"ЗаРазни"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Искате ли да се върнат Отчето и Дурумича

Да искам да се върнат
24
55%
Не искам да се върнат
17
39%
Немога да преценя...
3
7%

Общо гласове: 44

Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Re: "ЗаРазни"

Мнение от ivan_yo »

batmilen написа:Ще пусна една анкетка...дали искат колегите да се върнат Отчето и Дурум4о...абе такива били, онакива били...ама и на мен взеха нещо да ми липсват...Вече простих на 50%на Дурумича...дето ме лъготеше и се правеше на ощипана блондинка... :lol:
[img}Но все пак виште тук.[/[/color]color][/color] [/color]:idea: ШоПомощ ОТЧЕ тия се оляха...
Автор Съобщение
batmilen
Новак

Местожителство: Бургас

Помощ ОТЧЕ тия се оляха...
Помощ ОТЧЕ тия се оляха... и нещо се ебават с мене...След уто в петък в РАЗНИ - naRiba.com сега не мога да вляза в сайта...

Абе то човек да не "изпусне парата" в края на седмицата...ФИКСО или некой друг умник май се е престарал...я виж направи нещо поне да си четем съобщенията на ЛС...
ore/bigs/c021.gif[/img]
http://forum.nariba.com/viewforum.php?f=23
и ще го псрещнем като освободител ли :roll: :?: с Изображение Изображение Изображение Изображение Изображение

Е ХАЙДЕ ДОБРЕ ДОШЪЛ, ДАНО ПЪК ДА Е ВЛЯЛ В ПРАВАТА ВЪД(ВЕРИЦА) Изображение
Изображение

Изображение
Последно промяна от ivan_yo на Пон Фев 19, 2007 9:22 pm, променено общо 8 пъти.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
Краси 7650
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Краси 7650 »

слагам снимките на любимците си към провила :lol:
Красимир от Балчик
dsa
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dsa »

незаменими хора няма,с тези дебати само им вдигате акциите и утре ако се върнат няма да се траят!вижте ни -ние сме героите!и да се върнат след месец ще е същото и пак ще почнете да плачете колко са лоши тези батковци :D :D :D :D
kasiel

Мнение от kasiel »

ето я цената за атаката с/у Отеца:
fixxer написа:Здравей, никъде не помня да съм споменавал че се оттървавам или продавам сайта. Но все пак ако те интересува цена, тя е 15000 лв.

Поздрави,
Александър Дюлгеров
да попитаме ли Отеца Изображение или вече си се сетил ??? Изображение

Благодаря за предложението, нереално е! Няма такава цена и за сайта на най дебелите компаний, нещо си се объркал :twisted: особено за нерентабилен саит с прикрепен форум към него. Сам по себе си той е готов модул и то доста стара платформа. Цената за изработваме на сайт почти навсякъде варира м/у 500 и 3500 лв, а форума обикновено е бонус във сайта - та в тоя аспект ти какво продаваш ???? Въздуха ли ??? Сайта ти е без флашове или каквато и да е вътрешна комуникация. Единственото за което си положил някакъв труд това е галерията- на 15 000 лв си я оценил ли? Нали се си объркал десетичната точка в нулите ?

ако искаш сделка помисли- всяко нещо има своята цена и тя е точно такава каквато е на пазара, а не каквато ти се иска!
Последно промяна от kasiel на Вто Фев 20, 2007 12:09 am, променено общо 1 път.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

kasiel написа:ето я цената за атаката с/у Отеца:
fixxer написа:Здравей, никъде не помня да съм споменавал че се оттървавам или продавам сайта. Но все пак ако те интересува цена, тя е 15000 лв.

Поздрави,
Александър Дюлгеров
да попитаме ли Отеца или вече си се сетил ??? Изображение
Изображение

Благодаря за предложението, нереално е! Няма такава цена и за сайта на най дебелите компаний, нещо си се объркал :twisted: особено за нерентабилен саит с прикрепен форум към него. Сам по себе си той е готов модул и то доста стара платформа. Цената за изработваме на сайт почти навсякъде варира м/у 500 и 3500 лв, а форума обикновено е бонус във сайта - та в тоя аспект ти какво продаваш ???? Въздуха ли ??? Сайта ти е без флашове или каквато и да е вътрешна комуникация. Единственото за което си положил някакъв труд това е галерията- на 15 000 лв си я оценил ли? Нали се си объркал десетичната точка в нулите ?

ако искаш сделка помисли- всяко нещо има своята цена и тя е точно такава каквато е на пазара, а не каквато ти се иска!

