Между каракудата и два огромни кефала !!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Баси му мамата значи човек не може сам да си развъжда рибата и да я храни и пази от браконери и после да не може да си извади една кофа риба ей тай за кеф.

Бахта в морала, този кефали сигурна са на повече от 11 години и са зирибени от някой друг преди колегата да вземе язовира.

Вземи прочети някакав договор за наем или концесия на водоем

Цитирам по памет "НАЕМАТЕЛЯТ/КОНЦЕСИОНЕРЪТ ИМА ВСИЧКИ ПРАВА ВЪРХУ ВОДНИТЕ ОРГАНИЗМИ В ОПИСАНИЯ ОБЕКТ"

Нищо лично колега, не изглеждат добре рибите на снимката, но тези риби са собственост на КрокиБг (буквално) и може да прави с тях каквото иска :wink:
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Аз пък не видях нищо касапско и неморално в снимката на два кефала :roll: .
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

мнооооо убави риби!!!!! браво кроки!!!
кат гледам завистниците пак са плъзнали... кой не му аресват да не ги гледа бре...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Благодаря за подкрепата,и за да не бръщолевят някой доброжелатели глупости,само ще кажа че имам мрежи за риба които са 9,10,12 око в които зада влезне кефал трябва да бъде над дкило и половина тъй като е дълаг и тънак.Ползувам мрежи за да ловя рибата от язовира,но тя е гриб 1000x12x6,дано на доброжелателите ми им е ясно какво означава това.Верно рибата съм я пускал и от три години не съм ловил и продавал,но за сметка на това,умишленно оставям риба свободно да излиза от язовира на долу и много колеги ходят и ловят на поразия каракуди та дори и за консерви.Нямам повече какво да се обяснявам на доброжелателите ми.За сметка на това благодаря на колегите които ме подкрепиха,защото точно това е начина да се отърваваме от хора които не пишат за риба и риболов а само вкарват интриги и се опитват да се заяждат. :smt023
Даже си сложих и снимката на аватара за да не си мислят че срещу тях стои някой дечко дето бърка щуката с крокодила :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

kroki,имахора които нете харесват,защото не обичат хората които имат язовири.Те немогат да направят разлика между този които копува или взема под аренда някои по малък язовир, и хвърля една чанта с пари да го исчисти от всичкки боклуци и да го зареби,иот тези които взимат големи язовири и ги обезрибяват и после ги остават празни.По добре неим обръщай внемание,защото не си струва да си тровиш живота зарди други хора.УСПЕХ :lol: :lol: :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Чесно казано изобщо не съм от притеснителните.Преди време обяснявах че тази безстопанственост ще спре и държавата рано или късно ще сложи нещата в коловоз,и тези дето не ме разбраха или по-точно неискаха да ме разберат,ще го усетят осезателно.В една Румъния,таксата за билета е 100 евро,до година и в България ще е доста по-висока цената на билетите.Навсякъде,дори и в бившия съветски съюз,хората раздадоха водоемите,на желаещи които в момента са изградили невероятни бази за риболов и просто са много напред с материала.Докато тук е само завист и приказки,защо този е взел това,защо онзи е направил онова.Хаиде кажи ми как ще се оправим и кога като сме нация от завистници.Има ии много хора които мислят позитивно и в переспектива и ще се радвам да стават все повече и повече защото само това е начина да се върви напред ане постоянно един да дърпа кораба напред а десет отзад да дърпат в обратна посока.

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Кроки,колега!Както виждаш те наричам колега,защото без да те познавам по някакъв начин ти симпатизирам.Ти си умен мъж.Един въпрос дали това е червенка не би трябвало да те изкарва от равновесие.Знаеш,че в един водоем ако рибата е повече от допустимото,има предпоставка за заразяване с червенка.Това ми беше мисълта.Ако ти е в повече рибата,да я разредиш.Нищо въпреки спрямо тебе.Ако идваш към Софето пиши едно ЛС,ще ми е драго да пием по нещо.Относно снимката с блутод от телефона към компа нещо не се получава,но тия дни ще се преборя.Нали ти обясних че съм аджамия в този занаят.Нищо че първият комп ми е ПРАВЕЦ 8М,та до сега 6.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Krokibg написа:В една Румъния,таксата за билета е 100 евро,
В една Румъния има и една Радута! Айде браточка/подвуомих се дали да ти изпиша името?/ да си спретнем и една у нас!Ти основата я имаш.Остава само да наблегнем на селекцията!

П.П. Всичко това бе в кръга на шегата!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Виж,никога не започвам първи,но и никога не оставам длъжен.Нямам лоши чувства и задни мисли,първо съм човек ,а после крокодил.Нямам червенка в язовира и ако се появи,ще взема незабавно мерки.Имам както казах други планове около язовира и от три години несъм се занимавал с рибата.Ако човек внимава по време на четенето и не бърза,ще разбере по дабре какво пиша :lol: :lol: :lol: Ти не тръгна с червенката а направо с някви мрежи,аз не съм бракониер и простаза да те убедя ще ти кача снимка за да видиш как се лови риба,професионално.Не се сърдя когато човека отсреща прецени че е сгрешил и приемам нещата на маитап.Ха сега виж как бракониерствам на язовира на една приятелка /заводски язовир/Хората си го зарибяват и те си го ловят с моя помощ.

Изображение

Изображение

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сапунче,това радута риба лие или нещо ?????? Обясни по подробно де,несъм ванга ... :lol: :lol: :lol:

pacholev
новобранец
новобранец

Мнение от pacholev »

Кроки,това е езеро в Румъния.Там съседите отглеждат трофейни шарани.Мисля , рекорда на света е от там.За да отидеш там,трябва да се запишеш година напред.
ПЛАТИШ ПА СИ МЛАТИШ
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

RADUTA LAKE За тези,които не са посещавали сайта-обърнете внимание на галерията! :wink:
Айде лек ден,аз отивам да работя!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

рекорда беше подобрен миналата година декември месец в германия
новия световен рекорд е .........38,15кг

вижте тук => http://catsncarp.blogspot.com/2007/01/n ... 815kg.html за какво говедо става въпрос :shock: :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Някой ден,когато направя всичко което съм планирал,няма да има водоем в България с повече и всякакви риби за спортен риболов от моя язовир.Нека не го взимат колегите това като изхвърляне.Работя от 11 години по въпроса,и вече нещата бавно тръгнаха към започване на проектите.Надявам се един ден,да мога да изгледам такива рекордни шарани и някой да ги хване и пусне.Вие само ми стискайте палци,а пък аз ще работя по въпроса както до сега,за да бъде мечтата ми някой ден и то скоро ---ФАКТ.Само трайте и ще има хвани и пусни,и всичко което го има по-света,зада не се налага да ходиме по чужденеция и да даваме баснословни суми.А ние тук в България си имаме много по красиви водоеми и природа от доста други страни но се различавоме по управниците ни,онези и те взимат но и дават на хората за да има какво да вземат после,докато нашите само взимат без да дават нищо и искат и още!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Сапунче,колко е голямо това езеро като кубатура или км ,ако знаеш евентуално ???

Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”