Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли смисъл?!
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Има ли смисъл?!
В тоя ред мисли , по темата де , сега си сръбвам отлежал бърбън и това не ме прави по-велик пияч отколкото ако се наливах с високометилна патока , за сметка на това ми се струва че удоволствието е несъпоставимо 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Bethoven
- вече хвърля и на тежко
Ама е гот душевната полюция, аПавел Иванов написа:\........................Ето примерно аз ловя със скъпи такъми щот тъй си правя моята си душевна полюция относно кефа в хобито ми , а не щото требва да съм по-велик рибар.................

- GODzillata
Павел Иванов написа:В тоя ред мисли , по темата де , сега си сръбвам отлежал бърбън и това не ме прави по-велик пияч отколкото ако се наливах с високометилна патока , за сметка на това ми се струва че удоволствието е несъпоставимо

Голяяяям смях тази тема, чак сълзи ми потекоха!

Пав, сега ще бъдеш заклеймен и като сноб-алкохолик!

Дотук есенцията е една - такъмите не правят риболовеца, нужен е и късмет!

Аз имам всичко за всякакъв риболов (изключая мухарка и щека), ама риба не хващам....защото явно нямам късмет да съм на точното място и в точното време.
Имам и пушка, ама досега нищо не съм утрепал с нея.
Липсата на слука обаче не ми пречи да си правя кефа, ходейки на лов и риболов, в очакване на най-хубавия момент, а именно - да се запали скарата и да се отворят бутилките!

А на пенсионерът, който лови до мен, няма да му дам нито червеи, нито патрони, защото к'вото хване/убие - все ще си го прибере, а мен ще ме псува наум, че съм пуснал риба или не съм стрелял по сърна....та те така, който си има брада - да си има и гребенче за нея, ако не - да си стои вкъщи!
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- borislav58
- сериозен играч
Вярно ама за кво ставаше въпросnext4y написа:
Но рибата не я интересува каква ти е въдицата, а каква ти е линията..!!

Последно промяна от borislav58 на Нед Сеп 16, 2012 6:56 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- borislav58
- сериозен играч
Ааааа Ице недей тъй да не ти почука на вратата некой.butnik написа:ааа някой да иска жена ми.

Шегувам се приятелю!
Всичко заебавам и за риба заминавам!
- G.Petkov
Ееее,
Чак сега я видях, тази "най-тъпа" тема, ама събрала в 3 /три/ до тук станици, постовете на мастити съфорумци
!
Може да е на седемнадесет години, ама колегата уцели в десетката - и мен ме дразни, когато даден участник във форума започва да изброява тактико-техническите данни на новата си придобивка, но съм го приемал като част от света около мен, щом го кефи - нека си достави удоволствието
! Който иска - да чете !
Но се учудих на яростта на част от участниците в дискусията към автора !!!
Колеги,
По-леко - та риболова е хоби, не е война на световете !
Да не излезе като оная тема - за червеноперките
!
Чак сега я видях, тази "най-тъпа" тема, ама събрала в 3 /три/ до тук станици, постовете на мастити съфорумци

Може да е на седемнадесет години, ама колегата уцели в десетката - и мен ме дразни, когато даден участник във форума започва да изброява тактико-техническите данни на новата си придобивка, но съм го приемал като част от света около мен, щом го кефи - нека си достави удоволствието

Но се учудих на яростта на част от участниците в дискусията към автора !!!
Колеги,
По-леко - та риболова е хоби, не е война на световете !
Да не излезе като оная тема - за червеноперките

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
...и аз Бореborislav58 написа:Ааааа Ице недей тъй да не ти почука на вратата некой.butnik написа:ааа някой да иска жена ми.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Шегувам се приятелю!

Или както Чапи..
.
chapara написа:Господи, слез и си събери.........
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- сериозен играч
Е в крайна сметка..........''имаше ли смисъл'',от всичките тези мнения.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
-
- кандидат преподавател
Имаше,знаеш ли колко
усвоих покрай тази тема-ох,на дяда

- ninastefanina
- сериозен играч
Добре всички смятате темата за глупава,но искам да разбера на това изречение точно смисъла?!next4y написа: Много от риболовците, които ловят с маркови въдици, макари , куки и др. смятат нас - хората , които ловим с обикновени принадлежности за някакви идиоти и ни гледат с надсмешка..
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Този екзистенциален въпрос тормози човечеството от зората на съзнателния му живот. Дори неандерталците неведнъж се питали "Има ли смисъл да се развиваме или по-добре да си лОвимЕ рибата с ръце?". В крайна сметка, била разработена първата дрянова пръчка, някои започнали да я използват, но други, които били против, ги нарекли сноби
Лека-полека, всички започнали да използват дряновата гьостерица, НО съвсем скоро, на пазаря се появила и първата бамбуковата пръчка, при това оборудвана с макара от тазобедрена става, на цена 3 девойки с по-къс косъм и 5 кожи от саблезъб кокер шпаньол
Ляво ориентираните веднага се противопоставили с лозунги, като "Има ли смисъл?!?" и започнали да проповядват вярата в задпръчковото устройство и добрата, стара дрянова пръчка, която доскоро отхвърляли 

