"ЗаРазни"

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Искате ли да се върнат Отчето и Дурумича

Да искам да се върнат
24
55%
Не искам да се върнат
17
39%
Немога да преценя...
3
7%

Общо гласове: 44

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

"ЗаРазни"

Мнение от batmilen »

Ще пусна една анкетка...дали искат колегите да се върнат Отчето и Дурум4о...абе такива били, онакива били...ама и на мен взеха нещо да ми липсват...Вече простих на 50%на Дурумича...дето ме лъготеше и се правеше на ощипана блондинка... :lol:
kasiel

Мнение от kasiel »

за такава анкета ми сложиха БАН да знаеш :lol: точно понеже пуснах апел защитете Отчето както и всеки опитал се да го защити бе БАНнат.
интересно виждане извади Барутчията. Бан за всеки защитаващ го :idea:
заждащия се Асен Пенн АААААА даже и не бе забелязан какъв интригант "Гаро"вец е или по скоро бе забелязан, но бе полезен на каузата :idea:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

ТОЧНО ТАКИВА МИШКИ КАТО ТЕЗИ СКРИТИТЕ ЗАД ПО СТО НИКА МЕ ПРИТЕСНЯВАТ ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА ДА ЧЕТА ПИСАНОТО ОТ СЕДМОРКАТА НА БЛЕЙК/ОТЕЦА,ДУРУМОВ,БАТМИЛЕН И ОЩЕ НЯКОЛКО ЧОВЕКА КОЙТО СИ ГОВОРЕХА ЗА РУСАЛКИ И МАЛКИ СОМЧЕТА/ КАКТО СЕ ИЗКАЗА ЕДИН ОТ УЩИПАНИТЕ СОМАДЖИЙ.

ЦИТИРАМ ГИ И ТОВА ЗВУЧЕШЕ НЕЩО ОТ РОДА...........ВИЕ ТАМ ВАШАТА ГРУПИЧКА СПЕЦИАЛИСТИ,ДЕТО ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА ВЗЕМЕ ДУМАТА ОТ ВАС И СТЕ НАПЪЛНИЛИ И ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ПЪЛНИТЕ ФОРУМА И ГАЛЕРИЯТА СЪС СНИМКИ И СЕ ПРАВИТЕ НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ РАЗБИРАЧИ......ДРЪН,ДРЪН,ДРЪН ...ГОРЕ ДОЛУ ТАКА ЗВУЧИ В ПРЕВОД МРЪНКАНЕТО НА ОЩИПАНИТЕ.АМА ТО ТОВА ВЕЧЕ СЕ ЗНАЕ И СЕ ПОВТАРА СТО ПЪТИ,НО АЗ ДА СИ КАЖА КАКВО МИСЛЯ.а ЩО СЕ ОДНАСЯ ДО ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ НЯКОЙ КОЛЕГИ,НЕСМЕ ХОРАТА КОЙТО ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМА,И АКО СПРАТ С ЛИЧНИТЕ НАПАДКИ ЕДНИ КЪМ ДРУГИ,ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО.ХАЙДЕ ЧАО
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
kasiel

Мнение от kasiel »

Имаме си едно гласче на Калканчо "против", хлапето не е наясно още че когато Отеца има нещо да казва от сорта на "усрал си се" не го казва за да те обиди, а за да знаеш че наистина си се "усрал" и сериозно да се замислиш и огледаш !!! И ще ти го каже Калканчо в очите да знаеш. Това е достойно за уважение малкия. Това че го няма хич не бива да те радва защото ако има някой да ти каже истината за нещо което сериозно те интересува е точно той !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Пуснах я тази анкета не за да ги защитя "Светите братя"...а да се види черно на бяло кой е за и кой против тяхното връщане...всеки има право на мнение... :lol:

