Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Гид-Гел при вятър 100 км/час!
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Хич не ми харесва да ми заповядват,но понякога наистина прекалявам .Може да разпратя ЛС на тези дето се нуждаят от хирургическата намеса.Дано в събота да е хубаво времето и само не ми изкачайте айде на морето да дремем за калкани и някакви дребни попчета.Нека да е някоя река,язовирче или пък на тази полянка след Димчево.Само че незнам дали го направиха резерват това място.Миналата година никой нищо не казваше ама сега чувам че гонели от лявата страна на пътя
Local написа:Неделя 04.03.2007г. 5:40 а.м. пред магазин "РибаР" нА Краставицата в Бургас. Такава ни е уговорка с колегата Stront , който иска да заповяда...чакаме до към 5:50 и тръгваме... ако се съберем повече хора решаваме на място къде ще ходим и тръгваме!
Поздрави, Краси.
5:40 а.м. си е много добре

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!
ще можем ли да си купим стръв...щото миналата неделя бях в 7.00 часа прид краставицата и...папер нямаше от магазинери...ни да отворят магазинитеLocal написа:Неделя 04.03.2007г. 5:40 а.м. пред магазин "РибаР" нА Краставицата в Бургас. Такава ни е уговорка с колегата Stront , който иска да заповяда...чакаме до към 5:50 и тръгваме... ако се съберем повече хора решаваме на място къде ще ходим и тръгваме!
Поздрави, Краси.

-
- учете се от него
Локала ще отвори специално за вас, ако остане да спи в магазина
.
Що не си напазарите в събота да не берете ядове в неделя сутринта.
Добра дружина се събирате и ме е яд, че няма да мога да дойда ....................с този кръст
.
Локи щеше да помагаш със студентки.........кво стана

Добра дружина се събирате и ме е яд, че няма да мога да дойда ....................с този кръст

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
-
- учете се от него
Аз ще пропусна тази седмица
,а за Колю не знам - ще го питам дали "БАБАТА"
...........не му е измислила нещо за неделя, миналата - поправяше пералнята.Иначе за събота той е на линия - винаги
......... не пропуска,както и аз когато съм здрав 

Когато ловиш риба, е спорт. Когато разказваш за това, е изкуство.
- Local
- учете се от него
А! стрижока много хубаво ви го каза пазарувайте предния ден, на другия ден да сте спокойни...strijok написа:Локала ще отвори специално за вас, ако остане да спи в магазина![]()
![]()
![]()
![]()
.
Добра дружина се събирате и ме е яд, че няма да мога да дойда ....................с този кръст![]()
![]()
![]()
![]()
.
Стрижок, бате остави ме да ги пробвам още 5-6 дни тия студентки , че съм много раздвоен коя да ти пратя... да ги пробвам да знам да не ти пратя някоя дефектна само да ти навреди

Клавиатура риба не лови!!!