Лека-полека, всички започнали да използват дряновата гьостерица, НО съвсем скоро, на пазаря се появила и първата бамбуковата пръчка, при това оборудвана с макара от тазобедрена става, на цена 3 девойки с по-къс косъм и 5 кожи от саблезъб кокер шпаньол

Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.
- ninastefanina
- сериозен играч
Франки риболова с ръце е бракониерски...
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
- Христо Рангелов
- разбира нещата
Прочетох мненията на всички ви, благодаря на всички изявили се..
Не знам за вас , ама мене много си ме кефят старите сопи, с които дядовците ни са вадели 20-30 кг. риби на търмък..
Сайтове с какички има много, обаче тези сайтове вече не ме вълнуват особено..
Влизам тук с желанието да науча нещо, да се изкефя на някой излет на колега..
Относно левите наклонности ( политически ) , от това което знам, по времето на комунизма животът е бил не чак толкова добър, но пък хората не са били нещастни.. За всички е имало работа, имало е производство и износ, докато не са дошли десните.. И не са сринали всичко до основи.. И ето докъде сме стигнали - до под кривата круша..
Когато пуснах тази тема имах две неща в предвид:
1. Скъпите такъми не те правят рибар/ месар / природолюбител / приключенец и всякакви други определения дадени от вас..
Щом имаш билет значи си рибар / независимо дали вземаш, пускаш, консервираш или каквото си искаш правиш с рибата / .
2. Малко по-добро отношение към колегите, нямах в предвид да им подарите въдиците си, а да им дадете 5 червея, 1 топка захранка или някоя кука..
ninastefanina:
Добре всички смятате темата за глупава,но искам да разбера на това изречение точно смисъла?!
Ето го смисъла , ще го илюстрирам с пример..
Отивам с един спортен риболовец за риба, той си е донесъл фидер, мач , щека, а аз с 2 дънни..
Вика айде да направим едно състезание , който хване повече риба черпи другия по 1 бира, викам добре..
Той сигурно си вика с тия праисторически пръчки и монтажи няма да хване нищо, да ама стана друго..
Хвърлих първата въдица и докато разпъвам втората бам, платика 500 грама..
И така 3 часа не можах да седна..
А той псува сменя фидер , мач, щека и хвана 2 слънчака..
Бяхме един до друг и с една и съща захранка и на една и съща стръв..
Ето в това е смисъла, смеят ти се , гледат те с надсмешка, но в някои случай просто новото отстъпва на старото..
Поздрави на всички и наслука!
ПП. Ако екипа на сайта смята темата за глупава, нека я заключи
Не знам за вас , ама мене много си ме кефят старите сопи, с които дядовците ни са вадели 20-30 кг. риби на търмък..
Сайтове с какички има много, обаче тези сайтове вече не ме вълнуват особено..
Влизам тук с желанието да науча нещо, да се изкефя на някой излет на колега..
Относно левите наклонности ( политически ) , от това което знам, по времето на комунизма животът е бил не чак толкова добър, но пък хората не са били нещастни.. За всички е имало работа, имало е производство и износ, докато не са дошли десните.. И не са сринали всичко до основи.. И ето докъде сме стигнали - до под кривата круша..
Когато пуснах тази тема имах две неща в предвид:
1. Скъпите такъми не те правят рибар/ месар / природолюбител / приключенец и всякакви други определения дадени от вас..
Щом имаш билет значи си рибар / независимо дали вземаш, пускаш, консервираш или каквото си искаш правиш с рибата / .
2. Малко по-добро отношение към колегите, нямах в предвид да им подарите въдиците си, а да им дадете 5 червея, 1 топка захранка или някоя кука..
ninastefanina:
Добре всички смятате темата за глупава,но искам да разбера на това изречение точно смисъла?!
Ето го смисъла , ще го илюстрирам с пример..
Отивам с един спортен риболовец за риба, той си е донесъл фидер, мач , щека, а аз с 2 дънни..
Вика айде да направим едно състезание , който хване повече риба черпи другия по 1 бира, викам добре..
Той сигурно си вика с тия праисторически пръчки и монтажи няма да хване нищо, да ама стана друго..
Хвърлих първата въдица и докато разпъвам втората бам, платика 500 грама..
И така 3 часа не можах да седна..
А той псува сменя фидер , мач, щека и хвана 2 слънчака..
Бяхме един до друг и с една и съща захранка и на една и съща стръв..
Ето в това е смисъла, смеят ти се , гледат те с надсмешка, но в някои случай просто новото отстъпва на старото..

Поздрави на всички и наслука!
ПП. Ако екипа на сайта смята темата за глупава, нека я заключи

"The more you know, the less you carry"
- Христо Рангелов
- разбира нещата
А, и за удоволствието от риболова.. На мен ми доставя удоволствие, когато отида за определен вид риба и търся само и единствено нея, и си я хвана - тогава е най-големия кеф..
Дали ще съм с дрянова пръчка или със пръчка за 2000 лева това за мен няма значение, а че съм надхитрил едно животно, което мнозина мислят за глупаво, но малцина знаят колко е умно..
Дали ще съм с дрянова пръчка или със пръчка за 2000 лева това за мен няма значение, а че съм надхитрил едно животно, което мнозина мислят за глупаво, но малцина знаят колко е умно..

"The more you know, the less you carry"