Между каракудата и два огромни кефала !!!!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Между каракудата и два огромни кефала !!!!

Мнение от krokibg »

Днес 18.02.2007гслед няколко валата, си начесах крастата за два часа на моя язовир.Между десетината каракуди,ми удариха и два огромни кефала,вижте ги.Изображение
И кантара показва за двата 820гр.Изображение
Знаех че има кефали,но тези ме изненадаха .
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
rusenec
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rusenec »

браво, а на какво ги хвана.
най-якото хоби е риболова - ФАКТ
snegk
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

KROKIBG много арни брат.Можеш ли да ми кажеш каде се намира твоя язовир и какви са условията,че другия месец ще ходя до Пловдив да гледам за каравана и ако е разрешено да уловим нещо.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

На червен червей,между каракудите.Що се однася до язовира,казал съм че няма да казвам името му просто не си търся клиенти..Има колеги от форума които успяха да ми спечелят доверието и съм им казал кой е той.

snegk,ако искаш да ми доидеш на гости,пусни ми един ЛС и ще се разберем,нямаш проблеми,пък и преди години сестрами беше за малко женена в несебър,та уважавам там хората от вашия край.Жената на бившия ми зет е от св.Влас.
Ще кажа че с някоя и друга риба няма да ме бутнеш или да обеднея ако ми доидеш на гости.
Последно промяна от krokibg на Нед Фев 18, 2007 8:10 pm, променено общо 1 път.

Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

:shock: Дай боже всекиму! Изплакнах ОЧИТЕ! А така съм загорял за риболов! Искамисе сомо да осетя как се дърпа...... :smt119 :smt119 :smt026 :smt026 :smt023 :smt023 :smt023
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
asini
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от asini »

Браво- е тва ме изкефи, такива големи кленчета не всеки ден излизат :smt117
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Направих няколко валата,но несъжалявам и не се оплаквах на никой но пък си прекарах много добре покрай Марица,сам или с приятели.Веднъж даде веднъж не но такъв е живота.Ще почне да си дава и аз с нетърпение чакам да тръгна надоло.

Опс,към Димитровград-Любимец-Свиленград.

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Асини и аз се изкефих,щото съм хващал кефали,но като тези съм извадил за цялостния ми рибарски бурен живот към петнадесет броики,които хич не са много за 36г рибарлък.Най-големия кефал който съм хващал е от Марица преди 14-15г -3.200,направо го помислихме за Амур,но като го извадих се упулихме.Хубаво е човек да си складира спомени,защото като тръгнем с бастуните,ще има да си хортуваме по пеиките пред къщите ни какви неща сме правили и какви риби е имало едно време ,нали :?: :lol: :lol: :lol: :lol:

snegk

Мнение от snegk »

krokibg мерси за поканата, не става въпрос само за риболов,но и да се запознаваме с нови хора и места да обменями опит.По вапроса за кефала на язовир Ахелой има доста хубави парчета.Рекорда мие 2,5 и то хванат на морски монтаж за платерина.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Много съм бос по морските неща и нищо не вдявам,като махнем че няколко пъти съм ловил на чепаре от кея на пристанището в Несебър.Нищо не мога да кажа за ваще кефали,освен че ги има,но човек трябва да си разбира от морето.Що се однася до гостито,нямаш проблеми.Ще ми е приятно да се запознаем.Като тръгваш насам ми пусни ЛС да ти дам телефона.

zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Аз едно не доумявам - как два кефала по 40 см ще тежат общо 820 грама? Нормално е само единия да е около кило или претеглени заедно да са около две кила. А и ми се виждат и доста издути :roll: .

п.с. snegk , обади се като идваш. И аз съм от Св. Влас , но живея зимата в Пловдив. Гледам те на снимките и не мога да се сетя.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Така показва кантарчето на рапала,неще да ги претегли по отделно и явно нещо му става,опъвах го,закачах една по една рибите и нещя да ги притегли по-отделно.Единия е по тежък от другия,то е видно и от снимките,майче са с хаивер.Аз не ги ям защото имат много кости но ги донесох със мен,за да ги снимам тук,тъй като не носих с мен апарата.Има и петнадесетина каракуди по300-400гр,но не ги взех,щото всички сте виждали такиве каракуди,но кефали по 40 см,не излизат постоянно.Надявам се не мислиш че съм ги напълнил с нещо,нали???

kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

КрокиБГ искам да те поздравя за добрия улов.Много се радвам че има колеги като тебе и в тоя студ да клечат евала аз за съжаление неможах да отида иначе много ми се ходеше но нищо следващият уикенд.

Евала отново страшни риби си хванал аз такива и досега не съм хванал на морето :wink:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
zlak
новобранец
новобранец

Мнение от zlak »

Не си ме разбрал правилно!
Както вече писах - смятам че са прекалено леки за размерите си и би трябвало да тежат около две кила , а не 860 гр.
Според мен е време да си купиш нов кантар :wink: .
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Абе приятел,колко пъти да купувам кантари,преди месец съм го купил за 70лв от магазина на мой приятел.Може ли да давам пари постоянно за кантари. тегли до 25 кг,ще му сменя батерийте и ако продължава да ми прави въртели,ще си го върна и толкова,аз не цепя басма,отивам и си взимам друг или ми връщат парите.Ремонти,ама чакай да питам шефа,нестава.Или нов или парите.Все пак е на рапала,би трабвало да са добри и да работят........мамицата им измамници :twisted: :twisted: :twisted:

Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”