ЗАСМЯНОВО

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Аватар
mircone
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mircone »

Колега Dodo,би ли споделил къде се намира този водоем Блъсково и каква риба има там,какъв е регламента за риболов,как се стига до там.Пиши батка да се информираме,че ни тресе здраво крастата.
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

.Като влезеш в селото към края се оглеждаш за един паметник в ляво,оттам по черно още 2-3км и си на водоема.Миналата година се плащаше 15лв.Има едно култово място,където цяло лято има 2-3бригади които си го прехвърлят,доста го хранят и даваше риба.ВИЖ ТУК
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Dobo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobo »

Да мерси.Надявам се съветите ти да са ми от полза когато отида.Дано да е по-скоро...
Dobo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobo »

Извинявай не видях второто ти мнение.Ами той Камен на кратко обясни.Язовира се намира до с.Блъсково,а селото в близост до Провадия.Миналата година се плащаше 15лв за 2 пръчки.До колкото знам има шаран,амур,таранка ммм поне за тея се сещам сега.Аз бях на откриването му през август и останах доволен(избих си 15-те лева).
sea shadow
новобранец
новобранец

Мнение от sea shadow »

Включвам се и аз в темата колеги - м/у Храброво и Блъсково (идвайки от Варна) от лявата страна на пътя има един язовир с голи брегове. Там може да се лови САМО с бележка от шефа на напоителни системи Варна (някакво турско име)! Отиваш в офиса на въпросните системи, вземаш бележката и отиваш на язовира. Там плашащ 5 лв. такса и си ловиш. Имало шарани над 3 кг. и бели амури. Цялата тази информация я научих лично от един от пазачите (живеещ в Блъсково) и то съвсем случайно :wink:
Виж язовира за който се говори в по-горните мнения, не го зная къде е?!
rikosheth
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от rikosheth »

м/у Храброво и Блъсково (идвайки от Варна) от лявата страна на пътя има един язовир с голи брегове. Там може да се лови САМО с бележка от шефа на напоителни системи Варна (някакво турско име)!
Мястото е Комарево и горе долу така стоят нещата, само дето маи бележките не ги раздават така лесно :wink:
Dobo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Dobo »

То че не ги раздават лесно бележките е ясно.Сигурно ще искат още 5-10 лева.Но аз съм минавал няколко пъти покрай този язовир и никога не съм виждал рибари.
mic
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от mic »

Намери си връзки в Напоителни системи!Язовира е техен
Аватар
Husmen1983
научил се да хвърля
научил се да хвърля

и последно колеги

Мнение от Husmen1983 »

някои скоро ходил ли е около варна за риба?на замяново какво става?още 5 лв ли е?там маи не дават да се нощува?хаиди кажете някои местенце около варна че мисините патканите ги изядаха.сърбят ме ръцете да хващам риба.искам да чувам как камбанката звъни.
за сега нямам такъв.
bacca
новобранец
новобранец

Мнение от bacca »

Здравеите колеги ако може някои дами каже нещо за Доброплодно пускатли вече и колко пари се плаща и каква риба се лови
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”