Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Дивото....зове! 3-та серия...риби и релакс
-
- научил се да хвърля
Re: Дивото....зове! 3-та серия...риби и релакс
Браво супер излет ! 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
- antivik
- кандидат преподавател
Ето това е истинатаVesko1 написа:На "буруна" бяха тея,даже местния фолклор "хортува" че са продавали,но не ми се вярва....знам,точно като се връщахме от миналата седмица предния излет.Ама както и да е...и ние не сме капо ....Шаранджийството ,не е за всяка уста лъжица....който си го може си го може.Но лично на мен 100 кила риба не ми трябват.Шаран от фризер...е като гума след 2 седмици.А след месец мирише на гранясало.1 риба ми стига...Don4o_62 написа:.............а преди Весо да идат,едни Асеновградчани са направили за 5-6 дена 80-100 кг шаран и амур,било е тотално разбиване,но всяко начало си има и край
,важно е момента да се улучи

Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
- Vesko1
- сериозен играч
antivik написа:Ето това е истинатаVesko1 написа:На "буруна" бяха тея,даже местния фолклор "хортува" че са продавали,но не ми се вярва....знам,точно като се връщахме от миналата седмица предния излет.Ама както и да е...и ние не сме капо ....Шаранджийството ,не е за всяка уста лъжица....който си го може си го може.Но лично на мен 100 кила риба не ми трябват.Шаран от фризер...е като гума след 2 седмици.А след месец мирише на гранясало.1 риба ми стига...Don4o_62 написа:.............а преди Весо да идат,едни Асеновградчани са направили за 5-6 дена 80-100 кг шаран и амур,било е тотално разбиване,но всяко начало си има и край
,важно е момента да се улучи
![]()
![]()
.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
- antivik
- кандидат преподавател
Весе, уточнявам - истината е че една риба стига, а не пълненето на торбите, хеле с маломерки-хулиганчета. Па и прекалено големите също за мен са ми малко множко.
1. Що съм сам и няма кой да се занимава.
2. Що обикновено ходя пеш и не ми се носи.
3. Не си падам търгаш да търся да го продавам/не ламтя за пари/.
Та ако с тоз емотикон визираш моя милост, това е обяснението ми.
- Vesko1
- сериозен играч
Не бе...емотикона е за мен.А това са и моите принципи.Дори повечето пъти не взимам никаква риба,или ако взема нещо го раздавам на приятели,особено плевелната .Имахме идеята 2-те най едри риби ,да ги преместим при Станчо на Монстерлейк да радват там и други риболовци, но нямаше как да ги транспортираме 50 км...нямаше да издържат.Още като извадихме първите 3 риби и веднага се завъртяха разни "дебелокожи" нахалници..."Продай ни та продай ни..." Ами аз не съм рибарски магазин я-отказах.После имахме уговорка с едно барче в селото на 3-тия ден да вземем 2 туби лед оттам за хладилните чанти.Колегата като се върна разправя...оня собственика и той искал да купи....мрънкал "продайте ми"...antivik написа:Весе, уточнявам - истината е че една риба стига, а не пълненето на торбите, хеле с маломерки-хулиганчета. Па и прекалено големите също за мен са ми малко множко.
Гладен народа за риба Вик...не мога да ги разбера.Ами...хванете си бе!

- antivik
- кандидат преподавател
Що бе Весе, има си много по-добро решение - БИЛА му се вика...Vesko1 написа:...........................................................................................................antivik написа:Весе, уточнявам - истината е че една риба стига, а не пълненето на торбите, хеле с маломерки-хулиганчета. Па и прекалено големите също за мен са ми малко множко.
....................................................................................................................
Гладен народа за риба Вик...не мога да ги разбера.Ами...хванете си бе!

- Don4o_62
- учете се от него
Вчера бях на язовира да повлача малко,и на едно място такава чудесия видях от струпване на риби
,но само с лодка се отива и трябва да се разпъва на 180 м. горе долу 

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- koda33
- разбира нещата
С интерес четя излетите ти колега и се радвам, че този път си изпреварил пишман рибарите , и си хванал чудесни риби .Поздрави))
Георги Стефанов
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
спининг клуб "Стари Видри"
"Джуджетата тичаха и се смееха, защото тревата ги гъделичкаше по ташаците"
- Vesko1
- сериозен играч
Дончо...по принцип сонара дава около 50% от шанса да намериш мястото,където да извадиш риба.На нашия сонар струпването го даваше в самото дере..на около 8 метра.Ако бяхме забили пръчките на тая дълбочина..нямаше да извадим нито 1 риба.Ние направихме хранителното петно на 3м,върху "тераса",дистанцията беше над 200м...и затова сутрин и привечер имахме кълванета,когато рибата излиза да се храни на плиткото.Don4o_62 написа:Вчера бях на язовира да повлача малко,и на едно място такава чудесия видях от струпване на риби,но само с лодка се отива и трябва да се разпъва на 180 м. горе долу
Но ти като бивш шаранджия ги знаеш тея работи.Обяснявам го за по младите колеги,как да си избират място.
Мерси колега!С интерес четя излетите ти колега и се радвам, че този път си изпреварил пишман рибарите , и си хванал чудесни риби .Поздрави))

- Don4o_62
- учете се от него
Весо ясно ми е
и правилно сте го търсили,но ти говоря за риби на 20 м. от брега, но брега не е бряг а отвесни скали
,те затова и седят там
,щото няма кой да иде освен да мине и замине някой с лодка
,а разпъването трябва да става от отсрещния бряг,но пак трябва кирка да си изкопаш място и въже да се вържеш вечер да не паднеш
,като на Михалково
,но такъв риболов мерси,дето ще си връзвам чашата и транзистора за някое дърво, да не ми се търкулнат в язовира
вече по далеч от лодката не отивам и по високо от жена не се качвам 

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vesko1
- сериозен играч
Don4o_62 написа:......но такъв риболов мерси,дето ще си връзвам чашата и транзистора за някое дърво, да не ми се търкулнат в язовиравече по далеч от лодката не отивам и по високо от жена не се качвам

Та и ние търсим вече мекото и ..лекото..;Р

- Don4o_62
- учете се от него
Върбанов,не се смей че и на Копринка ги има тия работи на скалите по надолу от твойто място,с въжета са се спускали едно време като нямаше лодкиС.Върбанов написа:

във Сряда сигурно ще сме следобед на онова място

- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Хиени са признавам
щом ми се обадиха да не отивам днес ,че местата ми щели да се освободят чак след 3 дни смятай за какво говорим
, а инфото ми е прясно - всеки ден ! Ужас , сега трябва да ходя по чукарите със спининга пак 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
- Vesko1
- сериозен играч
То твоето тепърва предстои....а моята отпуска свърши и май чак..около 6-ти септември ми се очертава излет ...там почивните дни.Ама няма как....С.Върбанов написа:Хиени са признавамщом ми се обадиха да не отивам днес ,че местата ми щели да се освободят чак след 3 дни смятай за какво говорим
, а инфото ми е прясно - всеки ден ! Ужас , сега трябва да ходя по чукарите със спининга пак