А до г-на с 3те мънки...просто прескачам писанията МУ, просто не са ми интересни... никого не съм обидил тук в този форум/като изключа приятелските задявки с Очо и Друмчо/ , не съм налагал мнението си...ходя ловя що ловя...по морето и това е...има доста баш майстори от който и аз се уча... :lol: А за гьоладжийския риболов нищо не мога дакажа...практикувам го когато по морето няма нищо...от кумова срама.. :wink:

Пък не виждам защо барута...или някой друг модератор ще ми слага БАН... :wink: не съм нарушил с нищо правилата на този форум... :wink:

и ще продължа да пиша под batmilen, май ми е раничко още за Baj_Milen
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Ако искат -те ще си се върнат .Нищо че Барута ги изплющя-преди се върнаха и сега пак ще се върнат-зер като ги нема не съм видял да е спряла кавгата.
Бях писал и пак повтарям-НЯМА РИБА и затуй некои хора си дръгнат езиците и се занимават с простотии.
БаЙ Милен пък се разсипа от анкети-бе ти работа немаш ли бре човеко,та седиш седиш и хоп-дръпваш кучето за опашката и се почва наново... :twisted:
Най актуалната тема напоследък- РАЗНИ.... :roll:
Е от тука си правете изводи дали спора е по същество или е от скука-щото даже и името му на форума май беше... НА РИБА.. :idea:
Я елате рибенца при батко...
kasiel

Мнение от kasiel »

batmilen написа:Пък не виждам защо барута...или някой друг модератор ще ми слага БАН... :wink: не съм нарушил с нищо правилата на този форум... :wink: и ще продължа да пиша под batmilen, май ми е раничко още за Baj_Milen
и ние не видяхме и никой и не разбра !!! но много хора отнесоха БАН именно от едноличното управление на някакъв си човек който ако му е кисел света всичко може. А че си мислиш че ти е раничко за БАЙ милен хич не ти е раничко :lol: отеца нали ти каза че само разтриваш вече значи БАЙ ти е повече от титла :lol: и нека Барутчията разбере че приятелските задявки не са опасни нито нашия спам трябва да са критерий за отношения ! по скоро оня другия истинския спам който ни бе нападнал мисля че го изнерви до дупка, но това не трябваше да рефлектира тук !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

А че си мислиш че ти е раничко за БАЙ милен хич не ти е раничко ....

Браво бе Каси...ама и аз съм си виновен с това БАЙ...като пуснах дявола от бутилката...сега трудно ще го върна... :lol:

А за анкетките до сега съм пусна 2-3 най-много...

Предлагам да се спре с тия обиди вече...кой какво направил...кой бил виновен .... :cry:

Очо и Друмчо да напишат покайно писмо до модераторите...и да приключим с тая мелодрама... :lol:

ВЕРОНЕЛА...да фърли един БОБ...и да направи некое заклинание...да не ми налитат разни ХИЩНИ Бабички...на воблера...Ще я почерпя от "Онова" Узо ...хахаха... :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Бат милене,сега ще ти кажа и аз нещо,понеже също не съм обиждал никой освен определени хора --- ЗАВИСТНИЦИТЕ ---Човека 3те мънки,не държи всички да му четат писаниците,но не мислиш ли че нямаш право да съдиш и ти хората а ??? Ти първи тръгна да плюеш по хората на които сега си бил простил на 50%.Не мислиш ли че няма почти бременна ............Върни се назад и се виш кви ги наговори срещу хората с който до преди два дни разменяше лъкърдий :!: :!: :!: Нахока ги всички и даже се разграничи от тях е така са страхливците,такъв е живота. Но кво да се прави,тя Вероника като спомена нещо като МИТНИЧАР,то няма смисъл повече да казвам нищо.Просто се върни на зад и виж колко пари струваш. А иде да те оправя и тебе,щото високо парни простотий съм чувал много и нищо не може да ме учуди.Няма да пествам цитати от това което си писал за бившите ти приятели,те хората ако искат да проверят да ли съм прав,ще се върнат на зад и ще прочетат каквото искат.Незнам на кой колко си простил,ама ако съм на тези хора на мястото,небих ти простич никога,мисля че си чувал за Янус.....Двуликия.