Това явно надаване ли стана или си е вътрешна информация която някои не зацепва??? :shock: :shock: :shock:

Касиеле пак ли обърка форума???Tова е за съседната тема,тук само си гласуваме или ти пак залитна??? :wink: :lol: :lol: :lol:
Не дърпай ...... за ......
kasiel

Мнение от kasiel »

Асене човека с парите знаеш ли кой е ??? Сега разбра ли защо атаката е с/у него - за да се ядоса и плати сайта ако още не си захапал Американски приятелю ...ама това не са го давали по вашата ТВ и значи не си вденал :lol: :lol: :lol: другия път на лично ще те информираме за всичко та като си доидеш от плаване да ти е пълна пощата и да си в час! :lol: :lol: :lol: а темата е една и съща ААААА друга няма където и да е писано в разни.
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?t ... c&start=60

КЬОРАВ КАРТИ НЕ ИГРАЕ.ТЕМАТА Е СЪСЕДНАТА КАКТО КАЗАХ. :wink:

АЗ СЪМ ЗАМЕСЕН В АТАКАТА АКО ПИТАШ НЯКОИ И СИ ИСКАМ %%%%%%%%%%%%%%%%%%.С ГОЛЕМИ БУКВИ ТИ ПИША ЕГА ГО ВИДИШ И ТВА. 8) :shock: :shock: :shock:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

kasiel написа:Асене човека с парите знаеш ли кой е ??? Сега разбра ли защо атаката е с/у него - за да се ядоса и плати сайта ако още не си захапал Американски приятелю ...ама това не са го давали по вашата ТВ и значи не си вденал :lol: :lol: :lol: другия път на лично ще те информираме за всичко та като си доидеш от плаване да ти е пълна пощата и да си в час! :lol: :lol: :lol: а темата е една и съща ААААА друга няма където и да е писано в разни.
И ТЕ ЦИТИРАМ ДА НЕ СЕ ВРАТНЕШ КАТО НЯКОИ ДРУГИ

Значи пак да си кажа - искам си %%%%%%%%%%% :lol: :lol: :lol:
kasiel

Мнение от kasiel »

Ти на сляп ли ме мислиш ААААА просто искам гласуващите тук да знаят точно за какво иде реч, нали тях продават :lol: :lol: :lol: или още си мислиш че хората с парите са Барутчията или Фиксера ли ???

Нееееее, груба грешка АААААА Изображение
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

kasiel написа:: а темата е една и съща ААААА друга няма където и да е писано в разни.
А не,не си мисля такова нещо,ти това горе не си го казал. :wink: :lol: :lol: :lol:

А за парите на фунийка и оп............ма се повтарям.
Аватар
Trias
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Trias »

kasiel написа:....... просто искам гласуващите тук да знаят точно за какво иде реч, нали тях продават :lol: :lol: :lol:....
Потребителски ПО - ЗДРАВ !!! Ето ВИ нещо от преди по темата :
Мойсей написа:О ВИЙ НЕНАСИТНИЙ ИЗРАИЛТЯНЕ! ЕТО ВИ НАГРАДАТА!

Изображение
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Тез що са само 2??? :roll: :roll: :roll:
kasiel

Мнение от kasiel »

AAAAAA написа:Тез що са само 2??? :roll: :roll: :roll:
ти отсъстваш :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AAAAAA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от AAAAAA »

Е ти нали си там,само се чудя кой тоз втория,а може и таз да е. :wink: :lol: :lol: :lol:
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

kasiel написа:Ти на сляп ли ме мислиш ААААА просто искам гласуващите тук да знаят точно за какво иде реч, нали тях продават :lol: :lol: :lol: или още си мислиш че хората с парите са Барутчията или Фиксера ли ???

Нееееее, груба грешка АААААА Изображение
оп, хората с парите.... 1-во ти ме попита за цена за сайта - отговора ми беше конкретен, въпреки че нито съм на зор, нито съм искал да го продавам. 2-ро ако малко повече си запознат с тази материя - сайта не е един готов форум и няколко думи които си научил от познатите ти.

Всъщност изобщо незнам защо ти пиша това. Като не ти изнася, не пиши тук. Този форум е за риболов. Това че го превръщате в помия говори само по себе си за вас. Както ви каза Косьо - направете си сайт или просто си купете такъв. Като не ви изнася цената - Мишо ще ви го направи за без пари :twisted: Ти като си купи баварията каза ли в Камор че им е нереална цената :!: :?: Живейте си както ви изнася, но ви предупреждавам за последен път че изобщо няма да толерирам глупостите които правите тук. Това че парадирате с германските си автомобили изобщо не ви прави по-мъже, а просто ви прави смешни. И като заключение все пак ще спомена че не си ти този който ще определя кой е човека с парите, защото изобщо не си запознат с това как стоят нещата и кой какво притежава.

Оттук нататък отправям и предупреждение към всички останали които създават този сеир. Няма да направя компромис за никого, тъй като невиждам защо хората трябва да се съобразяват с вас и вашите глупости. Нещата са напълно ясни.

~cheers
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”