черна,бяла все пак е аларма :lol: :lol: :lol:

Приятелю,нито в предния нито в сегашния ми пост имам намерение да те засегна,а се опитвам да стимулирам по-срамежливите колеги да си снимат успехите и да ги качват,без да се притесняват че някой ще ги помисли за надувки.Слава-богу,снимки се качват и това е добре,поне има човек какво да разглежда в дългите часове,като е без въдицата в ръка и чака следващия риболов,ако е планирал такъв :wink: :wink: :wink:

Публикувай отговор

Обратно към “Разни”