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Панта рей..всичко тече ...е може да съм се усопил на "Светите братя" ама ми мина...към никого не тая злоба или завист... :lol:

А спрях да чета твоите писания...като стигнах до касата с ракията... :lol:

На риболов ходя за удоволствие...за мен всички колеги рибари са равни...не ги деля на богати и бедни...на можещи и не можещи...или по някакъв друг признак... :lol: дори не се интересувам за професиите които упражняват... :lol: не ми пука кой е Пен40 А6 или някой друг... :lol: Панта рей... :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

kasiel написа:Имаме си едно гласче на Калканчо "против", хлапето не е наясно още че когато Отеца има нещо да казва от сорта на "усрал си се" не го казва за да те обиди, а за да знаеш че наистина си се "усрал" и сериозно да се замислиш и огледаш !!! И ще ти го каже Калканчо в очите да знаеш. Това е достойно за уважение малкия. Това че го няма хич не бива да те радва защото ако има някой да ти каже истината за нещо което сериозно те интересува е точно той !
Сега ме ядоса изключително много признавам ти :evil: :evil: :evil: .

Няма да говоря много само ще кажа,аз гласувах да се върне Отчето ,а ти току що ме обвини в неизвършено от мене действие...това е подсъдимо и се нарича клевета :evil: .

А това че за разлика от много други хора аз имам собствено мнение и съм готов да го отстоявам получам от него убиди.Макар и убидите аз никога не съм се сърдил всичко съм му простил.Той си каза мнението аз си казах моето и той ми каза че съм се усрал и то не с право ,но това няма какво да го говориме повече.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
kasiel

Мнение от kasiel »

Teleto написа:Играем си на криеница със 100 имена-и какво. На никой живота не зависи от тия глупости.Тук сме да си чешем езиците и крастата.Кво по-хубаво.
много точно си го каза Телето-повече от точно 100 имена създадени за заяждане!!! има ли някой показал се с едра риба над другите /разбирай и с знания и с опит и умения/и хайде другите хоп за крака и обратно в блатото само че с някое от 100 те имена. Скритичко-злоба и завист тресе народа и то яко. Българина винаги е бил сайрджия и такъв ще си и пукне !
[
само тихо наблюдавах и рефрешвах промяните от гласуването! Познай какво се случи след твоето влизане по темата? Шефа на Отеца вкара глас в минус :lol: :lol: :lol: по твое време :twisted: Все пак правото си е твое :idea:
Последно промяна от kasiel на Пон Фев 19, 2007 4:20 pm, променено общо 1 път.
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Не ме интересува какво си наблюдавал модераторите трябва да имат възможност да проверят ако имат бих желал да се види нагледно кои е лъжеца :evil: :evil: :evil: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Верно че всичко тече,и аз не съм злобар но неме свърта на едно мастокогато се говорят празни прикаски.Що се отнася до ракията,сега да ти уточня за да знаеш че едното момче,казва се Евгени дето си позволи лукса да ме псува,лично ми се извини,и сега за разлика от някакви си 50%,аз съм му простил на 100% и онзи ден пак се видяхме и пихме кафе.А случката я описах не зада се хваля,а зада се види какви неща се случват по водоемите на България.А при мен има правила които никога несъм нарушавал и едно от тях е че когато дам дума на някой винаги съм я изпълнявал каквото и да ми е коствало това,а понякога,това ми е коствало много,но това е друг въпрос . Много е важно човек да вниква в писаното и в думите на хората а не да чете отгоре,отгоре като дявола евангелието.Хаиде със здраве и да си жив и здрав,макар че ме засегна лекичко,не се сърдя,защото за сметка на някои други хора мисля че каквито и косури да имаш си много по разумен и интелигентен човек от тях и ще разереш поне това написано от мен до теб. :wink: :wink: :wink:

Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

И яз не ти се сърдя...ако имам път към Пловдив,мога да ти се обадя да пием по една ракия... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”